fsh yüksek olanlar

Dussuz olur mu yav :KK53: En fazla yarim saat ayaklari dik yeter bence zaten giden gidiyor o ara.Dus almadan uyuyamam bile ben.Ayy ben cok utanirim ya :oops: Yaptir canim yaptir hepsini sonra tup veya normal bebek oluyor basit bir sebepten dusuyor doktorlar sonra diyor sunu yaptir bunu yaptir diye ama is isten gecmis oluyor.Bilincli olmak guzel canim sen de oylesin yaptirmandan zarar cikmaz.Degismez bence yumurtlama ama takip et yine de testle sen.
Haklısın FKB. Şimdi bünyeyi madem bu kadar dürtüp değiştiriyoruz, yumurtlamayı da illa 13-14 arası olacak diye saymayayım ben. Kitleri erken kullanmaya başlayayım. Sabah alırsın duşunu!!!.. :)) Alemsin yahu... Duş sıcak spermleri etkiler diye söylüyorum yoksa haklısın. Ben olsam sıkarım dişimi, azıcık temizlenir toparlanırım, sabah da ilk iş tın tın duşa... Ya da sabah yap sonra kalk direk git duşa. Bak o daha mantıklı olabilir ;)

Yavvvv... duş alınır mı çocuk istiyorsan? :KK66: Onun için koy bir ıslak mendildir leğendir sudur kenara ruhu duymaz babanın. Hem anlasa ne olur. Biyolojik, herkesin başına gelen, kendisinin de defalarca başına gelmiş bi durum. İyi bunların evlikleri güzel gidiyor der sevinir en fazla :))

Ben bugün film çektirip amh sonucumu alacağım. Bi de eşimin spermlerine de bakalım dedik. Diyorum ya tüm tetkikler olsun aklımdan çıksın diye. Bunu da yapalım dedik. Doktorum da benim kafadan. Sonra herhalde cumartesi ya da pazartesi günü giderim. Dur bakiyim kaçıncı gün bu? Pazartesi olsa 11.gün yapar... Çok da geç değil. Klomendir rahim filmidir derken yumurtlama zamanı değişir mi ki? 13. gün gecesi oluyor benimki normalde.
canım bu ay rahim filmi çektirceksen klomen kullnma bence benim doktorum rahim filmi çektirdiğim ayda tedavimi ertelemişti ve ben özelde çektirdiğim halde idrar yolu enfeksiyonu olmuştu bende antibiyotik kullanmıştım..sen bütün testlerini yaptır ona göre tedavine başlarsın doktorun seni uyarmadımı bu konuda canım..rahim filmi çekildiğ ay beklenir..hata doktorum rahim filmi sonrası normal yolla gebe kalan çok demişti iki ay beklemiştik tedaviye ara vermişti..

gulneva77 gulneva77 cıma çokça katılıyorum daha çok erken beklersende bekle kuzuya biri bakar illaki, bi durum olursa da seni ararlar gidersin heme, erteleme lütfen şansın varken kullan, sonuçtan korktuğunuda biliyorum ama, sen yaptır hadi bakalım :)
Tatlm haklisnz kayinvalidem erken donrse kizimi ona birakip gidcem tamam ya hic gidesim de yoktu bahanem de vardi kizlar ya kizim hastaydi.yok illa yollicaksnz :mad:

selamlar..fsh 10 prolaktin 124 çıkınca ilk önce gittiğim devletteki dr. hemen hsg istedi.çok şükür tüpler açık.2.de fsh 15 çıktı, prolaktin ilaçla düştü, şimdi normal seyrediyor sanırım.bu ayki tahlilde görücem inşallah..bu ay başka bir dr. a daha görünmem konusunda o kadar çok müdahale ettilerki regli olunca bir iyi dr daha var ona görünücem,ama diğer dr un ilaçlarınada başladım. Q10,melatonin ve dhea kullanıyorum yani aslında tedavim kısmen başladı denebilir, yum takibide olur 19 unda gidince bakalım..
Kim müdahale etti ki? Bir de neden doktorunuzla ilgili şüphe oluştu? Tüpler açık olmazsa müdahalesi ne acaba?? Hmm... Neyse düşünmiyim ben bu durumu. Prolaktinle hsg filminin bağlantısını pek kuramadım. Belki önlem olarak istemiş de olabilir doktor. Benim prolaktin vs. normal çıktı. Eğer bağlantı olsa doktorum herhalde hsg'ye gerek yok prolatininiz normal derdi diye düşünüyorum. Çünkü aklındakilerini sesli düşünen birine gidiyorum.

kızlar konuya yeni katılanlar için bence mini bir sözlük yapmalısınız :KK70:
kırmızı kahverendi pofudik bunlar nedir hiçbirşey anlamıyorum :confused:
Ay cok hossun mesela kahverengi adetten once gelen lekelenme kirmizi adet kani.yumos yumurta demek.pofidik ne onu bende bilmiyorum

:KK16: yaaa gulneva hic hastane havamda degilim yahu.bir de kuzuyu kavinledeye birakcaktm gitseydim ayni binadayz.aradm yok gitmicem dedim sen alisversne gideblirsn.yaa iste gitme ihtimalimi kaldrdim ortadan.bu seferlk kaytarayim olma mii:KK22:
hakında hayırlısı olsun canım..karar senin..kızınıda öp benim için..

Tatlm haklisnz kayinvalidem erken donrse kizimi ona birakip gidcem tamam ya hic gidesim de yoktu bahanem de vardi kizlar ya kizim hastaydi.yok illa yollicaksnz :mad:
kusura bakma tatlım Allah başka engel vermesin kuzu iyileşir inşallah hemencecik, üşenmek yok,illa yollıycazzz evet,gelir gelir inşallah kayınvaliden merak etme, sen niyet et, niyet etmek yapmanın yarısı hem :) tepinme bakayım :stop:

Arkadaslar bosuna uzulmeyin dr larin söylediklerine.ben ilk ögrendigimde fsh 29 du sok olmustum dr bu degere gore senin menopozda olman lazim degilsende yakindir dedi tam bi şok yasadim.daha sonra bir tupumu kaybettim apse sebebiyle.tedavi icin herkesin öve öve bitiremedigi bir doktora gittim.orda da fsh 17 cikti.dr sonucu gorunce ne klomen ne asilama senin tup bebek bile zor dedi yine de bi dene diye gonderdi.sarsilmistim resmen gunlerce agladim.ama pes etmedim umudumu kesmedim.cok sey denedim sonunda hangisinin etkisi oldu bilmiyorum ama dr un bu sözunden 4 ay sonra Rabbim ol dedi ve oldu kendiligimden hamile kaldim.oglum 10 aylik oldu ve ben suan ikinci bebegime hamileyim ELHAMDÜLİLLAH...Size en önemli tavsiyem kafanizi rahat birakin dusunmeyin stres yapmayin birseylerle mesgul olun ve dua edin ..Rabbim ol derse hersey olabilir
Canim umut oldun bizlete bir de 2.geliyormus masallah.rabbim bagislasin

