fsh yüksek olanlar

imuneks Qenzim10 tavsiye ediyorlar diğer topikte canım hata doğal hamiş kalan bile var 3 ay kullanım sonrası..Allah yolunu açık etsin canım..ben sana özelde göndercem saf arı sütünün markasını canım güvenilir biyer parası çok ama bana şifa olduğuna inanıyorum bu arı sütünün tavsiye ederim..gnc bende almıştım omega3 ve Qenzim 10 ikisi birada hap çok büyük olduğu için yutamıyorum.. omega3 bir marka daha vardı alsında ama unutum canım okyanusun en dipte balığın yağsıymış çok yarlıymış aslında şimdi balık zamanı hiç gerkte yok aslında kendi al o vitamini balıktan..
çok teşekkür ederim :KK68:
elimden geleni yapacağım artık kaybedecek zamanım yok :KK43:
omega için dediğin gibi taze balık bol bol tüketmek daha iyi olabilir. artık tavsiyelerinize uyacağım

eşimle kouştuk bizde aynı şekilde düşündük.. bitkisel ve vitamin desteği alıp 6 gidi bir süre kendimiz deneyeceğiz olmazsa tekrar başvuracağız. bu arı sütü co enzin q 10 için hangi markaları tavsiye edersiniz? gnc solgar? ben şuan gnc ultramega woman kullanıyorum ama bitmek üzere solgara baktım onun multivitaminin içerik dozu daha az gibi.. Bilemedim :confused:
Selam. Ben pronatal elevit kullanıyorum. Folik asit miktarı 800 microg. Bundan önce folik asit(400 microgram)+ B12 kullanıyordum. GNC markasında bir vitaminde hiç memnun kalmadım. Ama kötüleyemem. Solgan all women ise kokusu ve görüntüsü çok rahatsız etti. Kısa bir süre sonr bozuluyor diye bıraktım. Ama eczane öyle bir şikayet duymadığını içindeki B vitaminlerinin kokabileceğini söyledi. Ama benimkinin üzerinde lekeler vardı. Pronatal'den memnunum. Bazı vitaminler ağır gelebilir. Mesela supradyn, özellikle hamileyken. Aklında bulunsun.

eşimle kouştuk bizde aynı şekilde düşündük.. bitkisel ve vitamin desteği alıp 6 gidi bir süre kendimiz deneyeceğiz olmazsa tekrar başvuracağız. bu arı sütü co enzin q 10 için hangi markaları tavsiye edersiniz? gnc solgar? ben şuan gnc ultramega woman kullanıyorum ama bitmek üzere solgara baktım onun multivitaminin içerik dozu daha az gibi.. Bilemedim :confused:
fsh ve amh değerini bir daha yazabilir misin? östrojene bakılmış mıydı?

Canim olur mu oyle sey tup bebek tedavi ile cocuk sahibi olan milyonlarca insan var .ayrica arastirmalarda tup bebeklerin daha zeki oldugu anlasilmis ayrica orada en iyi yumurta ve sperm seciliyo hucresel atik en az olan embriyo seciliyor tedavi olmaktan niye korkuyosun anlamadim .rabbim onu da aratmasin inan burda cogumuz tup bebek olmak icin bile can atiyoduk
tüp bebek tedavisinde değilim şu an. Bir sorunum yok. Sadece hızlı hamile kalmaya çalışıyorum. Bu ilaçlar tüp bebek yapılsın diye değil yumurta kalitemi arttırılması için tavsiye niteliğinde verildi. Ben sadece ilaçların etkisi konusunda sıkıntılıyım. Bu aydan sonra da bırakabilirim. Tüp bebek olsaydı o zaman zaten kontrolleri yapılıyor o embryoların...

ezgim nasılsın canım çook güzel bilgiler paylaşıyorsun genelde hamiş kalındıktan sonra kimse uramaz buralara..sen bizi düşünüyorsun unutmuyorsun hep buralardasın Allah razı olsun canım Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..bizler içinde dua et canım hamişlerin duası kabul olurmuş..
Canim benim olur mu siz benim dertdasim sirdasimsiniz ben de sizlerle paylastim herseyimi birakamam sizi.hep dualardasiniz inanin hatta aksam esimle konusuyoruz esime diyorum insallah tum isteyenlere ama once bizim topikteki kizlara diye.cunku anneligi oyle hakediyosunuz ki hepinizin kocaman yuregi var rabbim en guzel hayirlilari size nasip edecek insallah.

