fsh yüksek olanlar

ben geldimmmmm dr.cum muayene etti gene, kan veremedim yarın vericem hemde konseye giricem,raporum başlasın ilaçlar beni sömürecek bu gidişle hoş daha bişey kullandım sayılmaz ama, kızlar 5 yumoşum var nasipse, 4 ü solda 1 sağda,sağ tarafım iğnelere hiç cevap vermemiş, 3 yumoşum 13 mm,2 si 12 mm.antagonist başladık.orgalutran.bugün ve yarın puregon a ek olarak onuda vurucam.çarşamba gene usg var. artık yumların içi boş mu dolu mu hiç bilmiyoruz,inşallah doludurrrrr :) bende durumlar bu,tedaviye devam,birde bir arkadaşa rastladık o da tüp bebek yaptırıyormuş 26 yum.unu toplamışlar ama o kadar çok yum. olunca bu seferde folikül içlerinde kan birikmiş opu sonrası yoğun bakıma almışlar hemoglobini düşmüş,o yüzden ocakta ya da şubatta transfer olacakmış,9 tane dondurulmuş embriyosu varmış maşallahhhh.vücudun toparlanmasını bekliyormuş,yaaaa neler var dedim kendi kendime.
şimd bu durum iyimi? içleri boş çıkarsa tedavi sonlanır değilmi? neyse ilacımı olayımda sadece bugünü düşünmek istiyorum, yarın zaten ne olacağı belli değilki.kafamıda çok kurcalamak istemiyorum...
Ezgim10 Ezgim10 ve @okulum öğretmenler gününüz kutlu ve de mutlu olsun,bıcırıklarla Rabbim nicelerini göstersin inşallahh :) kocamanda öperim ayrıca.
Ayy evet neler var gercekten.aman saglimiz bozulmasin sonra gobisler dolsun.tatlm bence yumoslarinin buyuklugu iyi.ee adetin yeni bitmis.daha da buyuyecekler merak etme.evet kafani kurcalama ilaclarini al islemlere devamm et.olacagina birak.ben bugun e2 ye baktirayim dedim sonra vazgectim aman bulandrmiyim dedim kafami.kotu ciksa ne olck.ignemi yaptm zaten.bekliyecez artik.bu ay cok calisma var burda:)

Merhabalar Ezgi Hanım sizin bütün yaşadıklarınız ve mutlu sonuca umutla Sabırla inançla ulaşmanızı okudukça umudum oldunuz. Rabbim Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi
Dilerim bizler gibi olan bütün arkadaşlar bu Mutluluğu Yaşar...
Canimmm merhaba yazdiklarin icin cok tesekkur ederim umudunuz olabiliyorsam ne mutlu bana.canimmm umut her zaman olmali ben kaybetmemistim sizde kaybetmeyin bilmiyorum sorun ne sendeki bizdeki sorun fsh olunca dr larin umut vermedigi grubuz ama cok sukur rabbimiz var ol diyince oluverdi bize vermesi zor degil.insallah sen de butun isteyenlerde kavusur yavrucuguna

Kizlar ben de ciktim doktordan simdi merkezde ilaclarimi bekliyorum , benim de 4 yumostan 3u cevap vermis biri 14 mm biri 10 mm biri 8 mm biz de antagonist ilac basladik sekerpancariyla ayni ilac :) onden giden 14 mmyi yavaslatmak icin digerleriyle birlikte buyusun diye gonal-f ve menopura devam dedi doktorum ilac dozlarimiz iyi gelmis demek ki dedi 2 gun sonra kontrolum var.Ne diyorsunuz nasil sizce durum ben bu mmlerden de pek bir sey anlamadim doktor her sey iyi aynen devam dedi ama size de sorayim yine de.

E
Hadi bakalım, umarım herşey yolunda gider :)
Ben adet öncesi beklemedeyim. Bizim bu ay çok üretken geçemedi maalesef. O yüzden aşılamaya gidebilirim birkaç aya kadar. Öbür ay ben dinleneceğim artık. İlaçlar dokunuyor, bir de vücudun dengesini bozmak istemiyorum. Bakalım...
Evet ilaclar sarsiyor gercekten.ben alistim sayilir artik.Hic belli olmaz senin durumun iyiydi tutmus olabilir de.olmadi dedgin gibi dinlenir sonra devam edersin.hersey yoluna gider insallah...

