- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
aynen bende öyleyim canım bende tedaviye başladığımda yok dondurcam yok dölenmese dölensede 3 güne kadar takip edin diye çok karıştım amriyolğun işine..aslında oluruna bırakmak en iyisi..ben hergün araştıma yapıyorum canım bu fsh yükesk olan bayanları geçmişlerini okuyorum hamiş kalmışlarmı..araştırmam sonucu sakin sakin tedavise devam edenler inan normal yoldan hamiş kalmışlar..biz çok takıntılıyız böyle olmaya devam edersek normal değil tüpte tutmaz..ezgyi hatırlıyorum tedavi aşamasında çokta heycan yapsada transfer aşamasında çalıştı kafasını meşgul etti bak hamiş..Bekliycez görücez canım..son elde avuçta olanları verdim yumurtam olursa naparım nasıl tekrar tedavime başlarım Allahım büyük bir kapı açcak inş..şu incir kürünü hiç denemedim aslında bakalım canım adetim normalde 1 hafta içinde bekliyorum tabi zamanında gelirse..Benim doktorum da durumunuza gore size havuz sistemi de uygulayabiliriz demisti.Benim de en buyuk korkum cozunurken zarar gorurse sonra pisman olur muyum diye keske direk transfer ettirseydim diye yani.Cunku zarar gorenler oluyormus.Dedigin gibi zarar gorurse kalitesiz de olabilir ama yine de acabalar bitiriyor insani.Iyi dusunmem gerekiyor.Off off cok zor.Neyse yarin gideyim bakalim ne diyecek hele bir o asamaya geleyim de.Belki yumoslar buyumeyecek iptal olacak tedavi belki dollenmeyecek bolunmeyecek vs bir asamayi gecmeden digerini dusununce insan kafayi siyiriyor bana psikolog da oyle demisti bir donem destek aldim , dedi ki Ayi gecmeden Bnin derdini dusunuyorsun once A ya var dedi biraz oyle yapsam iyi olacak.Sen gelecek ay yine gidecek misin doktora ne yapacaksin canim?