çok teşekkür ederim :KK68:
elimden geleni yapacağım artık kaybedecek zamanım yok :KK43:
omega için dediğin gibi taze balık bol bol tüketmek daha iyi olabilir. artık tavsiyelerinize uyacağım
ha bide canım folik asit mutlaka başla aile hekimine gidip sağlık ocağına yazdırabilirsin..hamiş kalırsan bbeğein omuga kemii gelişimi için gerekliymiş canım..

tüp bebek tedavisinde değilim şu an. Bir sorunum yok. Sadece hızlı hamile kalmaya çalışıyorum. Bu ilaçlar tüp bebek yapılsın diye değil yumurta kalitemi arttırılması için tavsiye niteliğinde verildi. Ben sadece ilaçların etkisi konusunda sıkıntılıyım. Bu aydan sonra da bırakabilirim. Tüp bebek olsaydı o zaman zaten kontrolleri yapılıyor o embryoların...
Tup tedavisinde olmadigini biliyorum canim fakat klomen fsh flakon ilaclarida tup tedavisinde kullaniliyor.asilamada da kullaniliyor sadece dozlari farkli oluyor

Canim benim olur mu siz benim dertdasim sirdasimsiniz ben de sizlerle paylastim herseyimi birakamam sizi.hep dualardasiniz inanin hatta aksam esimle konusuyoruz esime diyorum insallah tum isteyenlere ama once bizim topikteki kizlara diye.cunku anneligi oyle hakediyosunuz ki hepinizin kocaman yuregi var rabbim en guzel hayirlilari size nasip edecek insallah.
amin canımmcığım Allahım bizede nasip etsin çok aratmadan çok bekletmede göndrsin meleklerimizi..Rabim kurtasın bizleride şu doktorların elinden ama başımızdanda eksik etmesin doktolarımzı..madi manevi çok yıpranıyoruz canım Allahım artık öyle du ediyorum.. Rabim biran önce gönder sağlıklı hayırlı evlatlarımız kuratar bizi doktor elerinden..ben çok yoruldum ve yıparandım artık canım...

canım Allahım ne yazdıysa onu yaşıycaz hiç tedavi olmayanlarında sağlıksız bebekleri olabiliyor..yumurta büyütücü ilaç kullandığın için sağlıksız bir bebeğin olucağın anlamına gelmiyor..bol dua ve tevekülee bu günleri aşıcaz canım..

Tup tedavisinde olmadigini biliyorum canim fakat klomen fsh flakon ilaclarida tup tedavisinde kullaniliyor.asilamada da kullaniliyor sadece dozlari farkli oluyor
Ben bunları kullanırken bilmiyordum tabiki... Biraz daha bilgilendirme olsaymış iyiymiş. Aşılamaya karar verin haftasonu diyince şaşırdım. Zaten böyle bir konuyu hiç düşünmüyordum üç ay kendim denemeden. İnşallah aşılama fikri kafasındayken vermemiştir bize onca dozu...

canım Allahım ne yazdıysa onu yaşıycaz hiç tedavi olmayanlarında sağlıksız bebekleri olabiliyor..yumurta büyütücü ilaç kullandığın için sağlıksız bir bebeğin olucağın anlamına gelmiyor..bol dua ve tevekülee bu günleri aşıcaz canım..
Sağol Gülneva. Bazı konularda farklı düşüncelerimiz var ama iyi dileklerin için çok sağol :)

Ben bunları kullanırken bilmiyordum tabiki... Biraz daha bilgilendirme olsaymış iyiymiş. Aşılamaya karar verin haftasonu diyince şaşırdım. Zaten böyle bir konuyu hiç düşünmüyordum üç ay kendim denemeden. İnşallah aşılama fikri kafasındayken vermemiştir bize onca dozu...
aşılamada bişey yoki canım sadece en çalışkan spermeleri veriyorlar çatlatma iğnenin 36 saati acısız bir işlem..aşılamaylada şansın yüksek alsında..hadi bakalım güzel haberler ver bizlere evhamlığı bırak herşey iyi olucak inş Allahında izniyle..

