- 4 Haziran 2014
- 976
- 747
- 128
Klomen folikullerine iyi gelir canim onlar yumurtayi kalitelilestiriyor.Doktorun bakacak mi sonra peki tekrar gidecek misin takip seklinde? Yasina gore iyisin sen canim normal yaniSelam FKB... Ben bugün doktora gittim. Durumlar iyi gözüküyor. İki tane folikül büyüyormuş. Hormonlar iyi. Ama yaştan ve çabuk hamile kalma isteğinden dolayı rahim filmi çekilecek. Bu akşam da bir antibiyotik (rutinmiş) yuttum. Bir de klomen almaya başladım. Aslında alıp almamakta tereddüt ettim, hatta b foruma da yazdım. Ama sonra amaaannnnnn.... Çok düşünmek de kafayı yedirtiyor insana. İkiz riski varsa zaten canıma minnet. Bu yaşta normal doğum yaptırtmazlar bana, sağlıklı geliişirlerse alırız sezeryanla diyerek... FSH testin ne zamandı? Baban olsa da aksiyon olabilir sonuçta normal şeyler bunlar. Aynı odada da kalmıyorsunuzdur herhalde... Grip için geçmiş olsun diyorum. Sen keyfine bak. İlle her dakka her ay aynı performansı göstermek de zor. Bünyeye yazık :)
Bebisler olsun da canim dogum sonraki is yapilir bir sekilde :) benim fsh kasim sonu aralik basi bekliyorum adeti ona gore olculecek ama belirli bir tarih olmadigi icin bir sey diyemem insallah vaktinde olur , gecikmez veya erken olmaz.Yok odalarimiz uzak ama dus alma vs dikkat ceker diye dusundum hep.