fsh yüksek olanlar

Canim benim sen DHEAya bi baslasana.Bak benim fsh 30du temmuzda gecen aydan beri DHEA kullandim bu ay 8 cikti.Yarin ultrason goruntum de iyi olursa sebep olacak muhtemel sey DHEA.Bence 1-2 ay kullan oyle belirgin bir yan etkisi olmuyor doktorun da olur verdiyse ben oneririm DHEAyi.Belki faydasi olur kimbilir ezgi de DHEAdan sonra tup bebegi yaptirdi.
cnm sipariş verdim ama hala gelmedi.bakalım yarın falan gelir inşallah..bulamadım eczanede. doktor kullanabilirsin dedi.ama fsh ya bir etkisi yok dedi.bende yumiş kalitesi için kullanmak istiyorum.sadece tüylenmeden ve kilodan korkuyorum.sende böyle bir şey oldu mu? melatonn de alıcam.o da uyku getiriyormuş.nasıl fayda etti mi sana?

Iyi akşamlar kader arkadaşlarım
akşam üstü 4 buçuk ta araştırma hastanesindeki tüp bebek uzmanı dr aradı. Konsey sonucunda tüp Bebeğinizin MARTTA yapılmasına karar verdik dedi..YIKILDIM O ANDA..2 senedir bu ani bekliyorum ne demek yaaa Mart. Benim zaten amh 0.1 nasıl 4 ay sonraya kalır yaaaa . çıldıracam yaaa psikolojim bozuldu. ..ağlama krizi tuttu gene...ben aralıkta tüp bebek hayalleri kurarken nasıl olurda MART ayına atarlar ciddi anlamda öncelikli bir hastayım ben yaaa...dr a yumurtam artarsa ne olacak peki dedim en fazla 1 yumurta artar seninki yumurta adayı yumurta değil onlar dedi

ESIM DE GITMIS HEDİYE ALMIŞ bugün öğlen. BIRAZ ÖNCE GETIRIP VERDİ BEN SEVDIGINI SOYLEDI. .BUNUN ÜSTÜNE HICKIRA HICKIRA AGLADIM...AALLAHIM NE OLURSUN ESIM E ÇOCUKVERMEYI NNASIP ET NE OLURSUN HAYIRLISI ILE YARABBIM ESIM BABA OLMAYI ÇOK HAK EDIYOR MUCIZEMIZI GÖNDER NE OLURSUN AMINNNN

İnşallah kaliteli kaliteli yumoşların vardır yarın baktığında görünür hepsi :) iğne bende ilk vurduğumda sıcak basması yaptı yan etkimi bilemedim? başkada bir etkisi sanırım yok, kendimi dinlemiyorum çok fazla işime veriyorum kendimi.işte benimde tek korkum o, folikülüm var durumu belirsiz bu iğneler işe yarayacakmı falan filan...neyse sende dr.dan çıkınca vaktin olduğunda yazarsın canım benim
Canim 7 folikulunun olmasi su acidan da iyi demek ki hala rezervin cok kotu degil ki vucudun aylik 7 folikul cikarabiliyor yani bu ay 7 gelecek ay 0 olmaz o yuzden diyelim bu ay umdugunu bulamadin yine denersin o acidan cok stres yapma kendine gec kalmis bir hasta degilsin.Neyse bulanti halsizlik falan olmasin da ders calisiyorum cunku sicak da bassin artik napalim.Tamam canim yarin doktordan sonra laba gidecem sonrasinda ilk firsatta yazarim.

cnm sipariş verdim ama hala gelmedi.bakalım yarın falan gelir inşallah..bulamadım eczanede. doktor kullanabilirsin dedi.ama fsh ya bir etkisi yok dedi.bende yumiş kalitesi için kullanmak istiyorum.sadece tüylenmeden ve kilodan korkuyorum.sende böyle bir şey oldu mu? melatonn de alıcam.o da uyku getiriyormuş.nasıl fayda etti mi sana?
Canim ben de o iki seyden korkarak basladim ama kilo olarak da tuylenme olarak da belirgin bir sey olmadi.Yani eskiye gore bir degisiklik hissetmedim , tartiya cikmadim ama kilom da ayni bence belki bir kilo falan artmistir onun da sebebi esimin gece yeme aliskanligina beni de dahil etmesi bence DHEA degil sebep :) uyku olarak da cok yoruldugum icin uykum geliyor ama oyle gun icinde asiri bir uyku halim yok benim.Yani ictigim hicbir hap da belirgin bir yan etki yasamadim ben canim cok korkma o kadar bir anda sisirip tuylendiren ilaclar degilmis ben de baya korkmustum oyle olacam diye :) kullan bence de kimde yarayip yaramadigi belli olmuyor ama ben bu ayki sonucumda.ictigim haplarin etkisinin oldugunu dusunuyorum acikcasi.