canım bu ay rahim filmi çektirceksen klomen kullnma bence benim doktorum rahim filmi çektirdiğim ayda tedavimi ertelemişti ve ben özelde çektirdiğim halde idrar yolu enfeksiyonu olmuştu bende antibiyotik kullanmıştım..sen bütün testlerini yaptır ona göre tedavine başlarsın doktorun seni uyarmadımı bu konuda canım..rahim filmi çekildiğ ay beklenir..hata doktorum rahim filmi sonrası normal yolla gebe kalan çok demişti iki ay beklemiştik tedaviye ara vermişti..
Yok uyarmadı. Aslında benim de aklıma gelmedi değil. Ama şöyle bir durum var. Şu an yumurtalar daha gelişmedi. Erken yaptığım için gelişimini etkileyecek ya da yumurtayı bozacak bir radyasyon olayı olmayacaktır. O yüzden bu ay da hamile kalabilirim. Eğer daha sonra yaptırsaydım, ovülasyona yakın olacağı için bu riski alamayıp korunacaktık. Eh o zaman da klomenin manası kalmayacaktı. Düşünmüştür bunları... Bir ara homurdanıyordu, gün sayıyordu diye tahmin ediyorum. Ben de zaten o yüzden dün dr.ye gittim bugün acil filmimi çekecek yer aradım. Cumartesi yaptıracağım demiştim dr.a ama yine pimpiriklilik işte. Huylanırım yoksa bu ay korunsak mı sakat çocuklarım mı olacak diye. Şimdi bile huylanıyorum.

Of ben kac gundur annemle dalga geciyordum bu ses ne diye aynisi oldum esim bu sesle bana yaklasmaz zaten hic ya sabah bi uyandim ses yok:confused:Gelecek ay tup bebege dogru yol alacam fsha gore fsh 15 alti cikarsa tupe baslayacaz cikmazsa gelecek ay calismalara yogunlasirim :KK69:Bu ay evlilik ve ev islerine daha yeni alistim sayilir.:KK37:
Gecmis olsun taze gelincik.sana bol yogun calismalar.kuruttuk valla adamlari da biz de bisey yok:KK53:

Kizlar gunaydin gec uyandim bugun masallah yetisemedim sayfa basini almis gitmis.emelim canim rabbim yardimcin olsun innnnsallah olur bu sefer tedavin.okulum senin de guzel haberlerini bekliyorum.farrahcim kizimiz hastaymis cok gecmis olsun canim

Merhaba canim hosgeldin aramiza E2 in yuksek geldi bana da biraz bunun sebebi kist vs olabilir doktoruna sor ultrasonla baksin , dogum kontrol hapi da olabilir tabi.E2 yuksekligi Fsh i baskilar.Bu arada sen hala korunuyordun degil mi dogum kontrol hapiyla mi korunuyorsunuz? Dogum kontrol hapi kullanirken olculen degerler yanilticidir demisti bana doktorum.Sen doktoruna her seyi danis canim , insallah her seyin iyi cikar sen de fsh magdurlarindan olmazdin :D

merhabalar.. ben d.kontrol hapı veya düzenleyici kullanmıyorum.. düzenleyiciyi 3 ay kullandım şubat ayında bitti daha kullanmadım.. tranvajinal usg de kistde yoktu
neden yükselmiştir bilemiyorum.. artık doktora soracağım onuda.. iyi dilekleri için teşekkür ederim :KK68:

Of ben kac gundur annemle dalga geciyordum bu ses ne diye aynisi oldum esim bu sesle bana yaklasmaz zaten hic ya sabah bi uyandim ses yok:confused:Gelecek ay tup bebege dogru yol alacam fsha gore fsh 15 alti cikarsa tupe baslayacaz cikmazsa gelecek ay calismalara yogunlasirim :KK69:Bu ay evlilik ve ev islerine daha yeni alistim sayilir.:KK37:
canımcığım sana birkaç ipucu taktik vereyim..bebek çalışması sonrası tototyu ve ayağını yukarı dduvara yasla yarım saat öyle kal sonrası bir saat kalkma canım..sonrası hemen duş alma çünkü sıcak su spermlerin hızını etkiler..aslında hemen duş almamız gerek ama Allahım afetsin isteyerek yada keyiften duş almamazlık yapmıyoruz..aklında bulunsun canım..

