- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
aa biran 16 gördüm 16 sandım neyse o değilmiş..geçen ay kaç çıkmıştı canım..16.30 gibi cikarmis canim.Korkuyla bekliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa biran 16 gördüm 16 sandım neyse o değilmiş..geçen ay kaç çıkmıştı canım..16.30 gibi cikarmis canim.Korkuyla bekliyorum![]()
bu arad resimde bekliyoruz unutmadıkkkkkkkkkkk ona göre..16.30 gibi cikarmis canim.Korkuyla bekliyorum![]()
Ben çok kısa bir süre denedim. Ama projestronu yükseltebilir yok östrojeni değiştirir vs. diye güvenemeyip bıraktım. Zaten doktora gitmeye başlamıştım, ilaç vermişti. Üstüne almak sakıncalı olur diye düşündüm. Bir de hamile kalınırsa o süre zarfında iki üç hafta haberimiz olmuyor. O sürede alınırsa toksik etki yaratabilir. Hamileyken kullanmayınız diyorlar.ben testere dişli aslan pençesi kullanıyorum kullanan deniyen varmı faydası oluyormu çalıştığım içn akşam kullanıyorum 1 kez kullanalar yazarsa sevinirim
ben kullandım ama tek başına değil testere dişli aslan pençesi civan perçemini beraber günde 2 kez içtim. ayrıca akşamları hayıt tohumu kaynatıp içtim 1- 1,5 ay etkisi ne kadar olmuştur veya bunları içtin diye mi inan bilmiyorum ama benim fsh 9,75 di şuan 5,5ben testere dişli aslan pençesi kullanıyorum kullanan deniyen varmı faydası oluyormu çalıştığım içn akşam kullanıyorum 1 kez kullanalar yazarsa sevinirim
Bunu yaptığım ay yalnız ovülasyonu rahatlıkla takip ettim. Bir sorun yaratmadı siklüsümde. Hormonlarda bir problem yoksa alınabilinir. Ama ben günde iki bardak içiyordum. Daha fazla değil.Ben çok kısa bir süre denedim. Ama projestronu yükseltebilir yok östrojeni değiştirir vs. diye güvenemeyip bıraktım. Zaten doktora gitmeye başlamıştım, ilaç vermişti. Üstüne almak sakıncalı olur diye düşündüm. Bir de hamile kalınırsa o süre zarfında iki üç hafta haberimiz olmuyor. O sürede alınırsa toksik etki yaratabilir. Hamileyken kullanmayınız diyorlar.
prolaktinin yükseltiyormuş mu saraçoğlu önerdi diye kullanıyordumBen çok kısa bir süre denedim. Ama projestronu yükseltebilir yok östrojeni değiştirir vs. diye güvenemeyip bıraktım. Zaten doktora gitmeye başlamıştım, ilaç vermişti. Üstüne almak sakıncalı olur diye düşündüm. Bir de hamile kalınırsa o süre zarfında iki üç hafta haberimiz olmuyor. O sürede alınırsa toksik etki yaratabilir. Hamileyken kullanmayınız diyorlar.
fsh'ın 6'ın üstünde olması lazım. FSH'ın iyiymiş aslında. Bence daha fazla alma kızıl saçlı arkadaşım :)ben kullandım ama tek başına değil testere dişli aslan pençesi civan perçemini beraber günde 2 kez içtim. ayrıca akşamları hayıt tohumu kaynatıp içtim 1- 1,5 ay etkisi ne kadar olmuştur veya bunları içtin diye mi inan bilmiyorum ama benim fsh 9,75 di şuan 5,5
hamileyken nasıl olur bilmiyorum ama ibrahim saraçoğlu sorunu olsun olmasın her bayan civan perçemini ve testeredişli aslan pençesini içmeli diyor. sorun oluşmasını da engelliyormuş.Ben çok kısa bir süre denedim. Ama projestronu yükseltebilir yok östrojeni değiştirir vs. diye güvenemeyip bıraktım. Zaten doktora gitmeye başlamıştım, ilaç vermişti. Üstüne almak sakıncalı olur diye düşündüm. Bir de hamile kalınırsa o süre zarfında iki üç hafta haberimiz olmuyor. O sürede alınırsa toksik etki yaratabilir. Hamileyken kullanmayınız diyorlar.
fsh'ın 6'ın üstünde olması lazım. FSH'ın iyiymiş aslında. Bence daha fazla alma kızıl saçlı arkadaşım :)
çokk teşeekürler benimde arada prolaktin yükseliyor aslan pençesini kullanayımmı başlıyalı 4 gün olduBunu yaptığım ay yalnız ovülasyonu rahatlıkla takip ettim. Bir sorun yaratmadı siklüsümde. Hormonlarda bir problem yoksa alınabilinir. Ama ben günde iki bardak içiyordum. Daha fazla değil.