amin canımmcığım Allahım bizede nasip etsin çok aratmadan çok bekletmede göndrsin meleklerimizi..Rabim kurtasın bizleride şu doktorların elinden ama başımızdanda eksik etmesin doktolarımzı..madi manevi çok yıpranıyoruz canım Allahım artık öyle du ediyorum.. Rabim biran önce gönder sağlıklı hayırlı evlatlarımız kuratar bizi doktor elerinden..ben çok yoruldum ve yıparandım artık canım...
Anliyorum canim birden fazla denemen oldu hayalkirikliklari yipratiyor insani.bu sabri ecrini rabbim goruyor cok ugrastin hakettin zamani gelecek.benim olduysa sizin de olur canim drlar bana tup bile umut vermiyolardi .ama rabbim verince oluyor ona sigin ne olur biraz daha sabir.biliyosun ki bizim hastaligimiz dr lara mahkum ben dogumdan sonrasini bile dusunuyorum biliyomusun adet olacakmiyim girecekmiyim diye hatta nasip olursa kizim olacak kaderimi o da yasayacak diye oyle karmasigim ki inanamazsin.biz malesef surekli kontrolde olmaliyiz canim bizim de imtihanimiz mis rabbim kotu dert vermesin dr u da aratmasin .

aşılamada bişey yoki canım sadece en çalışkan spermeleri veriyorlar çatlatma iğnenin 36 saati acısız bir işlem..aşılamaylada şansın yüksek alsında..hadi bakalım güzel haberler ver bizlere evhamlığı bırak herşey iyi olucak inş Allahında izniyle..
Daha yüksek olduğunu biliyorum ama bir kendimiz deneyelim önce. Ben yaşımdan dolayı gittim doktora. Daha denemeden.. O yüzden. Yoksa haklısın. Bazıları her ay hamilelik %20 diyor ama bizim yaşlarda daha düşük. %3-4 desek klomenle %8, aşılamayla %20... Böyle dedi doktorum. İnanıyor musun dersen? İnanıyorum ama bunlar sadece istatistik. Bizler bu ortalamanın her zaman çok üstünde de altında da kalabiliriz. Bana göre %3 düşük bir değer ve bana uygun bir değer olmadığını düşünmeye başladım.

ha bide canım folik asit mutlaka başla aile hekimine gidip sağlık ocağına yazdırabilirsin..hamiş kalırsan bbeğein omuga kemii gelişimi için gerekliymiş canım..
folik asit şuan kullandığım içinde var daha doğrusu 10 aydır ara ara içiyorum 400mcg var multivitaminin içinde yeterli olur mu bilmiyorum..

Ve korktugum basima geldi az once amh sonucumu mail attilar 0.58
Simdi ne yapacagim hic bilmiyorum. Bu kadar dusuk olacagini hic beklemiyordum.,
Cok kotuyum dayimlarda herkes beni bekliyor nasil onlara belli etmeden oturacagim
benimde yaş 37 fsh 14 amh 1.25 sizce değerlerim çok mu kötü 3 aşılama yaptık olmadı

FSH 5,5 amh 0,52 e2 196
E2 yüksek. Benimki 20'nin altındaydı 3.günümde. FSH'ın kötü değil. amh 1'in altında ama 0.1 gibi menepoz değerleriyle ve çok yüksek fsh değerleriyle de hamile kalan biliyorum. Hem de doğal yolla. Kaç tane tüp bebek denemesinden sonra. Östrojen yalnız folikül gelişimi azaltabilir. O yüzden hamile kalamayabilirsin. Bir doktoruna danışsan? Belki fsh takviyesi verebilir. O da östrojeni düşürtüyor ya da baskılayabiliyor diye spekülasyon yapıyorum ama tıp doktoru değilim maalesef. Benim eşime de bakıldı. Bu durumlarda eşinden de bir test alman iyi olur. Bizler süper olsak sorun değil de, durum bu değil. Onlarda da problem varsa sorun. Ben eşime bol ceviz, pekmez, az sigara/no sigara, e vitamini, multivitamin ve ayda bir d vitamini veriyorum. Bir de kan sulandırıcı bir ilaç yazdı doktor ama coaspirin veren de var. Coaspirinin zararı olacağını düşünmüyorum. İyi beslenme, stressiz ortam ve erken yatma diyorum herkese...

folik asit şuan kullandığım içinde var daha doğrusu 10 aydır ara ara içiyorum 400mcg var multivitaminin içinde yeterli olur mu bilmiyorum..
İleri yaşlarda Amerikalı bir arkadaişım 800 mcg veriyorlar dedi. Ben de 400 mcg ile başladım. Şimdi kullandığım pronatal'de 800 mcg var. B12 takviyesi de önemli aynı zamanda folik asit alırken. Çok dert etme bence. Hamile kaldıktan sonra alıyor herkes bu tür vitaminleri.

Back
X