fsh yüksek olanlar

Iyiymis tatlm senin ki.benm ki 5 lt 200 tl odedik.ne kadar goturur bilmem.gerci 20 gundr iciyorum yarilandi sanki.benm ki sabah aksam ac karna bi cay bardagi.burnumu kapatip tek seferde cekiyom kafaya.bu yolda hersey mubah.ne edelim

Bende yarın baslayacam tatlım. .bir kiloluk kavonozda diğeride orta boy kavonozda. .inşallah ALLAHIM VESILE ETMISTIR INŞALLAH YARARINI GORURUZ CANIM YAAA..SENINKI BIRAZ PAHALIYMIS BAKALIM IYI GELIR SE TLF YAZARIM ISTERSINIZ

kızlar canım çok sıkkın.benim eşim askere gidebilir şubatta..ve ben fsh yüzünden tüpe de başlayamadım.bu amh en son şubatta bakıldı senesi yaklaşıyor yani.eğer uzun dönem çıkarsa üstünden 2 sene gçmiş olacak bu amh değerinin... kızlar ben ne yapsam bilemedim yaa.... erteledikçe de ceza yiyor.. Bebek için bir senedir gitmedi. şimdi ne yapayım ben bilemedim. askerdeyken acaba izin verirler mi tüp için.... bana dua edin ne olur. bir yandan da diyruz gitseydi şimdiye gelirdi ama amh ve fsh ile tanıştık. zaman geçiyor ve ben orkuyorum... yaşım genç ama hormonlar alarmda.... ALLAHIM YARDIM ET BİZLERE RABBİM SEN DOĞRU ADIM BİZLERE....:KK61::KK42::KK42:
kızlar canım çok sıkkın.benim eşim askere gidebilir şubatta..ve ben fsh yüzünden tüpe de başlayamadım.bu amh en son şubatta bakıldı senesi yaklaşıyor yani.eğer uzun dönem çıkarsa üstünden 2 sene gçmiş olacak bu amh değerinin... kızlar ben ne yapsam bilemedim yaa.... erteledikçe de ceza yiyor.. Bebek için bir senedir gitmedi. şimdi ne yapayım ben bilemedim. askerdeyken acaba izin verirler mi tüp için.... bana dua edin ne olur. bir yandan da diyruz gitseydi şimdiye gelirdi ama amh ve fsh ile tanıştık. zaman geçiyor ve ben orkuyorum... yaşım genç ama hormonlar alarmda.... ALLAHIM YARDIM ET BİZLERE RABBİM SEN DOĞRU ADIM BİZLERE....:KK61::KK42::KK42:
Hiiçç üzülme Allah çok büyük, gün doğmadan neler doğar hem, inşallah o zamana kadar gebe kalırsın ama olmazsa da böyle bir durum için izin vereceklerine inanıyorum, sen birde bunları düşünüp hormonları tavan yaptırma,her iş olacağına varır,zamanı gelene kadar çabanı göster, zaman ne gösterecek bilinmezki

Bende de hipotiroid var ama haşhimato mu bilmiyorum bir yıldır ilaç kullanıyorum şuan normal seviyede ve bence haklısın alakalı çünkü ben de tiroidi kendim baktırıp öğrendim adetim geciktiydi doktora dedim de baktıve sonuç hipotiroid ama haşimatoyu da tup doktorum baktırmamı söyledi ona da baktırıcam bu hafta.tirodin nasıl ilaç alıyomsun? cyloprgnova fsh yükseltmez dedi aksine hormanlar dengelensin diye veriyoum dedi. adetin düzenli olsun diye dedi.ama ben de onu bırakınca gene adet düzenim bozulur diye de korkuyorum.kullanmasam gene korkuyorum...tam muamma. sen bu düzenleyici kullanmadan önce kendiliğinden oluyomuydun adet?*yani bırakınca düzenin bozuldumu
Haşhimato Gebeliği çok ciddi etkiliyor. Benim tutunma sıkıntım oluyordu en son tüp tedavisinde haşhimato teşhisi kondu hamileyim fakat endokrin eşliğinde tedavi oluyorum. Dikkat etmek gerek

Arkadaşlar klomen üstüne FSH (flakon) günde bir kez 150 IU toplam iki gün verdi doktor. Sonra da çatlatma iğnesi.. Yalnız tuhaf peynir kıvamında parçalar geldi bu iğnenin akşamında. Biraz ürktüm. Başınıza böyle birşey geldi mi? Yumurtalar 14-15 mm civarında... Niye FSH gerekli klomen kullanırken anlamadım. Rahim inceliğini kalınlaştırmak için dedi doktor ama onun için ostrogen ve progesteron gerekli değil midir? Kafam karıştı biraz.