inciride ben kullanamıyorum prolaktini arttırıyormuş yazıyor kürde:))
şuan fsh sorunum yok o yüzden bunları içmiyorum şimdi incir ve havuç kürüne başlayacağım. evde yapıp cam şişede işe getireceğim. Bunu sen de yapabilirsin düşük amh ve yumurta çatlatmak için birebir diyor saraçoğlu
Hemen bir düzeltme yapayım: Prolaktini düşürüyormuş aslan pençesi... Ama fsh düşüyorsa östrojen tetiklenebilinir.Saraçoğlu genel olarak öneriyor. Sayfasında da var. Ama prolaktini yüksek olanlar kullanmasın diyor mesela. Hormon testini arada yaptırmak lazım diye düşünüyorum. Benim fsh yüksekti ama e2 ve prolaktin seviyemi bilmiyordum. O yüzden bıraktım. fsh baskılayıcı şeyler düğer hormonları fsh'ın düşmesi yüzünden tetikliyor.
İncir kürü prolaktini kesin yükseltiyor yalnız. Bir de diabetiksen ya da yatkınlığın varsa dikkat.:))
şuan fsh sorunum yok o yüzden bunları içmiyorum şimdi incir ve havuç kürüne başlayacağım. evde yapıp cam şişede işe getireceğim. Bunu sen de yapabilirsin düşük amh ve yumurta çatlatmak için birebir diyor saraçoğlu
Prolaktin yükseliyorsa ve illa bitkisel kür istiyorsan incir kürü kesinlikle değil ama aslan pençesi deneyebilirsin. Ben iki bardak içtim dediğim gibi. Ama biraz baş dönmesi yaptı. Onu söyleyeyim. Yan etkisini görürsen bırak ya da bir bardak iç mesela.çokk teşeekürler benimde arada prolaktin yükseliyor aslan pençesini kullanayımmı başlıyalı 4 gün oldu
bu arada sohbetiniz içn dayanışma içn çokk teşekkürler
ben testere dişli aslan pençesi kullanıyorum kullanan deniyen varmı faydası oluyormu çalıştığım içn akşam kullanıyorum 1 kez kullanalar yazarsa sevinirim
:))
Oruç moruç diye bahsettigin sey bir ibadet sekli hem de farz olanlardan.Bir arinma bicimi.Oruc tutun sihhat bulun diye buyurmustr efendimiz.agir bir hastalgm yok cok sukur Allah rizasi icin oruc tutmanin neyi akil karı degil.Hacamat konusnda ise boyle sunnet olmaz diyorsun kusura bakma da inanmayabilirsn ama saygi duyman gerekir.Efendimizin bizzat yaptgi ,70 derde deva dedigi cebrail a.s. nin ummetine de yaptr dedigi bu yontemi kucuk , gerici, akildisi bulup bunu dile getrmen beni rahatsz etti.yoga detoks vs gibi seylere hop atlayip cagdas modern diye kucaklarken Alemlerin Sultani Efendimizin sunnetine boyle sunnet olmaz diye burun kivirmak ta neyin nesi? Dedigim gibi inanmayabilirsn ama bu saygiszlik etme hakkini vermez insana.sana yap diyen yok zaten.Evet hocaya muska yaptrdm ona da itirazin olmus "sizden daha az akilli insanlara" inanip para harcatmayin demissin.bu nasil bir kibirdir anlamadm neden din hocasi bizden azz akilli oluyor? Hristyanlar bile papazlarina din adamlarina oylesine sahip cikarken biz neden hor goruyorz.sanirm muslumanlar bu yuzden bi halde.ayrica muskami yapan hoca Allah rizasi icin yapti bana ve bir kurus bile almadi.bu kadar onyargili ve kibirli olma istersen.zira cok itici olabilirsin..Oruç moruç... İlacınızı alıp devam edin orucunuza. Ama böyle tedavi sürüçlerinde oruç tutmak hiç akıl karı değil. Beslenmeye ihtiyacınız var. Hacı anneannem bile sağlık söz konusu olunca oruç tutmuyor...
allahım dayanışma paylaşım süper allah nasip edr inşallah hepimixze fsh 14 amh 1.25 çokk üzülüyorumProlaktin yükseliyorsa ve illa bitkisel kür istiyorsan incir kürü kesinlikle değil ama aslan pençesi deneyebilirsin. Ben iki bardak içtim dediğim gibi. Ama biraz baş dönmesi yaptı. Onu söyleyeyim. Yan etkisini görürsen bırak ya da bir bardak iç mesela.