akşam üstü 4 buçuk ta araştırma hastanesindeki tüp bebek uzmanı dr aradı. Konsey sonucunda tüp Bebeğinizin MARTTA yapılmasına karar verdik dedi..YIKILDIM O ANDA..2 senedir bu ani bekliyorum ne demek yaaa Mart. Benim zaten amh 0.1 nasıl 4 ay sonraya kalır yaaaa . çıldıracam yaaa psikolojim bozuldu. ..ağlama krizi tuttu gene...ben aralıkta tüp bebek hayalleri kurarken nasıl olurda MART ayına atarlar ciddi anlamda öncelikli bir hastayım ben yaaa...dr a yumurtam artarsa ne olacak peki dedim en fazla 1 yumurta artar seninki yumurta adayı yumurta değil onlar dedi

ESIM DE GITMIS HEDİYE ALMIŞ bugün öğlen. BIRAZ ÖNCE GETIRIP VERDİ BEN SEVDIGINI SOYLEDI. .BUNUN ÜSTÜNE HICKIRA HICKIRA AGLADIM...AALLAHIM NE OLURSUN ESIM E ÇOCUKVERMEYI NNASIP ET NE OLURSUN HAYIRLISI ILE YARABBIM ESIM BABA OLMAYI ÇOK HAK EDIYOR MUCIZEMIZI GÖNDER NE OLURSUN AMINNNN
Canim benim yaa cok uzuldum niye oyle olmus ki? Itiraz etme hakkin yok mu acaba bu duruma.Belki hakkini arayabilirsin yuzyuze gorusmek daha mi etkili olur acaba? Tipta bizden daha acil hasta mi olur resmen bitmek uzere yumurtalar digerleri beklese de olur ama biz bekleyemeyiz.Mutlaka hakkini arama yoluna git canim bu konuda uzuldum ya.Bak aglama ama olur mu esinin yaninda esler bir sure sonra zir zir aglayan kadindan bikiyor benimki de daha 1.5 ay oldu bana of yeter surekli aglama demeye basladi sen de mumkun oldugunca aglama canim tut kendini olur mu?

Canimmm yaa cok uzuldum.ne desem kuzum belki boylesi daha iyi daha hayirli olur bilemezsin.bir de oyle dusun, oyle teselli ol.belki marta kadar daha kaliteli yumoslarn olur.belki aralikta yaptrsaydn tutmayacakti ve sen daha cok uzulecktin.zaten doktorlar cok tüp yaptrma taraftari degillerdi de mi? Yumoslarini yeterli seviyede bulmuyorlardi sen ısrarci olmustun.bence gerckten bir umit gorselerdi ertelemzdiler.marta kadar oluruna birak herseyi.beslenmene bak kurler yap.duani et, ne diyorsun sen hep ALLAH var umit var de mi? Ayrica bazi olumszluklarin bizler icin daha hayirli oldgunu unutma.yagmuru hatirla tup bebek icin nihayet istenilen kivama gelmisti yumoslari.bulundugu yerdeki tup bebek merkezi tadilattaydi.en yakin sehirdeki tüp bebek merkezine gidemedi, eşi esnafti ve bayram agziydi.ne kadar uzuldu ne kadar paralandi.biz de onla uzulduk bu firsat nasil kacar demistik.umitszce asilama yaptirdi biliyorsun.ve sonuc pozitif oldu...Allah seni biliyor kalbinin temizlgini bebek hasretini...bir de borclarinizi...belki de sana en dogalindan bir bebek nasip edecek bilemezsin.maddi anlmda zora sokmayacak sizi..bilemezsn kuzum, belki de senin icin hazirladgi daha guzel seyler var.hadi sil gozyaslarini, seni cok seven o adama saril sıkıca, boylesine seven boylesine iyi, boylesine anlaysli bir esin oldgu icin sukret..RABBIM KUCAGINIZI BOS BIRAKMASIN...