Aynen cnm.bazen yaşa da bakmiyor.bu topikteki herkes cok genc mesela.ama erken yumurta yetmezligi var.daha genceck yasta menopozla savasiyorz.senin ki kac yasindaydi cnm
biliyorum canım,ben genel manada yaştan bahsettim : )
ben 85 doğumluyum.

Merhaba Gülneva. Ben şu an beklemedeyim. Bu ay için pek ümidim yok ama bir yandan da ilaçlarımı alıyorum. Daha adetime var.
canım nerelerdeydin, merhaba,biz mart 2014 ten beri normal deniyoruz,ovulasyon testide kullandım 3 ay, çünkü eşimle ayrı olduğumuz için o günlerde evime gitmeye çalışıyordum,ama olmadı,4 dr.dan (2 si özel,2 si devlet) 4 üde tüp bebek dedi,1 i bile aşılama demedi,aşılama senin gibi hastalarda zaman kaybı dedi hepsi.o yüzden artık vakit kaybetmek istemiyorum ha ilkinde tutar tutmaz devletin verdiği 3 şansıda denemek istiyorum ama.

Ay farah masallah bin kereeeee.yumurtan cok iyi buyumus deneyin tatlim kurut kurut super olur.rabbim ol der bakarsin oluverir cok sevindim canimmm
Cok sagol cnm ya.3 yildr fsh la ugrastgimdan beri ilk defa tedavi asamasina geldim.hic yoktu yumurtam cunku.ne ozenirdm yumurta takibi yaptrip catlatma ignesi yapanlara.hep bos dondum ultrasondan.nihayet bir yumurta gordum uzun uzun baktim zaten;)

ben geldimmmmm dr.cum muayene etti gene, kan veremedim yarın vericem hemde konseye giricem,raporum başlasın ilaçlar beni sömürecek bu gidişle hoş daha bişey kullandım sayılmaz ama, kızlar 5 yumoşum var nasipse, 4 ü solda 1 sağda,sağ tarafım iğnelere hiç cevap vermemiş, 3 yumoşum 13 mm,2 si 12 mm.antagonist başladık.orgalutran.bugün ve yarın puregon a ek olarak onuda vurucam.çarşamba gene usg var. artık yumların içi boş mu dolu mu hiç bilmiyoruz,inşallah doludurrrrr :) bende durumlar bu,tedaviye devam,birde bir arkadaşa rastladık o da tüp bebek yaptırıyormuş 26 yum.unu toplamışlar ama o kadar çok yum. olunca bu seferde folikül içlerinde kan birikmiş opu sonrası yoğun bakıma almışlar hemoglobini düşmüş,o yüzden ocakta ya da şubatta transfer olacakmış,9 tane dondurulmuş embriyosu varmış maşallahhhh.vücudun toparlanmasını bekliyormuş,yaaaa neler var dedim kendi kendime.
şimd bu durum iyimi? içleri boş çıkarsa tedavi sonlanır değilmi? neyse ilacımı olayımda sadece bugünü düşünmek istiyorum, yarın zaten ne olacağı belli değilki.kafamıda çok kurcalamak istemiyorum...
Ezgim10 Ezgim10 ve @okulum öğretmenler gününüz kutlu ve de mutlu olsun,bıcırıklarla Rabbim nicelerini göstersin inşallahh :) kocamanda öperim ayrıca.
Masallah canim masallah seninkiler daha mi iyi buyumus ne :) sen kacinci gundesin benim adetin 6. gunu bugun.Ayni igneye baslamis bana da antagonist verdi doktor onden gideni yavaslatmak icin.Hadi bakalim umarim sonuca variriz ya cok korkuyom heran yumurtalar duracak gidecek buyumuyecek diye.

Kizlar ben de ciktim doktordan simdi merkezde ilaclarimi bekliyorum , benim de 4 yumostan 3u cevap vermis biri 14 mm biri 10 mm biri 8 mm biz de antagonist ilac basladik sekerpancariyla ayni ilac :) onden giden 14 mmyi yavaslatmak icin digerleriyle birlikte buyusun diye gonal-f ve menopura devam dedi doktorum ilac dozlarimiz iyi gelmis demek ki dedi 2 gun sonra kontrolum var.Ne diyorsunuz nasil sizce durum ben bu mmlerden de pek bir sey anlamadim doktor her sey iyi aynen devam dedi ama size de sorayim yine de.
Canimmm 3 yumurta cok guzel.sana olgalutran vermedimi onde gideni baskilamak icin insallah hepsi 18 mm buyur ve toplanirlar canimmm.kafani rahat tut bak buyuyorlar

