Farrahcigimmm ya neler yasamissin canim benim , hepimizin ici ne kadar dolu dolu dokununca hemen dokuluveriyoruz iyi yaptin yazmakla icini acmakla , hepimiz gun geliyor dokuluyoruz boyle bazen doluyor icimiz dokunce ferahliyoruz.Esinin ailesini Allah' a havale ediyorum , derdi ceken anlar canim ben de 21 yasinda bunun psikolojisiyle savasiyorum ama biz istemedik sonucta bizim secimimiz sucumuz degil , bunu anlayamayacak insan da cahildir zaten baska bir sey degil ben de hakkimizda boyle dusunen herkesi Allah'a havale ediyorum.Tek bir kiz cocuguna sahip olabilmek icin kendini paralayan aileler varken senin kayinvalideni de Allaha havale ediyorum.Miiss gibi cok tatli guzel bir kiz torun vermissin onlara , daha ne istiyorlar insallah cok da hayirli bir evlat olacak onlara susup oturmak duser.Kusura bakma boyle konusuyorum ama valla cok sinirlendim insanlar cidden cahil.Sen de bizimle birlikte savasacaksin tabiki senin bizden farkin en umutsuz aninda bir tesellinin olmasi onun disinda hepimiz ayni yolun yolcusuyuz.Hastaligin Allahtan geldigini anlayamayan insanciklarda kendi cöplügünde bogulsunlar , Allahin kimi neyle imtihan edecegi hic belli degil bu hayatta bize dusen caremizi aramak sonuna kadar da gidecegiz insallah.