- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam... Senin hamileliğin doğal yoldan da olamaz mı şeker pancarı? Yaşın da genç. Neden böyle bir yola girmeye karar verdin şimdiden?düşünüyorum düşünüyorum bu ara çok fazla düşünüyorum :) aynı senin gibi. bakalım iğneye başladım ya dün gelişimi nasıl olacak bilmiyorum,nasıl bir tepki verecek vücut, merak ediyorum.bakalım kısmetimde kaç tane olacak ya da transfer aşamasına gelebilecekmiyim?Allah büyük olacak inşallahh..
Selam Farrah. Sana neden bu ay aşılamayı tavsiye etmedi doktor? Benim de yumurtalar klomen ve son iki gün fsh iğnesiyle büyümüştü. Çatlatma iğnesinden önceki gün yaklaşık 18-19 mm idiler. Doktor aşılama uygun dedi ama biz yapmadık. Sizde neden böyle dedi merak ettim.Gunaydin kizlarr hastaneden geldim simdi.yumurtam 19 mm olmus.catlatma ignesi yapti dr.asilamayi sordum bu ay yapma,olmasa bi daha ki ay igne tedavisiyle birlikte yaparz dedi.dogal denicem yani.yumos her an catlayabilirmis, adami kurutacam artk bu hafta![]()
Gunaydin kizlarr hastaneden geldim simdi.yumurtam 19 mm olmus.catlatma ignesi yapti dr.asilamayi sordum bu ay yapma,olmasa bi daha ki ay igne tedavisiyle birlikte yaparz dedi.dogal denicem yani.yumos her an catlayabilirmis, adami kurutacam artk bu hafta![]()
sen neler yaptın canım son durumlar nedir..Selam Farrah. Sana neden bu ay aşılamayı tavsiye etmedi doktor? Benim de yumurtalar klomen ve son iki gün fsh iğnesiyle büyümüştü. Çatlatma iğnesinden önceki gün yaklaşık 18-19 mm idiler. Doktor aşılama uygun dedi ama biz yapmadık. Sizde neden böyle dedi merak ettim.
Ooo aman da aman kimler gelmis.sagol cnm ya sen buralara dusmezsin umarim o taraf cok karisik.zaten bu topik icin giriyorm artik.banlaniyorum sonra, buraya da giremem yoksa.Ama seni misafr olarak agrlarz.kizlar cok tatli cok iyi.siyaset gibj kavga yok burda huzur var..Ama seni yalnz birakmam arada gelirim ben de :)
hadi bakalım hayırlısı farahcım
arada bakıyorum yorumlarına
rabbim hepinize hayırlısıyla sağlıklı,hayırlı evlatlar nasib etsin inşaallah
Ooo aman da aman kimler gelmis.sagol cnm ya sen buralara dusmezsin umarim o taraf cok karisik.zaten bu topik icin giriyorm artik.banlaniyorum sonra, buraya da giremem yoksa.Ama seni misafr olarak agrlarz.kizlar cok tatli cok iyi.siyaset gibj kavga yok burda huzur var..Ama seni yalnz birakmam arada gelirim ben de :)
Selam..Doktor gerek yok dedi bu ay.herhalde on hazirligi var asilamanin, igneyle olunca daha etkili olur.gonal ,menogom filan uygulayack herhalde.olmadi bir daha ki ay onlara baslatip asilama yapack.yumurta guzel dogal dene daha iyi olur dedi.ben de israr etmedm .senin durumun neSelam Farrah. Sana neden bu ay aşılamayı tavsiye etmedi doktor? Benim de yumurtalar klomen ve son iki gün fsh iğnesiyle büyümüştü. Çatlatma iğnesinden önceki gün yaklaşık 18-19 mm idiler. Doktor aşılama uygun dedi ama biz yapmadık. Sizde neden böyle dedi merak ettim.
Bir sorunun yoksa geciktrme bence.Bir an bakiyosun biseyin yokken yumurtalar tukeniyo sorunlar basliyo.cocuk yapmak cok zormus ebedi .saglikliyken anlamiyorsunAllah kimsenin başına vermesin tabi,sohbetiniz daim olsun hanımlar
bakalım ben 2.' yi ne zaman yapıcam
bazen istiyorum nasip bakalım canım.
Sagol cnm doktor 12 ve 36 saat sonra calisma olsun dedi.hadi bakalm insallah sen de guzel haberlerle gelirsinslm canlar hepinize teker teker alıntı yapamadım kusura bakmayın canlar..sabah kan verdim öğlenden sonra alıcam inş bütün hormonlar dengededir..ezgi ebru öğretmenler gününz kutlu olsun..bizde sabah kutladık öğretmenimizin öğretmenler gününü hediyemizide verdik..ferahçığım yumoşuna maşşalah diyelim çatlatma iğnesi yaptımı doktorun iğnenin 36 saati yumoş çatlıyor..hadi bakalım kolay gelsin çook çalışın..
sömürrrrrr :) hadi inşallah çok güzel büyümüş canımın içi maşallah yaaaa Rabbim yardım etsinde döllensin tutunsun güzelce,çok sevindimmmGunaydin kizlarr hastaneden geldim simdi.yumurtam 19 mm olmus.catlatma ignesi yapti dr.asilamayi sordum bu ay yapma,olmasa bi daha ki ay igne tedavisiyle birlikte yaparz dedi.dogal denicem yani.yumos her an catlayabilirmis, adami kurutacam artk bu hafta![]()
Bir sorunun yoksa geciktrme bence.Bir an bakiyosun biseyin yokken yumurtalar tukeniyo sorunlar basliyo.cocuk yapmak cok zormus ebedi .saglikliyken anlamiyorsun![]()
Aynen cnm.bazen yaşa da bakmiyor.bu topikteki herkes cok genc mesela.ama erken yumurta yetmezligi var.daha genceck yasta menopozla savasiyorz.senin ki kac yasindaydi cnmhaklısın,herşeyi düşünüyorum tabi
sonuçta belirli bi yaştan sonra doğurganlıkta geçiyor malum.
Sagol cnm.senin kontrol ne zaman.adet bitti degil misömürrrrrr :) hadi inşallah çok güzel büyümüş canımın içi maşallah yaaaa Rabbim yardım etsinde döllensin tutunsun güzelce,çok sevindimmm
Merhaba Gülneva. Ben şu an beklemedeyim. Bu ay için pek ümidim yok ama bir yandan da ilaçlarımı alıyorum. Daha adetime var.sen neler yaptın canım son durumlar nedir..
evetttt dün bitti çok şükür ve bütün işlemler yapıldıSagol cnm.senin kontrol ne zaman.adet bitti degil mi
Hadi bakalım, umarım herşey yolunda gider :)Selam..Doktor gerek yok dedi bu ay.herhalde on hazirligi var asilamanin, igneyle olunca daha etkili olur.gonal ,menogom filan uygulayack herhalde.olmadi bir daha ki ay onlara baslatip asilama yapack.yumurta guzel dogal dene daha iyi olur dedi.ben de israr etmedm .senin durumun ne
Ay farah masallah bin kereeeee.yumurtan cok iyi buyumus deneyin tatlim kurut kurut super olur.rabbim ol der bakarsin oluverir cok sevindim canimmmGunaydin kizlarr hastaneden geldim simdi.yumurtam 19 mm olmus.catlatma ignesi yapti dr.asilamayi sordum bu ay yapma,olmasa bi daha ki ay igne tedavisiyle birlikte yaparz dedi.dogal denicem yani.yumos her an catlayabilirmis, adami kurutacam artk bu hafta![]()