fsh yüksek olanlar

Çok teşekkürler, Bakalım yaşayarak göreceğim desenize.
Bu arada aslan pençesi ve hayıt tohumu duydum. Yapsam mı bitkidir sonuçta bir zararı olmaz gibi geliyor. Eğer arkadaşlardan yapan var ise hangisini önerir acaba ikisi aynı anda karaciğere falan etki eder mi diye korkuyorum. Çözüm beklediğimden değil ama şu an hiçbir şey yapmadan oturmak çok zoruma gidiyor, psikolojik açıdan rahatlarım en azından.Ne dersiniz?
ilaç kullandığım için şimdi aslanpençesine ara verdim,yoksa bende yapıyordum.yapabilirsin tabiki.zararı yok,her kadın zaman zaman aslanpençesini kullanmalıymış.iyi geleceğini düşünüyorum.

kızlar bence yumişleriniz iyi gibi.güzel gidiyor bence de.bir tane bile görülmeyenler ne yapsın olumsuz düşünmeyin canlar..normalde zaten bir yumurta baskın olurmuş.o yüzden iğneyle dengelemeye çalışıyorlar demek ki.inşallah gzel olur durumlar.buarada benim kırmızılar gelmeye başladı bugün.SORUM ŞU Kİ adetliyken dhea içiyor muydunuz? içsem mi bilemedim deo_O
fsh ne alemde acaba bilmiyorum hem baktırasım var hem yokk..dheaya da biliyosunuz yeni başladım.diğerleri de bir ay olmadı sayılır. Ama baktırmakta yarar var tabi gene cylo verir belki bu ay.birkaç ay kullan demişti verirken.bakalım neler olacak.incir de yiyip duruyorum inşallah prolaktin çıkmamıştr.benim genelde 15-25 arası değişiyor o yzden yani..
tatlım tedaviye hemen başlıcakmısın başlamıcaksan eğer baktırma yok eğer hem yum. takibi yaptırcan hemde ilaca başlıycam diyorsan tahlillerini yaptır.dheaya devam sorun yok regliykende.bende prolaktini göze alıp incir yicem bugün yarın :) güzel dileklerin içinde teşekkürler

biliyorum biliyorum ama beynime laf anlatamıyorum,değişik bir insan oldum bugün ben,kendimi tanıyamıyorum..dün kanı anestezi onayı için verdim bugünde e2 için.valla sonucu almadım bile,yarın nasılsa gene usg var o zaman bakıp söyler dr. Allahım 3 yumoş toplansa daha ne isterim hele içleri dolu.ama Allahım sen ne hayırlısıysa onu ver.gülneva yaa mahvetti hormonlar beni karnımda elek gibi sırtımdan döksem suyu,karnımdan çıkar iğne delikleri yüzünden :) Rabbim hepimize yumoş versin,yumoşlarınada kan versin can versin inşallah,böyle konuşarak sizi üzüyorsamda affedin ilk denemem ve beklemdiğim durumlar o nedenle özür dilerim.
canımcığım rahatsızlık ne demek ben senin üzülmeni istemiyorum..yumurtan sayın güzel dengelide büyümüşler..inş Allahım 3 yumoşunada kan can versin güzel kaliteli dölensin..dur daha canım transfer sonrasıda göbeğinde yine delikler oluyor hergün claxen kan sulandırıcı iğnelerin var bunları göbekten vuruyorsun her vurduğun yerde göbeğin mosmor oluyor vurucak yer bulamıyorsun progestan iğnen var kalçadan poopnun üstüne oturamıyorsun..dur aha yolun başındasım ama varya herşeye razıyım yeterki yumurtam büyüsün transfer aşamasına geleyim hiç şikayet etmiycem sözzz canımcığım..

canımcığım rahatsızlık ne demek ben senin üzülmeni istemiyorum..yumurtan sayın güzel dengelide büyümüşler..inş Allahım 3 yumoşunada kan can versin güzel kaliteli dölensin..dur daha canım transfer sonrasıda göbeğinde yine delikler oluyor hergün claxen kan sulandırıcı iğnelerin var bunları göbekten vuruyorsun her vurduğun yerde göbeğin mosmor oluyor vurucak yer bulamıyorsun progestan iğnen var kalçadan poopnun üstüne oturamıyorsun..dur aha yolun başındasım ama varya herşeye razıyım yeterki yumurtam büyüsün transfer aşamasına geleyim hiç şikayet etmiycem sözzz canımcığım..
şikayet değil vallahi değil, durum değerlendirmesi yapıyorum :) sadece bu performansıma bazen şaşıyorum kan verirken falan fenalaşan bir insanım şimdi kendi iğnemi vuruyorum :) sağlıklı bir bebeğimiz çocuğumuz olsunda iğneyede razıyım ilacada razıyım kan verirken falan bebek hayal ediyorum hemen geçiveriyor...hsg ile başlayan maceram devam ediyor.farkındayım yolun başında olduğumun belirsizlik beni korkutan aslında başkada birşey değil...etmiyceğine o kadar eminimki, diğer kadınlara çile gelen şeylere ben nimet gözüyle bakıyorum çünkü....

