- 21 Şubat 2014
- 1.691
- 451
- 118
- 35
Tesekkur ederim kizlar :) esime dedim sen bak ben bakamam simdi geldim eve ama aciklanmamisti sonuc baktik aciklanmis dedi actik ama bakamadim bile sayfaya sonra baktim inanamadim o kadar korkuyordum ki 50-60lara cikmistir fsh diye.Simdi de baktim bugun lekelenme olmamis kafam karisti ama dün oldu lekelenme canim sıkildi biraz belim de agriyor hafiften insallah adet lekelenmesidir de bosuna sevinmemis olurum bu fshla.Yarin sabah doktora gidecegim zaten bakalim ne diyecek.Aslinda ben lisedeyken de 23-24. Gun adet olurdum son iki yildir 28-30 olmustu ben de daha da duzene girdi diye seviniyordum meger rezerv azalmasiymis.Simdi tekrar 23-24 olunca umutlandim biraz da kaliteli mi acaba yumurtalar diye DHEAya guveniyorum cunku ama bakalim ya insallah E2 iyidir adet de olurum da bosu bosuna sevinmemis olurum bu sonucla.Biz hep pimpirikliyiz bir sey olumlu olsa digeri olumsuz olur mu diyoruz o kadar alismisiz ki kotu sonuclara insan inanamiyor :) yarin doktordan sonra da yazarim.
Aman da aman bizim taze gelinimiz de yuklemis foto masallah guzelligine ....bebisim moralini yuksek tut fsh n guzel e2 in yuksek olsa bile onemli degil benim gebe kaldigim ay 160 lardaydi .Tesekkur ederim canim sen de oylesin masallah ben seni esmer diye dusunmustum hep neden bilmem cok sasirdim baktim sarisin renkli gozlu bir bayanForumun hepsi guzel yav ezginin dedigi gibi erken menopozun e'si yok masallah kimsede
Iyi oldu boyle benim de yuzleriniz canlaniyor artik gozumde yazarken.