fsh yüksek olanlar

Gecen ay olcturmedim canim en son temmuzda olculdu 30du :KK43: simdi disardayim canim sarjim cok az eve gidince halledicem insallah resim isini.
canım ben 1 sene önce 59 gördüm fsh sonrsı hiç ölçtürmedim çünkü daha stres yapıyor buda fsh dahada tavan yapıyor..bir sene sonra ölçtürdüm bu ay fsh 12 düştü düşüncede yumoşlar büyüyor canım..

Oruç moruç diye bahsettigin sey bir ibadet sekli hem de farz olanlardan.Bir arinma bicimi.Oruc tutun sihhat bulun diye buyurmustr efendimiz.agir bir hastalgm yok cok sukur Allah rizasi icin oruc tutmanin neyi akil karı degil.Hacamat konusnda ise boyle sunnet olmaz diyorsun kusura bakma da inanmayabilirsn ama saygi duyman gerekir.Efendimizin bizzat yaptgi ,70 derde deva dedigi cebrail a.s. nin ummetine de yaptr dedigi bu yontemi kucuk , gerici, akildisi bulup bunu dile getrmen beni rahatsz etti.yoga detoks vs gibi seylere hop atlayip cagdas modern diye kucaklarken Alemlerin Sultani Efendimizin sunnetine boyle sunnet olmaz diye burun kivirmak ta neyin nesi? Dedigim gibi inanmayabilirsn ama bu saygiszlik etme hakkini vermez insana.sana yap diyen yok zaten.Evet hocaya muska yaptrdm ona da itirazin olmus "sizden daha az akilli insanlara" inanip para harcatmayin demissin.bu nasil bir kibirdir anlamadm neden din hocasi bizden azz akilli oluyor? Hristyanlar bile papazlarina din adamlarina oylesine sahip cikarken biz neden hor goruyorz.sanirm muslumanlar bu yuzden bi halde.ayrica muskami yapan hoca Allah rizasi icin yapti bana ve bir kurus bile almadi.bu kadar onyargili ve kibirli olma isterseşn.zira cok itici olabilirsin..
Dindar olduğunun farkındayım ama bu sana kişisel saldırı hakkını vermiyor. İnananlar da inanmayanlar da benim gibi inanan ama safsatalara karnı tok olanlar da... Hepimiz eşitiz. Dikkat edersen ben o yüzden inançlı biri olsam da fazla dini içerik taşıyan laflar etmiyorum, buraya da bazı konularda da propoganda yapmanızı doğru bulmuyorum. Herkes fikrini seviyeli bir şekilde söylemekte serbesttir. Sen istediğini yapmakta serbestsin, ister oruç tut ister muska yazdır. Ama ilacını almamazlık etme derim o kadar.

allahım dayanışma paylaşım süper allah nasip edr inşallah hepimixze fsh 14 amh 1.25 çokk üzülüyorum
Ya Fatmacım, hiç üzülme. Sonuçların iyi... :)
FSH bugün yükselir yarın düşer. Diğer hormonların iyi çalışıyorsa ve eşinde problem yoksa olur mutlaka. Moralini yüksek tut canım, içini ferah, doktora da gidiyorsan senden bilinçlisi yok. Herşey güzel olacak bak göreceksin.

canım ben 1 sene önce 59 gördüm fsh sonrsı hiç ölçtürmedim çünkü daha stres yapıyor buda fsh dahada tavan yapıyor..bir sene sonra ölçtürdüm bu ay fsh 12 düştü düşüncede yumoşlar büyüyor canım..
Gülneva, 59'dan 1'ye düşmesi muhteşem birşey. Resmen mucize gibi birşey :) Çok sevindim senin adına. Benim de çok fazla evlilik telaşı stresim oldu. belki o yüzden toparlayacak kendini. Ben de birkaç ay sonra ölçtüreyim tekrardan. Demek ki morali bozmayacağız. Sen de ne olur üzme kendini.

Dindar olduğunun farkındayım ama bu sana kişisel saldırı hakkını vermiyor. İnananlar da inanmayanlar da benim gibi inanan ama safsatalara karnı tok olanlar da... Hepimiz eşitiz. Dikkat edersen ben o yüzden inançlı biri olsam da fazla dini içerik taşıyan laflar etmiyorum, buraya da bazı konularda da propoganda yapmanızı doğru bulmuyorum. Herkes fikrini seviyeli bir şekilde söylemekte serbesttir. Sen istediğini yapmakta serbestsin, ister oruç tut ister muska yazdır. Ama ilacını almamazlık etme derim o kadar.
canım yanlış düşünüyorsun napalım hiçmi sözetmiylim dinden neden yasakmı var bu ülkede hepimiz kardeşiz canım din ırk ayırmıyoruz biz..inançlara saygı duymak gerek gereksiz polemik yapma canım hepimiz derdi bir burda..konuşmalardan memnun değilsen yorum yapma..

canım yanlış düşünüyorsun napalım hiçmi sözetmiylim dinden neden yasakmı var bu ülkede hepimiz kardeşiz canım din ırk ayırmıyoruz biz..inançlara saygı duymak gerek gereksiz polemik yapma canım hepimiz derdi bir burda..konuşmalardan memnun değilsen yorum yapma..
Gülnevacım, farrahdiba kişisel bir saldırı yapmış, cevabım onun sıfat tamlamalarına. Yoksa polemik yapma niyetim yok. Hiç hoşlanmam. Dini şeyleri sürekli yazan kişilerden biri ben değilim zaten.