şikayet değil vallahi değil, durum değerlendirmesi yapıyorum :) sadece bu performansıma bazen şaşıyorum kan verirken falan fenalaşan bir insanım şimdi kendi iğnemi vuruyorum :) sağlıklı bir bebeğimiz çocuğumuz olsunda iğneyede razıyım ilacada razıyım kan verirken falan bebek hayal ediyorum hemen geçiveriyor...hsg ile başlayan maceram devam ediyor.farkındayım yolun başında olduğumun belirsizlik beni korkutan aslında başkada birşey değil...etmiyceğine o kadar eminimki, diğer kadınlara çile gelen şeylere ben nimet gözüyle bakıyorum çünkü....
aynen canımcığım mallesef biz evlat sahibi olmak için neler çekiyoruz herşeye razı oluyoruz..bazı kadın hamiş kalır çook şikayet eder biz bu kadar acıdan sonra hamilelik ağrıları vız gelir tırs gider..ben normal doğumdan korkarım mesela ama hamiş kalayım doktor normal desin hiç itiraz etmem.yeterki memeğime kavuşayım herşeye razıyım..belirsilk yok canım ben bile bu değerlerle 3 kere tüp transfer aşamısına geldiysem sende gelicen opu sonrası zaten olay nasıl gelişiyor anlamıyorsun..gerçi o zamanda dölendimi dölense bölündümü transfer sonarsı tutmu tutmadı..kötü ihtimal tutmasa yine bir hayal kırıklığı..ama tüp bebklede olucak diye bişey yok zamanı gelmediyse tüp yaptır emriyonun birinci kalitesini koydur yine tutmaz..inş senin meleine kavuşma zamanın gelmiştir canımcığım..sabır sabır sabır herşeye sabır..çok şükür elimiz ayağımız tutuyor..MEVLAM dermansız dert vermesin..

canımcığım geçen gitiğinde kaç mm iki tane olan önden giden 14mm o güzel büyümüş normali günde 1mm büyümesi..diğer 12,5mm ve 11,5 onlarda büyüme varmı..e2 ve progesteron değerlerin kaç..e2 yumurta başına 200 olması gerek progesteronda 0.değerlerde olması gerek canım..ama iki test içinde erken aslında düşük çıksada üzülme canımcığım..
Canim gecen gittigimde 8 ,10, 14 tu.Yani aslinda kucukler daha iyi buyumus ama cok da fark yok.Ezgi gunde 2 mm dedi de baktim benim 2 gunde o kadar buyuyor ondan canim sıkıldi.E2 ve progesteron icin kan verdim ama sonucu cikti mi bilmiyorum cuma ogrenirim.E2 iyi cikmazsa tedavi iptal mi olacak ne olacak? :(

Canim gecen gittigimde 8 ,10, 14 tu.Yani aslinda kucukler daha iyi buyumus ama cok da fark yok.Ezgi gunde 2 mm dedi de baktim benim 2 gunde o kadar buyuyor ondan canim sıkıldi.E2 ve progesteron icin kan verdim ama sonucu cikti mi bilmiyorum cuma ogrenirim.E2 iyi cikmazsa tedavi iptal mi olacak ne olacak?
canım günde 2m büyürse 5 günde bütün yumurtalar büyür..ben doktoruma gitiğimde sormuştum daha önce günde 1mm büyümesi normal demişti..canım doktorun büyük bir ihtimale diğer geriden gelenleride bekliycek e2 güzel çıkıcak canım düşük çıkmaz..benim tek yumoşumla e2360 çok iyidi aslında ama kısmet bu işler..