Kizlar bu embriyo dondurma ucreti genartta 2 bin kusurmus.Pgt yapilirsa o da oyle.Ben de mutasyon cikarsa her deneme en az 10 bine patlayacak bana o zaman.Dondurmanin ucreti cokmus ya cok canim sıkildi :KK43: Bu tup bebek isi resmen sömürü bence 2 bin liralik ne islem yapiyorlar ki o an bu maddi boyut da el kol bagliyor biz dugunde takilanlari bu ise ayirdik ama her deneme 10 bine patlayacaksa ne elde kalir ne avucta :( insallah mutasyon cikmaz genlerimde de bir de pgt cikmaz basima.Her embriyomda pgt taramasi ver 2 bin kusur lira resmen sömürü.

Emelim canim bitanecik arkadasim marta 3 ay var 3 ayda yumurtalarin pat diye bitmez bitanem uzulme ne olur belki rabbimim takdiri budur zamani o zamandir bu sureyi iyi degerlendir yumosun daha kaliteli olsun.dhea ni kullan 3 ayda cok etki eder bitkilerin filan.esini de uzme bak sana ne kadar deger veriyo o seni cocuk icin degil senin icin sen oldugun icin seviyor hadi topla kendini bitanemmm.hem bakmisin dogal olmus.tup bebege kadar yine baktirirsin yumoslarina denersiniz dogal yoldan tatlimmmm

Kizlar bu embriyo dondurma ucreti genartta 2 bin kusurmus.Pgt yapilirsa o da oyle.Ben de mutasyon cikarsa her deneme en az 10 bine patlayacak bana o zaman.Dondurmanin ucreti cokmus ya cok canim sıkildi :KK43: Bu tup bebek isi resmen sömürü bence 2 bin liralik ne islem yapiyorlar ki o an bu maddi boyut da el kol bagliyor biz dugunde takilanlari bu ise ayirdik ama her deneme 10 bine patlayacaksa ne elde kalir ne avucta :KK43: insallah mutasyon cikmaz genlerimde de bir de pgt cikmaz basima.Her embriyomda pgt taramasi ver 2 bin kusur lira resmen sömürü.
Evet tatlim cok pahali dondurma isi .bu arada sende mutasyon cikarsa ki insallah olmaz erkek bebegin olunca mi sorun oluyormus.tatlim bence seninki bu sebepten degil anneden kaynaklamiyor ailenizin erkeklerinde bu rahatsizlik var mi

Canimmm guzel yurekli arkadasim cok duygulanmissin bugun yapma bitanem yasin cok genc senle ayni seyleri yasiyoruz hepimiz .icin darlaninca gel buraya .ama ne olur su elalemin hamilelik muhabbetini dinleme.biliyomusun bazi kadinlar evladi cok kolay buluyor ama bakiyosun ki evlatlari hayirsiz cikiyor.bizimkiler zahmetli oluyor ama rabbimin katinda bizim sabrimizin mukafatida vardir elbet tatlim

Canimmm yaa cok uzuldum.ne desem kuzum belki boylesi daha iyi daha hayirli olur bilemezsin.bir de oyle dusun, oyle teselli ol.belki marta kadar daha kaliteli yumoslarn olur.belki aralikta yaptrsaydn tutmayacakti ve sen daha cok uzulecktin.zaten doktorlar cok tüp yaptrma taraftari degillerdi de mi? Yumoslarini yeterli seviyede bulmuyorlardi sen ısrarci olmustun.bence gerckten bir umit gorselerdi ertelemzdiler.marta kadar oluruna birak herseyi.beslenmene bak kurler yap.duani et, ne diyorsun sen hep ALLAH var umit var de mi? Ayrica bazi olumszluklarin bizler icin daha hayirli oldgunu unutma.yagmuru hatirla tup bebek icin nihayet istenilen kivama gelmisti yumoslari.bulundugu yerdeki tup bebek merkezi tadilattaydi.en yakin sehirdeki tüp bebek merkezine gidemedi, eşi esnafti ve bayram agziydi.ne kadar uzuldu ne kadar paralandi.biz de onla uzulduk bu firsat nasil kacar demistik.umitszce asilama yaptirdi biliyorsun.ve sonuc pozitif oldu...Allah seni biliyor kalbinin temizlgini bebek hasretini...bir de borclarinizi...belki de sana en dogalindan bir bebek nasip edecek bilemezsin.maddi anlmda zora sokmayacak sizi..bilemezsn kuzum, belki de senin icin hazirladgi daha guzel seyler var.hadi sil gozyaslarini, seni cok seven o adama saril sıkıca, boylesine seven boylesine iyi, boylesine anlaysli bir esin oldgu icin sukret..RABBIM KUCAGINIZI BOS BIRAKMASIN...
Cok haklisin farrahcim .yasin cok genc ama hayat seni olgunlastirmis biliyomusun farah.ben de oyleyim artik daha olgun meger yasadiklarimiz nasil da etkiliyor bizi.