Arkadaşlar klomen üstüne FSH (flakon) günde bir kez 150 IU toplam iki gün verdi doktor. Sonra da çatlatma iğnesi.. Yalnız tuhaf peynir kıvamında parçalar geldi bu iğnenin akşamında. Biraz ürktüm. Başınıza böyle birşey geldi mi? Yumurtalar 14-15 mm civarında... Niye FSH gerekli klomen kullanırken anlamadım. Rahim inceliğini kalınlaştırmak için dedi doktor ama onun için ostrogen ve progesteron gerekli değil midir? Kafam karıştı biraz.
bu ilacın ismini ilk defa duyuyorum canım biraz araştırdım östrojen ile ilgili sıkıntısı olanlara klomenden sonra ek takviye yumurta büyütme içinde kullanılıyormuş canım..doktorun verdiyse vardır bir bildiği ilacın yan etkilerine bak canım..orda akınıtyla ilgili bişey vardır mutlaka.

aynen canım fsh değeri değişken olabiliyor ve bunuda stres etkiliyor fsh düşünce olağn yumoşlar büyüyüor şuan bir hamişimiz var canım ezgii arkadaşımız hamiş..

bu fsh illeti düşse bile yükseğini göz önüne alıyolarmış. ne kadar saçma ya. madem değişken psikolojik de yükselip düşebiliyor, bir kaç ay yapıp ona göre değerlendirmek gerekmez mi:KK12:

bu ilacın ismini ilk defa duyuyorum canım biraz araştırdım östrojen ile ilgili sıkıntısı olanlara klomenden sonra ek takviye yumurta büyütme içinde kullanılıyormuş canım..doktorun verdiyse vardır bir bildiği ilacın yan etkilerine bak canım..orda akınıtyla ilgili bişey vardır mutlaka.
Maalesef akıntıyla ilgili birşey ok. akıntı olsa iyi... Parça parça birşeyler. Bir de midebulantısı, baş dönmesi... Kafamı kaldıramadım sabah. Doktoruma danışıyorum hemen.

Umutlym esım gündeme gene geldi çıkacak diyor herkes öyle diyor canım. .ben biesteron dhea nin çok faydası ni gördüm hiç olmayan yumurta 3 tane oldu..incirde etkili tabi ister ye hergun 2tane ister kürünü yap.ben kaynayan suya 1 tatlı kaşığı koyup 20 dk dinlendiriyorum ılık içiyorum tatlım. .

farrahcigim Sağol canimmmm benim.insallah fayda görürüm. .adam dediki 2 çeşit kavonozda şu var biri 2 li karisimmis diğeri tekliymis. .biri akşam tok karnına 2 yemek kaşığı biri sabah aç karnına yarım çay bardagiymis. .adam çok acı dedi üstüne ekmek yada meyve ye dedi.su içme dedi.
inşallah cnm bakalım bekleyip görücez.2,5 ay gibi bir süre var şuan.inciri hergün yemeye çalışıyorumbir ara prolaktinim de sınırdaydı ndan kürünü yaparken yarım bıraktm. bir kaşığı dediğin hayıt tohumu oluyor canım. buarada dün çıkmak zorunda kaldım şimdi yazıyorum.dua edelim belki güzel sürprizler olur..

Amh a cok takma cok dusuk amh yuksek fsh la hamile kalanlar var sonucta.sen kendine dert edersen olmaz bu iş.takma elimden geleni yap ALLAHA havale et.kismetnde varsa amh 0.1 bile olsa olur.dert etme :)
inşallah cnm aminn inşallah güzel haberler alırız.ben de anlamadım 2-3 ay içinde biranda yükseldi.çok sıkılmıştım ama ondan mı bilmiyorum....RABBİM nasip eder inşallah güzel duyguları yaşamayı..