Aynen küçüklerde kalite sorunu olabiliyormu,valla bende verdim kan dünde vermiştim,artık ne çıkarsa bahtımıza opu yaklaşmış bu arada gözün aydın inşallah o küçüklerde yetişir sen incir yiyordun ama değil mi? an itibariyle içi dolu 2 taneyede razıyım elden bişey gelmiyor?şimdiii ben bu e2 yi tam bilmiyordum birde bunun için tutuşayım,yani 600 çıkmazsa iptalmi? tüp bebek tedavisi bizim gibi hastalarda zor, yoksa hastanede görüyorum 12 tane dondurulmuş embriyosu olan kadınlar var maşallah,sanırım onlarda etkili ve kolaydır...
Valla canim ben de tam bilmiyorum e2 isini ya her asamada korkuyorum yarim kalacak diye fshim guzeldi bu ay , iyi gitsin istiyorum cunku bu ay hic sonuc alamazsam gelecek ay fsh kac cikar kimbilir hic baslayamayabilebilirim bu ay en azindan 1 embriyom olsun istiyorum.Senin opu ne zaman tekrar bir sey dedi mi doktorun? Yeni doktorun hayirli olsun bu arada canim.Inciri ben yiyordum da ne yalan soyleyeyim tedaviden beri pek yemiyom ignelere mi guvendim nedir birde cok sevdigim bir sey de degil kuru incir gina gelmisti biraz ama ben de yesem tekrar iyi olur.Yaz olsaydi tazesini yerdik mis gibi.

canım günde 2m büyürse 5 günde bütün yumurtalar büyür..ben doktoruma gitiğimde sormuştum daha önce günde 1mm büyümesi normal demişti..canım doktorun büyük bir ihtimale diğer geriden gelenleride bekliycek e2 güzel çıkıcak canım düşük çıkmaz..benim tek yumoşumla e2360 çok iyidi aslında ama kısmet bu işler..
Ortalama kac mm iken topluyorlar? Evet doktor da dedi kucuklerden vazgecemem onlari da bekleyelim pazar ya da pazartesi isi bitiririz dedi.Opu nasil oluyor ustune ameliyat elbisesi mi giyiyorsun , ben ilk kez anestezi alacagim biraz onun da heyecani var merak ediyorum islemi.Insallah guzel cikar canim , bu yumoslarin bos cikma ihtimali nedir sence bazilarinda oyle oluyormus ya ? Evet ya senin o yumurta nasil dollenmedi hayret cidden , kismet iste olmayacagi varsa olmuyor demek ki.

aynen canımcığım mallesef biz evlat sahibi olmak için neler çekiyoruz herşeye razı oluyoruz..bazı kadın hamiş kalır çook şikayet eder biz bu kadar acıdan sonra hamilelik ağrıları vız gelir tırs gider..ben normal doğumdan korkarım mesela ama hamiş kalayım doktor normal desin hiç itiraz etmem.yeterki memeğime kavuşayım herşeye razıyım..belirsilk yok canım ben bile bu değerlerle 3 kere tüp transfer aşamısına geldiysem sende gelicen opu sonrası zaten olay nasıl gelişiyor anlamıyorsun..gerçi o zamanda dölendimi dölense bölündümü transfer sonarsı tutmu tutmadı..kötü ihtimal tutmasa yine bir hayal kırıklığı..ama tüp bebklede olucak diye bişey yok zamanı gelmediyse tüp yaptır emriyonun birinci kalitesini koydur yine tutmaz..inş senin meleine kavuşma zamanın gelmiştir canımcığım..sabır sabır sabır herşeye sabır..çok şükür elimiz ayağımız tutuyor..MEVLAM dermansız dert vermesin..
evet bende korkarım normal doğumdan ama Allah nasip ettiyse inşallah olur, Rabbim hayırlısı ne ise onu versin.çok haklısın zamanı gelmediyse eğer değil 1 10 yumurtan olmuş ne fayda,biz sabırla istemeye devam,aminnn dermansız dert çok çok fena,Allah kimseye göstermesin...aminnn inşallah

Valla canim ben de tam bilmiyorum e2 isini ya her asamada korkuyorum yarim kalacak diye fshim guzeldi bu ay , iyi gitsin istiyorum cunku bu ay hic sonuc alamazsam gelecek ay fsh kac cikar kimbilir hic baslayamayabilebilirim bu ay en azindan 1 embriyom olsun istiyorum.Senin opu ne zaman tekrar bir sey dedi mi doktorun? Yeni doktorun hayirli olsun bu arada canim.Inciri ben yiyordum da ne yalan soyleyeyim tedaviden beri pek yemiyom ignelere mi guvendim nedir birde cok sevdigim bir sey de degil kuru incir gina gelmisti biraz ama ben de yesem tekrar iyi olur.Yaz olsaydi tazesini yerdik mis gibi.
opu için yarın karar verir diye düşünüyorum gelebilirsen tekrar bakalım dedi yumlara çünkü, bende ne yapayım gelirim dedim.iğnelere devam haliyle, yok incir sevmem bende ama şifa niyetine şu günlerde ye biraz hiç olmazsa opu ya kadar dişini sık.bak yakın en geç hafta sonu olacak seninkide sanırım,Rabbim yüzümüze baksada hayırlısıyla şu yum.lar toplanıp döllense kanlansa canlansa :) teşekkürler dr.cum iyi seviyorum ben,ama işte dediğim gibi bir tesrlik olur Allah kısmet etmezse lab.ı değiştiririm herhalde.birde tabi gülnevanın dediği gibi belkide daha zamanı gelmemiştir.ama inşallah gelmiştir.