Evet gercekten son culmende yazdgin gibi deseydin, arkadasm ben bu yontemlre inanmiyorm ama saygi duyuyorm ilacini almamazlk etme deseydin gerckten anlardim.ama bahsettigm gibi yaptgim seyi kucuk gorup boyle sunnet mi olur diye burun kivirmndan rahatsz oldum.inanma istersen ama lutfen bilmedgn bir konuda yorum yapma.dini icerikli konusup konusmaman bizi baglamaz zaten, onmli olan saygi duymaktr.neyin propagandasini yapiyorz biz anlamadm.biz burda yasadgmz bildgmz seyleri paylasiyorz.bazen tesbih ve dua onerisnde bulunuyorz.rahatsz mi ediyor? Ben sana saldrmiyorm yasca epey buyuksun benden.yazdgin yorumlara istinaden yazdm zaten.fikrimden farkli birine tahammulsz biri degilim..

ben testere dişli aslan pençesi kullanıyorum kullanan deniyen varmı faydası oluyormu çalıştığım içn akşam kullanıyorum 1 kez kullanalar yazarsa sevinirim
Ben de çalıştığımdan akşamları 1 fincan içiyorum sadece,faydası olup olmadığını bilmiyorum tedavi aşamasında olduğumdan her seferinde fsh ölçtürmüyorum dr. istedikçe. belki bu ay ister ama o zaman belli olur,inşallah yarıyordur.

Ya Fatmacım, hiç üzülme. Sonuçların iyi... :)
FSH bugün yükselir yarın düşer. Diğer hormonların iyi çalışıyorsa ve eşinde problem yoksa olur mutlaka. Moralini yüksek tut canım, içini ferah, doktora da gidiyorsan senden bilinçlisi yok. Herşey güzel olacak bak göreceksin.
canım benim sağol allah razı olsun motive ediyorsun

Evet gercekten son culmende yazdgin gibi deseydin, arkadasm ben bu yontemlre inanmiyorm ama saygi duyuyorm ilacini almamazlk etme deseydin gerckten anlardim.ama bahsettigm gibi yaptgim seyi kucuk gorup boyle sunnet mi olur diye burun kivirmndan rahatsz oldum.inanma istersen ama lutfen bilmedgn bir konuda yorum yapma.dini icerikli konusup konusmaman bizi baglamaz zaten, onmli olan saygi duymaktr.neyin propagandasini yapiyorz biz anlamadm.biz burda yasadgmz bildgmz seyleri paylasiyorz.bazen tesbih ve dua onerisnde bulunuyorz.rahatsz mi ediyor? Ben sana saldrmiyorm yasca epey buyuksun benden.yazdgin yorumlara istinaden yazdm zaten.fikrimden farkli birine tahammulsz biri degilim..
İyi aynı çerçevede olduğumuza sevindim farah. Ama senin söylediğin birşeyin tersini söyleyip inanmıyorsam da kızıp hakaret etme içeriği ne olursa olsun. Ben de aynısını senin için yapmayacağım, söz :)

Saraçoğlu genel olarak öneriyor. Sayfasında da var. Ama prolaktini yüksek olanlar kullanmasın diyor mesela. Hormon testini arada yaptırmak lazım diye düşünüyorum. Benim fsh yüksekti ama e2 ve prolaktin seviyemi bilmiyordum. O yüzden bıraktım. fsh baskılayıcı şeyler düğer hormonları fsh'ın düşmesi yüzünden tetikliyor.
canım tstere dişi yi saraçoğlu prolaktin yüksekliği için de öneriyooorr..

Ben de çalıştığımdan akşamları 1 fincan içiyorum sadece,faydası olup olmadığını bilmiyorum tedavi aşamasında olduğumdan her seferinde fsh ölçtürmüyorum dr. istedikçe. belki bu ay ister ama o zaman belli olur,inşallah yarıyordur.
Şekerpancarı, bu konu aklında olsa olur mu? FSH'ı ilerde ölçtüğünde bize yine aslan pençesi ile ilgili yorum yapabilir misin?

skmg evet görmemişim yazdığınıı...

hayıt tohumuda anne sütünü arrtırır diye okudum hayıtı kullanmayı göze alamıyorum prolaktinden dolayı

canım içmee benim de prl yüksekti hacamattan sonra ölçtürdüğüm zaman düşmüştü ama ben hayıt ta içtim hatta agnucaston diye bir ilacı var onu içmiştim ama diğer ay 41 çıktıı..bende hayıt tı bıraktım şidi akşamalrı 1 bardak aslan pençesi içiyorum..

Back
X