Yumurta neden büyütüyor klomen yetmedi mi derken bir yandan da ostrojene yardımcı oluyorsa rahmi kalınlaştırıyor olabilir. İnce olursa iyi birşey değil çünkü bu dönemde... Teşekkürler...

canım ben bir buçuk bardak kaynayan suya bir tutam aslan pençesi atıyorum kısık ateşte ağzı kapalı 5 dk kaynatıyorum sonra ocaktan alıp ılımasını bekliyorum ılıkken süzüp içiyorum..[/QUOTE
aynen bende öyle yapıyorm cnm.inşallah şifa verir hepimize.şu dheaya da başlıcam haftaya geçer elime.başka melatonin de alsam mı acaba?

Hiiçç üzülme Allah çok büyük, gün doğmadan neler doğar hem, inşallah o zamana kadar gebe kalırsın ama olmazsa da böyle bir durum için izin vereceklerine inanıyorum, sen birde bunları düşünüp hormonları tavan yaptırma,her iş olacağına varır,zamanı gelene kadar çabanı göster, zaman ne gösterecek bilinmezki
inşallah cnmm evet olabilir izin verirler belki dei mi? ben deöyle umuyorum bakalım.belki de o zamana kadar sürprizimiz bizi bulur ben geldimmm diyiverir ALLAH BÜYÜK.... stres etkiliyor evet o yüzden sıkıntı yapmamaya çalışıyorum.çünkü kendimi sıkmaktan bu hale geldiğiin farkındayım.her ay hastaenedeydim son bir yıldan fazladır ve birilerini görüp bahaneler bulmaya çalışmak derdini anlatamamak da insanı bunaltıyor... işte fsh yükseldi ve ben adetimin düzelmesi için ve fsh düşmesi için çabalıyorum.hepimiz aynı durumdayız bunu biliyorum ve sizlerle dertleşmek beni çok rahatlatıyor.. RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN BU İMTİHANILARI DA GÜZEL BİR ŞEKİLDE ATLATAMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH....

kızlar ben dheayı da alıcam.melatonina da alayım mı? qenzim omega3 folik asit cyloprognva kullanıyorum.aslanpençesi adaçayı yeşilçay falan içiyorum.bi de multivitamin alıyorm. incir de yiyorum.başka neler yapmalı. haa bir de arısütü bal poeln karışımı var onu yiyorum.

Haşhimato Gebeliği çok ciddi etkiliyor. Benim tutunma sıkıntım oluyordu en son tüp tedavisinde haşhimato teşhisi kondu hamileyim fakat endokrin eşliğinde tedavi oluyorum. Dikkat etmek gerek
Mrblar hayirli olsun bebeginz.sag salim alin kucaguniza insallah.ben de hasimato var duzenli ilac kullaniyorm ama hic kontrole de gitmedm.ne kadar siklikla kontrole gidyordunz.tsh im 2.50 ye dusmus nihayet.anti tpo kaclarda bilmiyorm.acaba tsh dusunce anti tpo da duser mi bilgnz var mi

umutt canım doğru yapıyorsuunn..dr kullan dedi mi canımm ..ben bişe diyemedimm bilmiyorum o ilacıı..

Mrblar hayirli olsun bebeginz.sag salim alin kucaguniza insallah.ben de hasimato var duzenli ilac kullaniyorm ama hic kontrole de gitmedm.ne kadar siklikla kontrole gidyordunz.tsh im 2.50 ye dusmus nihayet.anti tpo kaclarda bilmiyorm.acaba tsh dusunce anti tpo da duser mi bilgnz var mi
Ben 3 haftada bir gidiyordum şimdi aya çıktı hamilelikte sıkı takip olmalıymış ani artıp ani düştüğü için . Benim endokrin Dr um gebe kalabilmek için 1 lere düşmesi gerekli gebelikten sonra 2,5 ğu geçmemesi gerekli diyor. Tüp tedâvime 1.20 lerde başladım fakat hormon ilaçları tedavi Süreci gebelik oluştu derken 2.89 a tekrar hemen yükselmiş 50 lik euxroxy kullanıyorum fakat şimdi 75 e Çıkarıldı dozu. Bakalım iki hafta sonra gidicem inşllh düşmüştür . Anti tpo düşmüş olabilir tek ilaç kullanıyorsan bazı bünyelerde düşmüyor iki ilaçla devam ediyorlar

Back
X