FKB2012 ve şeker pancarı çok iyi gidiyorsunuz maşallah inşallah en az 3 yumurta toplanır dollenir bebek olur canlarim dualarım hepimiz için. ..ıyı haberler verin inşallah. .

Kızlar iyi akşamlar herkese. .dün dr gittim 17mm idi yumurta o sanci yapıyor catlayabilir dedi ilişki onerdi. .bugün akşam üzeri pembe akıntı geldi sanki adet olacakmisim gibi sanci var peceteyle silince pembe geliyor çok az.cildiracam daha 10 kasımda adet oldum bugün 16 gün adet mi olacam yoksa kızlarr yaaa..aslında tüp bebeğe başlayacağız ama dün 17mm yumurta varken bugün pembe gelmesi ne alaka yaaa..adet olursam bu yumurta ilk defa büyümüştü nasıl olur yaaa...

Ortalama kac mm iken topluyorlar? Evet doktor da dedi kucuklerden vazgecemem onlari da bekleyelim pazar ya da pazartesi isi bitiririz dedi.Opu nasil oluyor ustune ameliyat elbisesi mi giyiyorsun , ben ilk kez anestezi alacagim biraz onun da heyecani var merak ediyorum islemi.Insallah guzel cikar canim , bu yumoslarin bos cikma ihtimali nedir sence bazilarinda oyle oluyormus ya ? Evet ya senin o yumurta nasil dollenmedi hayret cidden , kismet iste olmayacagi varsa olmuyor demek ki.
canım yaklaşık 18mm veya 19mm de opu tarihi veriliyor ona göre çatlatma iğnenin vuruyorsun onun akabinde 32 saat vaya 36 saat opu oluyorsun e2 güzel çıkarsa boş çıkma ihtimali yok canım zaten e2 göre kaç tane dolu doktorun bilgi verir..evet ameliyat elbisesi giyiyorsun sedyeyle götürüyorlar opu odasına orda koldan anastazi veriyorlar uykuya dalıyorsun en fazla 20dk işlem ismini duyuyorsun uyanıyorsun çok tatlı bir uyku hiç korkulcak bişey yok uyanınca tek sorduğum şey kaç tanesi dolu çıktı..iki saat kalıyorsun merkezde o gün sarhoş gibi oluyorsun devamlı uyku hali oluyor sonraki gün geçiyor canım..opu olup işe giden varmış şahsen ben o kafayla çalışamam..

Kızlar iyi akşamlar herkese. .dün dr gittim 17mm idi yumurta o sanci yapıyor catlayabilir dedi ilişki onerdi. .bugün akşam üzeri pembe akıntı geldi sanki adet olacakmisim gibi sanci var peceteyle silince pembe geliyor çok az.cildiracam daha 10 kasımda adet oldum bugün 16 gün adet mi olacam yoksa kızlarr yaaa..aslında tüp bebeğe başlayacağız ama dün 17mm yumurta varken bugün pembe gelmesi ne alaka yaaa..adet olursam bu yumurta ilk defa büyümüştü nasıl olur yaaa...
canım çatlama oluncada koyu akıntın olurmuş..bende de olmuştum bir kere tam yumoş çatlamaya yakın ama sonrası adete dönüştü..sen çalışmanı yap yinede canım..nolu nolmaz kaçırmyın bu fırsatı hiç belli olmaz belki doğal hamiş kalırsın..

canım çatlama oluncada koyu akıntın olurmuş..bende de olmuştum bir kere tam yumoş çatlamaya yakın ama sonrası adete dönüştü..sen çalışmanı yap yinede canım..nolu nolmaz kaçırmyın bu fırsatı hiç belli olmaz belki doğal hamiş kalırsın..

Sagol gulneva bana hayal geliyor 17mm olmasi catlamasini hiçhayal eedemiyorum. .Pembe geldi biraz bakalım yarına ne olur adete döner mi yoksa geçer mi...ama sağ kasık ağrısı çık feci yaaa..