Bak canımcım biz ayrı ayrıyız biliyorsun eşimle, hafta içi aynı eve giremiyoruz, yanında yatamıyorum,akşam yemek yiyemiyoruz çoğu eş için olağan olan şeyler benim için lüks,eşimle geçirdiğim her an çok özel, ona yemek yapmak vakit geçirmek beraber,belli ki eşin destek sana maşallah, Rabbim mutluluğunuzu daim etsin arttırsın,bu yola 2 kişi çıkılıyor sonradan çoğalıyoruz Allah ım izin verdikçe, seni el üstünde tutan bir eşin yol arkadaşın var bu birçok kadın için bulunmaz nimet, siz böyle muhabbette oldukça Rabbim vakti geldiğinde evinizin neşesini gönderecek inşallah, işte o vakit belki mart belkide daha önce bunu bir O bilir,üzülme tevekküle ve sabretmeye devam,çok şükür inançlı insanlarız..

kızlar yaaa ne garip duygular içindeyim şuan bilseniz.benden sonra evlenen bütün arkadaşlarımın çocuğu oldu.az önce gene iki haber aldım. hani kıskançlık demeyelim de içim bir tuhaf oluyor bu haberleri aldıkça.ve bazıları bana söylemiyor ben sonradan öğreniyorum.onlar adına seviniyorum ama içimdekileri bi bilseler acaba neler hissederler.... nasip deyip geçiştirilmek insanı ne kadar yıpratıyor bi bilseler.... her ay doktora olsun diye kapıları aşındırmamızı onlarınsa mide bulantılarından,gece uykusuz kalmaktan,her ay doktora kontorole bile gitmeye zorla gitmelerni dinlemekten, doğum acılarını dinlemekten, çatklaklarını dinlemekten,...... bizim gibi evlat hasretiyle yanan yüreklerimizi acıttıklarını bir bilseler.... en acısı da çocukları olamdan önce seni arayıp sorular sorup kendilerini rahatlattıkalrını artık düşündüğüm ama hamile kalınca haber bile vermeyenleri duymaktan ne kadar yorulduğumu........ aile ziyaretlerinde bir sen kaldın muhabbetlerinden....... yok mu hala bir şeyler sorsu karşısında yok düşünmüyoruz şuan demekten ve ALLAH katında kendini suçlu hissetmekten o kadar yoruluyor ki yüreğimmm...... ve bunu eşinle yaşayıp etrafına yansıtmamaya çalışmak maskeyle dolşamak mı yıpratıyor bu hormonları bilmiyorum ben artık.... 2kez doğal hamile kaldım klomenle ama 3-4 haftayken düştü.ani kese bile göremedik. deiler ki kimyasaldır.sonra da işte bu amh öğrendim.derken fsh yükseldi. şimdi düşüklerimin nedenini kan pıhtılaşmasına bağlayan doktor bunun daha da önemli olrak kalitesiz yumurtadan olmuş olabileceğini söylüyor... ya nerden biliyorsun ki yumurtayı araştırdın mı hayır?? offfff bazen o güzel duyguları yaşayamayacağım diye çok korkuyorum..sonra silkelenip RABBİME SIĞINIYORUM...ALLAHIM GÜLDÜR YÜZÜMÜ EN GÜZEL MUKAFATINLA EN HAYIRLISIYLA İNŞALLAHHH

canım benimm çok güzel anlatmışsın ama ne yapalım elimizden ne geliyoorr..ALLAH ım hayırlısını versiinn..aynne bende yoruldum milleti geçiştirmekten ..bi günüm var ordakilerden bir tanesi doğum yaptı diğeri hamile..her günde bebek bakımı başka konu yokk bende susup kalıyorum hiç işey diyemiyorum ..ama diyorum kii başka konularda konusulsa keşke nasıl davranacağımı şaşırıyorum kendim olamıyorum..ALALH ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

