fsh yüksek olanlar

okul,ev ,aıleler, çocuk problemı bunlarla ugrasıyorum canım.

canım ben yazın 13 u gordum en yuksek. bu ay 8 ama topu topu 2 yumurtam var bı de kıstım var yumurtam catlamamıs.
kıst gıtmeden tupe baslanmazmıs.

sızler neler yaptınız guzel haber verecek olan var mı.

malatya nın arastırma hastanesınde yaptıracagım emel mı malatyalıydı malatyalı olanlar yardımcı olabılır mı bseler soracagım
Tatlim sogan kuru kist icin cok iyi.bi dene istersen.gerci bu forumda sogan kurunu yapmayan kalmamistr herhalde.fsh degerin guzel, bence normal bile olur senin.bizde ezgi hamis biliyorsndr yagmur da hamile ama gelmz oldu.elann dusuk yapti.umarm guzel haberler vermeye devam edicez..

canım dun basladım gec mı kaldım adetın 8. gunu bugun.

hamıle olan kardeslerım tup mu yaptrdı nasıl oldu?

ınsallah devam ederız bıze de moral oluyo

Gunaydin kizlar simdi ciktim doktordan.Endometrium 8 mmymis daha cok kalin bu yanlis alarm dedi 4 mmye dusmesi lazim en az dedi sagda 3 folikul gordu solda goremedi belki adet donemine kadar buyur dedi tam anlamiyla sökülünce gidecegim adetin 3. Gunu bosa sevinmisim yani.Folikul sayisi da azalmis gecen aya gore insallah buyur adete kadar birkac tane daha.
Tatlim dert etme ogrenmis oldun artik.kanaman olunca gidersin.o folikullerde buyur adete kadar insallah,merak etme.

canım dun basladım gec mı kaldım adetın 8. gunu bugun.

hamıle olan kardeslerım tup mu yaptrdı nasıl oldu?

ınsallah devam ederız bıze de moral oluyo
Kacinci gun baslaniyordu hatrlamiyorm ama gec kalmis degilsin bence.devam et.ezgi tup yapti yagmur da asilamayla gebe kaldi.

sağol canım inşallah şifa olur. ama yaptırdıktan sonra acayip bir rahatlık geldi vücuduma. omuz bölgeme sırtıma toplam 4 kupa. bir dahaki ay yumurtalığa ve rahme karşılık gelen kısma yapılacak dedi.ilk önce üstten başlanıyormuş.sırası varmış.çok bir acı hissetmedim.ama bulantı oldu yaparken sonra hemen de geçti.Valla insan bu yolda o kadar yıpranıyor ki hele ki yaş henüz 30 bile değilken mepoza gidiyorsun şu bu..... her ay hastanee git gel.klomenler ilaçlar aşılamalar derken insan yoruluyor... ve bir şeyler yapmaya çalışıyor.sonuçta ALLAH-Ü TEALA ŞİFAYI ARAYIP BULUNUZ DİYE BUYURMUŞTUR. Biz ilaçlarımızı alıyoruz doktorumuza gidiyoruz aylardır.... ve bunun yanında da bitkisel destekler belki biri vesile olur diye... zaten bu fsh yüksekken hamile kalana da ya da her şey normalken kalamayana da tıp açıklama yapamyıp izliyor.ve sonunda onlar daaaa nasipp diyorlar.demek kii ALLAH'A SIĞINMALIYIZ VE BU YOLDA OLMALIYIZ.HEM TIBBİ HEM DE DİĞER DESTEKLERLE YOLUMUZDA GİDİYORUZ..RABBİM EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALMAYI NASİP ETSİN HEPİMİZE...
şifa olsun inşallah, bende yaptırmak istiyorum ama korkuyorumda,birde gerçekten iyi yapan birilerini bulmak gerekiyormuş, ankarada nerdedirki? yararını görürsünüz umarım.