Kim müdahale etti ki? Bir de neden doktorunuzla ilgili şüphe oluştu? Tüpler açık olmazsa müdahalesi ne acaba?? Hmm... Neyse düşünmiyim ben bu durumu. Prolaktinle hsg filminin bağlantısını pek kuramadım. Belki önlem olarak istemiş de olabilir doktor. Benim prolaktin vs. normal çıktı. Eğer bağlantı olsa doktorum herhalde hsg'ye gerek yok prolatininiz normal derdi diye düşünüyorum. Çünkü aklındakilerini sesli düşünen birine gidiyorum.
tek tek cevap vereyim :)dr.umla ilgili şüphem yok,eşimin abiside dr. kuzenide,yakın çevrem 2. bir dr.unda görüşünü al dedi,ama ben bu gittiğim dr.dan sinerji almazsam zaten yola devam etmem.prl ile hsg nin bağı yok bencede ancak o ilk tahlilde zaten fsh 10,24 tü belki ona istinaden istemiştir.sonrakinde dahada yüksekti.hsg den önce dediğim gibi antibiyotik başladım çünkü enfeksiyon riski var kanül falan o nedenle yani.tüplerde var olna hafif bir yapışıklık o verilen ilaçla açılır Allah korusun kapalı olma laparoskopi açıldığını biliyorum,sıkıntı olacak bir durum değil,bunlarıda evet düşünmeyelim bence...sen bendende pozitifsin zaten durumunda bunu gerektirir, kontrollerini ol gerisini bırak ....

Valla benim reglim kahverengi, siz kırmızı diyince ben tahmin ediyordum da o zaman kahverengi nedir diye düşünüyordum :)

kırmızı kahverengi o muymuş :KK58:
bu arada yeni birşey öğrendim ne kadar doğru bilemiyorum ama adet sancısı yumurta üretiminin olduğunun göstergesiymiş.

Yok uyarmadı. Aslında benim de aklıma gelmedi değil. Ama şöyle bir durum var. Şu an yumurtalar daha gelişmedi. Erken yaptığım için gelişimini etkileyecek ya da yumurtayı bozacak bir radyasyon olayı olmayacaktır. O yüzden bu ay da hamile kalabilirim. Eğer daha sonra yaptırsaydım, ovülasyona yakın olacağı için bu riski alamayıp korunacaktık. Eh o zaman da klomenin manası kalmayacaktı. Düşünmüştür bunları... Bir ara homurdanıyordu, gün sayıyordu diye tahmin ediyorum. Ben de zaten o yüzden dün dr.ye gittim bugün acil filmimi çekecek yer aradım. Cumartesi yaptıracağım demiştim dr.a ama yine pimpiriklilik işte. Huylanırım yoksa bu ay korunsak mı sakat çocuklarım mı olacak diye. Şimdi bile huylanıyorum.
canım rahim filmini doktor adet bitimi hemen çektiriyor zaten çünkü bir gebelik varsa zarar görmesin diye..canım doğal yolla olma ihtimali yükseksse neden klomen kullanıcan hormonu alıcan..herhangi bir enfeksiyon anında antibiyotik kullandığında aklında hep bir soru işareti kalıcak hamiş kalırsan..gerçi tğp bebekte yumurta toplamadan sonra antibiyotik kullanıyorsun transfer gününe kadar..neyse canım ya doktorun vardır bir bildiği mutlaka ..benim doktorum tadavime ara vermişti hata iki ay bekletmişti normal yolla gebe kalabilirim diye..

canımcığım sana birkaç ipucu taktik vereyim..bebek çalışması sonrası tototyu ve ayağını yukarı dduvara yasla yarım saat öyle kal sonrası bir saat kalkma canım..sonrası hemen duş alma çünkü sıcak su spermlerin hızını etkiler..aslında hemen duş almamız gerek ama Allahım afetsin isteyerek yada keyiften duş almamazlık yapmıyoruz..aklında bulunsun canım..
Gülneva dert etme, kutsal kitapta hemen yıkanın diye bir ibare olduğunu ya da temiz kızlar cennete diye bir genelleme yaptığını sanmıyorum. Kafanızdan atın böyle düşünceleri, rahat olun azıcık :)

Back
X