Canim 7 folikulunun olmasi su acidan da iyi demek ki hala rezervin cok kotu degil ki vucudun aylik 7 folikul cikarabiliyor yani bu ay 7 gelecek ay 0 olmaz o yuzden diyelim bu ay umdugunu bulamadin yine denersin o acidan cok stres yapma kendine gec kalmis bir hasta degilsin.Neyse bulanti halsizlik falan olmasin da ders calisiyorum cunku sicak da bassin artik napalim.Tamam canim yarin doktordan sonra laba gidecem sonrasinda ilk firsatta yazarim.
Zaten garip bir sukunet var,olmazsa yani üzülürüm ama koyvermem kendimi,Toparlanır bir daha denerim ama azıcık ara veririm belki, valla başka bir etkisi olmadı sanırım belki bir de çok çok az kasık ağrısı ama gerçekten çok az,çok şükür sıcak basması dışında bişi yok.bulantı halsizlik yok şükür, hadi iyi haberlerle geell

Yorum yazan herkesten ALLAH RAZI OLSUN ARKADASLARIM. .çok Sağolun iyiki varsınız iyiki tanıdım sizleri. Biliyorum eşimle çok zor evlendik çok bekledik çok agladım sma sonunda Kavuştuk. .çok şükür çok seviyorum onu oda beni..o bana iyi davrandikca ona çocuk veremedigim için hisleniyorum. .belki saçma gelecek ama sırf onu düşündüğüm baba olmasını istediğim için...ALLAHIM ICIMIZI BILIYOR. ..BASKALARININ SOKAGA ATTIGINI HAYAL BILE EDEMIYORUZ SABIRSIZLIKLA bekliyoruz. ..HERAY ADET TE GIDECEM DR A YUMURTALARIMI TAKIM ETTIRECEM BAKALIM DR UN DEDIGI GIBI MI OLACAK HIC COGALMAYACAK MI GERCEKTEN YOKSA ARTACAK MI..INŞALLAH ARTAR OZAMAN ŞARTLARI ZORLAYACAM ZATEN ARAŞTIRMA HASTANESİ'NE YAPTIRMAYI HIC ISTEMIYORDUM BAKALIM ONUMUZDEKI GÜNLERDE NE OLACAK..2 SENEDIR AGLIYORUM ARTIK BITKI INSANLAR BENDEN..ŞANLI BEBEGIM OLSA HERSEY ÇOK GÜZEL OLACAK GIBI GELIYOR. .ASLINDA SUAN DA HERSEY ÇOK GÜZEL AMA BEBEK ÇOK BÜYÜK BIR BOSLUKMUS BU HAYATTA..ALLAHIM EVLATSIZ KOYMA BIZLERI

Yorum yazan herkesten ALLAH RAZI OLSUN ARKADASLARIM. .çok Sağolun iyiki varsınız iyiki tanıdım sizleri. Biliyorum eşimle çok zor evlendik çok bekledik çok agladım sma sonunda Kavuştuk. .çok şükür çok seviyorum onu oda beni..o bana iyi davrandikca ona çocuk veremedigim için hisleniyorum. .belki saçma gelecek ama sırf onu düşündüğüm baba olmasını istediğim için...ALLAHIM ICIMIZI BILIYOR. ..BASKALARININ SOKAGA ATTIGINI HAYAL BILE EDEMIYORUZ SABIRSIZLIKLA bekliyoruz. ..HERAY ADET TE GIDECEM DR A YUMURTALARIMI TAKIM ETTIRECEM BAKALIM DR UN DEDIGI GIBI MI OLACAK HIC COGALMAYACAK MI GERCEKTEN YOKSA ARTACAK MI..INŞALLAH ARTAR OZAMAN ŞARTLARI ZORLAYACAM ZATEN ARAŞTIRMA HASTANESİ'NE YAPTIRMAYI HIC ISTEMIYORDUM BAKALIM ONUMUZDEKI GÜNLERDE NE OLACAK..2 SENEDIR AGLIYORUM ARTIK BITKI INSANLAR BENDEN..ŞANLI BEBEGIM OLSA HERSEY ÇOK GÜZEL OLACAK GIBI GELIYOR. .ASLINDA SUAN DA HERSEY ÇOK GÜZEL AMA BEBEK ÇOK BÜYÜK BIR BOSLUKMUS BU HAYATTA..ALLAHIM EVLATSIZ KOYMA BIZLERI
Canimmmm cunku Allah bizleri o duyguyla yaratmis anne olma icgudumuz hep baskin oluyor.eslerimiz hep cocuk ikinci plan olmasada olur demiyorlar mi.kadin olarak duygusaliz kirilganiz.bu sikinti tamamen Allahtan tatlim.ondan umudumuzu kesmeyelim emosum

