ortak dertler ortak üzüntüler ortak kederler...önce sağlık sıhhat versin Rabbim,elden ayaktan düşürmesin,dermansız dert vermesin,bekleriz Allah tan umut kesilirmi hiç, asla.bizim için doğru olanı doğru zamanı o biliyor,hayırlısını ver Allah ım, kimsenin kucağını boş bırakmasın hazinesi geniş Rabbim...tedaviye gerek kalmadan bebek sahibi olanlara eziyet çile gibi gelen mide bulantıları uykusuzluklar çatlaklar dr. kontrolleri bizler için sanırım birer zevk ve lütuf olacak, her mide bulantısında şükretmekten asla geri kalmayacağım,2 kez doğal gebelik olmuş,Rabbim bundan sonra sağlıklısını nasip etsinde kucağınıza alın yavrunuzu.no stres yes bebek...[/QU
Amin canım inşallah.çok doğru söylüyorsun.sizler gibi düşünüp hep dua ediyorum.bazen hiçbir şey aklıma gelmiyor unutuyorum.sonra işte bir şey oluyor o sevincim bir an da gidiveriyor.. klomenle oldu onlar bir sene önce.yani kanda göründü ilk.ilkini öğrendiğimde adetim başlıyor sandım lekeler vardı gittim ogün değer çıktı çok yeni dedi.sonra 2 sonra aşırı bir ağrıyla kanamam geldi.düşük olmuş dedi.ikincisi de sanırım geç döllenmeydi o da klomenle oldu. adetim 2 hafta falan gecikti artık söktürücü vercekti bir daha bir baktık ki değer yğkselmiş.sonra arttı ama keseyi göremedik.yani hiç bakımadı düşük tehlikesine karşı. progesteron falan verdi öğrendikten 2 hafta sonra falan o da düştü ama bu sefer içimden bişey koptu çok hissettim kıvrandım..ve zaten küçk kese gibi bir şey geldi çamaşırıma..... yani sonra işte pıhtılaşma sorunum varmış on öğrenim.ondan düştüğünü söylediler çnkü hormonlar normaldi.ama ne olduysa amh bakıldı ve birin alında değeri öğrenince ağlamalr krizler derken fsh gitgide arttı... yani bir sene içinde bu noktadayım... yani ben pıhtılaşma sorunumdan oldğunu düşünüyordum ama doktor hayır kalitesiz yumurtadan fsh yüksek amh düşük dedi... bilemiyorum kızlar sonra gene aşılamalar oldu klomenle devam ettik ama olmadı... şimdi tüp yaptırmak için hormonlar normale gelmesini bekliyorum.RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN.İNANIN CNM SİZLERİ TANIMIYORUM AMA SİZE DE HER NAMAZIMDA HER DUAMDA DUA EDİYORUM....