Canimmm 3 yumurta cok guzel.sana olgalutran vermedimi onde gideni baskilamak icin insallah hepsi 18 mm buyur ve toplanirlar canimmm.kafani rahat tut bak buyuyorlar
Ha pardon vermis yazmissin onu da koldan vuruyodun sanirim .hadi bakalim hayirlisi kizlar

Cok sagol cnm ya.3 yildr fsh la ugrastgimdan beri ilk defa tedavi asamasina geldim.hic yoktu yumurtam cunku.ne ozenirdm yumurta takibi yaptrip catlatma ignesi yapanlara.hep bos dondum ultrasondan.nihayet bir yumurta gordum uzun uzun baktim zaten:KK66:
Ayy farrah senin adina da cok sevindim hadi bakalim bol bol calisin dogal buyumus yumurta hepsinden kiymetli :) bir de gulneva iyi haberlerle gelirse bugunu iyi kapatmis olacagiz :)

Canim oncelikle ogretmenler gunu msjin icin cok tesekkurler.yumurtalarin cok cok iyi buyumus tatlimmm boyle guzel buyuyorsa kalitelidir cunku kalitesiz olunca sonup gidiyor.rabbim hayirla getirsin sonunu canimcim .

Evet canim ya oyle bir sey dedi o lu bir ilac simdi bekliyorum doktorum istedi birazdan gelecek evde bakarim adina tekrar.Ayy buyuyolar di mi ezgi yaa iyi di mi simdi ben anlamiyorum hic buyuk mu kucuk mu doktor olumlu dese bile sizden de duymak istiyorum :) insallah 3u de buyur ya :)

Masallah canim masallah seninkiler daha mi iyi buyumus ne :) sen kacinci gundesin benim adetin 6. gunu bugun.Ayni igneye baslamis bana da antagonist verdi doktor onden gideni yavaslatmak icin.Hadi bakalim umarim sonuca variriz ya cok korkuyom heran yumurtalar duracak gidecek buyumuyecek diye.
benim 7. günü bugün,sağ taraf hiç cevap vermemiş dediğim gibi,çarşamba bende gideceğim tekrar,korkma sanki korktukça olmayacak gibi asıl,ben Allah a bıraktım olacak inşallah hiç değilse içi dolu 2 tane olsa, inşallahhh olacak canım benim,bak bir yol çıktık,Rabbim döndürmesin kapısından.

Evet canim ya oyle bir sey dedi o lu bir ilac simdi bekliyorum doktorum istedi birazdan gelecek evde bakarim adina tekrar.Ayy buyuyolar di mi ezgi yaa iyi di mi simdi ben anlamiyorum hic buyuk mu kucuk mu doktor olumlu dese bile sizden de duymak istiyorum :) insallah 3u de buyur ya :)
Canim 6.gundesin demi ortalama 2 mm buyuyorlar yani 12.gune yumurtalarin olgunlasmis olur ve toplanir cok iyi tabiii

Ayy farrah senin adina da cok sevindim hadi bakalim bol bol calisin dogal buyumus yumurta hepsinden kiymetli :) bir de gulneva iyi haberlerle gelirse bugunu iyi kapatmis olacagiz :)
Sagol kuzumm senin haberlerin de cok guzel.guzel buyumus yumoslar.ee doktor da iyi konusmus.artik rahat olabilirsin.nur topu gibi yumoslarin var daha buyuyecek can olacak kan olacak annesii:)

Sagol kuzumm senin haberlerin de cok guzel.guzel buyumus yumoslar.ee doktor da iyi konusmus.artik rahat olabilirsin.nur topu gibi yumoslarin var daha buyuyecek can olacak kan olacak annesii:)
Farahcim ogretmenler gunu msjin icin cok tesekkurler tatlimmm onure ettiniz beni.gulnevacim insallah fsh dusuk cikar tatlim insallh

Canim oncelikle ogretmenler gunu msjin icin cok tesekkurler.yumurtalarin cok cok iyi buyumus tatlimmm boyle guzel buyuyorsa kalitelidir cunku kalitesiz olunca sonup gidiyor.rabbim hayirla getirsin sonunu canimcim .
Ezgiii sen böyle dedin yaa büyüdü gitti benimkiler :) sağol tatlıcım,aminnnn inşallahhhh,çarşambayı iple çekicem şimdi,ama sizle konuşunca rahatlıyorum zaten çok şükür bugünede

Back
X