Bak canımcım biz ayrı ayrıyız biliyorsun eşimle, hafta içi aynı eve giremiyoruz, yanında yatamıyorum,akşam yemek yiyemiyoruz çoğu eş için olağan olan şeyler benim için lüks,eşimle geçirdiğim her an çok özel, ona yemek yapmak vakit geçirmek beraber,belli ki eşin destek sana maşallah, Rabbim mutluluğunuzu daim etsin arttırsın,bu yola 2 kişi çıkılıyor sonradan çoğalıyoruz Allah ım izin verdikçe, seni el üstünde tutan bir eşin yol arkadaşın var bu birçok kadın için bulunmaz nimet, siz böyle muhabbette oldukça Rabbim vakti geldiğinde evinizin neşesini gönderecek inşallah, işte o vakit belki mart belkide daha önce bunu bir O bilir,üzülme tevekküle ve sabretmeye devam,çok şükür inançlı insanlarız..
Sekercim esinle neden ayrisiniz ozel degilse tabi soylemeyebilirsin.biz de gecen yil ayriydik gecen yaz evlendik kac ay ayri kaldik cok cok zor tatlim seni anliyorum rabbim sabir versin ben depresyona girm8stim fsh sikintisi bir de ayri kalma agir geliyodu bana.bizde ogretmeniz canim es ozrunden tayinim cikmiyordu ...ben koyde bir basima kaliyordum

Canimmm guzel yurekli arkadasim cok duygulanmissin bugun yapma bitanem yasin cok genc senle ayni seyleri yasiyoruz hepimiz .icin darlaninca gel buraya .ama ne olur su elalemin hamilelik muhabbetini dinleme.biliyomusun bazi kadinlar evladi cok kolay buluyor ama bakiyosun ki evlatlari hayirsiz cikiyor.bizimkiler zahmetli oluyor ama rabbimin katinda bizim sabrimizin mukafatida vardir elbet tatlim

ahh sorma gelenler geldi bana gene. aminn cnmm çok sağolun arkadaşlarım ya iyiki varsınız hepiniz. o yüzden burda dertleşmek iyi geliyor bana.bunu yaşamayanlar anlamıyor çok doğru evlatlarının kıymetini bilmeyen de çok. Rabbim bilere hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..diyorum ya bazen doluyorum bin umutla gittiğim doktordan elimde olumsuz kağıtlarla gelince içim acıyo..bugünler de geçecek inanıyorum bunaa.eşimin askere gitme durumu da var bu da üzüyor.son 4 aydır adetlerim düzensiz oluyo cylo kullanıyorum biliyosun buaydan beri. sanki ilacı bırakınca düzene girmez mi gene diye korkuyorum.ne bilim zaman çok önemli bizler için ama şunu da biliyorum Allah onun zamanını biliyor ne kadar yırtınsak da olacağına varıyor her şey... ama işte bu korkular yok mu ahh bu doktorlar niye böylee...her geçen ay aleyhine muhabbetleri aklıma geliyor korkuyorum işte canım..sana CYLO yu niye vermişti doktor? adetlerin mi gelmiyodu senin de ?

Evet tatlim cok pahali dondurma isi .bu arada sende mutasyon cikarsa ki insallah olmaz erkek bebegin olunca mi sorun oluyormus.tatlim bence seninki bu sebepten degil anneden kaynaklamiyor ailenizin erkeklerinde bu rahatsizlik var mi
Canim evet kizlarda erken menopoz erkeklerde zeka geriligi sebebiymis bu gen.Gendeki tekrar ne kadar fazlaysa o kadar erken over yetmezlik goruluyormus hatta.Frajil x sendromu diye geciyor.Gen de anneden alinabiliyor zaten canim belki de annelerimizdeki erken menopozun bizde cikma sebebi bu.Ama tabi olmayadabilir bana doktor mozaik turner misin acaba dedi ama karyotipim normal cikmisti insallah bu da yoktur ama nedense sebep bu gibi geliyor insallah yaniliyorumdur.Evet dondurma cok pahaliymis ya ben en fazla bin tldir diyordum.Ezgi 67 e2 yuksek mi , bilgin var mi fsh 8.30 e2 67 cikti normal adetimin 2. Gunu bu.

Back
X