Gunaydin kizlar simdi ciktim doktordan.Endometrium 8 mmymis daha cok kalin bu yanlis alarm dedi 4 mmye dusmesi lazim en az dedi sagda 3 folikul gordu solda goremedi belki adet donemine kadar buyur dedi tam anlamiyla sökülünce gidecegim adetin 3. Gunu bosa sevinmisim yani.Folikul sayisi da azalmis gecen aya gore insallah buyur adete kadar birkac tane daha.
hımmm 3 yumoş iyi bence inşallah adete kadar dediğin gibi birkaç tane daha büyür, bence olumlu sonuçlar bunlar,bende regli olmayı bekliyorum.işte sen ilaçlarını iç bakalım yarın bile ne olacağı belli değil,büyürler oluşurlar inşallahhh

Evet tatlm oyle yemek daha pratik.kür cok tatli oluyor zaten.
ben incir yapamıyorum :KK43: prolaktinim tekrar yükselecek diye çok korkuyorum yaa. havuç yiyorum falan ama o da çatlatma içinmiş.ben sağlık için yapıyorum hani denegeli düzenli beslenme diye...bencede inciri öylece yemek daha iyi.aklına geldikçe.çantanızdan badem ceviz fındık ta eksik olmasın :)

darısı bıze.sen neler yaptın canım var mı hayatında degısıklık?
Tatlim ben mayista Ankara ya Timur Gurgan a gittim.fsh olculdu ama adet degildm ondan olsa gerek 16 yi gordum.bu deger benm icin cok iyidi.ama ultrsonda hic folikul gorunmedi isin ilginci ertesi gun kendlgmden adet oldum.bana 2 aylk bir ilac tedavisi baslatti.2 ay sonra tahlil yapip yolla bir gelisme varsa cagiracam tüp bebek icin baslarz dedj.fakat bi gelisme olmadi fsh 45 -50 lerde cikti.iki ayda bir yapip yolluyorm.gecen hafta adet gunumde burda dr a gittim uzun zamndr hic folikul yoktu bi baktraym dedim.iki tane kucuk te olsa goruldu nihayet.dr klomen verdi ilk defa kullandm.cuma gunu kontrol var gidip baktrcam buyume ve gelisme varsa ne ala.ona gore bir yol izliyecm.beklemedeyim yani..

hemen moralini bozma canım büyürler sende incir kürünü yap u arada takviye olabilir

Tatlim dert etme ogrenmis oldun artik.kanaman olunca gidersin.o folikullerde buyur adete kadar insallah,merak etme.

hımmm 3 yumoş iyi bence inşallah adete kadar dediğin gibi birkaç tane daha büyür, bence olumlu sonuçlar bunlar,bende regli olmayı bekliyorum.işte sen ilaçlarını iç bakalım yarın bile ne olacağı belli değil,büyürler oluşurlar inşallahhh

hemen moralini bozma canım büyürler sende incir kürünü yap u arada takviye olabilir
Insallah buyur birkac tane daha ya , gecen aya gore azalmis sayi ona canim sıkildi biraz yani gecen ay daha iyi durumdaymisim gibi geldi takviyelere ragmen bakalim insallah adet olana kadar buyurler.Saglik guvencesi de 1 araliktan sonra cikacak o zamana kadar adet olmasam daha iyi olacak her tahlile ayri para oduyorum daha tedavi baslamadan 1 milyari bulacaz.

sadece yiyerek aynı etkiyi verir mi acaba ? illaki faydası olur herhalde.. ben havucu yapamayacağım galiba zaten tadı çok kötü oldu:KK43:
havucu sadece yerim bende :)
Verir bence canim bana doktor bol bol incir ye dedi hic kur falan demedi ve besin olarak tavsiye ettigi tek sey de incirdi o yuzden demek ki bildigi var diye dusundum.

Farrah sen DHEA kullandin mi? Kullanmadiysan onu kullansana bi iyi gelir belki.
Edit: gerci kilo aldirdi diye sen demistin di mi kafam karisti bi an kusura bakma.Kac ay kullandin onu?

Verir bence canim bana doktor bol bol incir ye dedi hic kur falan demedi ve besin olarak tavsiye ettigi tek sey de incirdi o yuzden demek ki bildigi var diye dusundum.

Tabi öylede olur bencede her türlü denemek yapmak lazım bence zor veya zararlı birşey değil sonuçta

Edit: gerci kilo aldirdi diye sen demistin di mi kafam karisti bi an kusura bakma.Kac ay kullandin onu?

dhea nasıl birşey bana faydası olur mu sizce?

Tatlm yazin ki iki aylk tedavi suresince ictim gunde 3 tane.gecen yillarda da cok kullandm 3 ay olucak sekilde.ama bana bir faydasi olmadi. sanirm her bunye farkli..

Back
X