Farrah, sen yine bana kızacaksın ama saçma sapan insanların saçma sapan lafları bunlar. Eşin biraz ayıp etmiş tabi o ayrı konu. Sen üzülme sakın. Yine hamile kalsan erkek olacağı ne malum? Alsın seni götürsün o zaman erkek spermlerinin ayrı bir kaba konduğu bir ülkeye? Bak canım, nasıl olsa Allah bir kız çocuğu vermiş sana. Bence bundan daha güzel birşey yok hayatta. Çok çok şanslısın. bundan sonra bir tane daha olmuş olmamış, çok önemseme lütfen. Millet ne derse desin yani. Sen de onlarla dalga geç. Gül geç... Milletin hiç çocuğu olmuyor, yine beraber göğüz geriyorlar. Sen aslanlar gibi bir evlat vermişsin zaten. Eğer sana sırtlarını dönerse alır kızını yoluna gidersin. Kimseye ezdirme canım kendini. Sakın panik içinde de tehlikeli tedavilere falan girme. Can herşeyden kıymetli. Sen kıymetlisin. Değerlisin.
Yok cnm niye kizayiim haklisin elbet.ben ayy niye erkek cocugum yok diye dizime vuran bir zihniyette degilim cok sukur.sansimin farkindayim kizimi 10 erkek cocuga, dunyaya degismem.hatta yine kizim olsun cok isterim.bu devirde kiz erkek ayirimi yapan cahildr zaten.ilk zamanlar cok uzuluyordm elbet bu durumlara.belki beklentimi yuksek tuttum bu durumda herkes bana destek olur sandim.ama gercek kapi gibi yuzume vurunca kendime geldim.ve artk umursamiyorm.zaten esime defalarca dedim bu sekilde psikolojimi bozmaya calisma ayrilir giderm git kimden cocuk yapiyorsan yap diye.cok ciddiydm ve artk bunun farkina varinca o da susmaya basladi.kizina cok duskun cunku.ama haklisn ezmeye calisip onurumu kirarsa hic dusunmeden giderm.su anda beklentimi sifira indrdm kulaklarmi tikadm zaten.sanirm mutlu olmanin sirri bu :)

Farrah erkek cocuk demisken dengesizler sadece orda degil burdada var.bi arkadasim var 8 aylik hamile oturuyoruz kaynanam aradi dedi ee dedim erkek torunun olacagi icin cok cok mutluyum demis ben de sordum ee kiz olsa mutlu olmayacakmiymis dedim o da bililmeeem dedi.ayy suratina cakasim geldi yani benim kaynanam da muhafazakardir vs filan ama oyle seviniyorki elbiseler aliyor hergun
Canin okusanda bazi seyler baki kaliyor.en iyisi bu tarz insanlarla hic muhatap olmayacaksin
Gerckten bu zihniyetten igreniyorm.erkek cocugu kendine guc olarak goren, kiz cocugu yadrgayan insanlar zavalli insanlardr.Allah nasip etmis kizi erkegi mi var hatta kiz cocuk daha hayirli.bu konuda bir hikaye var bilir misin; genc cift evlenir ve gerdek gecesi kendilernce bir anlasma yapar.yarin ailelerimz kapiyi calarsa ikimizde acmiyacaz.sadece biz olalim diyor gelin.tamam mi bak benim ailem de gelse acmicam sen de acma diyor.adam tamam der.ve ertesi gun beklenen olur adamin ailesi calar kapiyi acmazlar aile gider.kizin ailesi gelip calar kapiyi daha sonra.once acmazlar sonra kiz dayanamaz aglar olmaz ben acacam der ve kapiyi acar...aradan yillar gecer 3 erkek cocugu olur ciftin.sonra da kizlari dogar.kizlari dogdugu gun babasi solen yapar, davullu zurnali kutlar kizinin gelisini.kadin der ki yahu adam sana uc erkek verdim boyle sevinmedin hayrola der.adam hemen cvp verir;bana da yillar sonra kapiyi kizim acacak, ondan bu mutlulugum...Aynen dedigin gibi cnm erkek cocuklari kurtarmiyor onlari aksine..

Iyi geceler kizlar bugun yine misafrlerm vardi yazamadim.sayfa ilerlemis oku oku bitmedi.sekercim neden stres yapiyorsn bak yumoslarin etkilenir.boyutlari cok guzel cnm adet gunune gore.hem bak bir degil iki degil 3 tane guzel buyumus yumosun var.iyi dusun iyi olsun kuzum.fkb cim senin durumunda gayet iyi, onden giden aceleci olacak annesi.ne guzel 3 yumurtanz var boyutlari gayet guzel.bence dollenip can olacak size.yumoslari uzmeyin kiymetlerini bilin :)

Sagol gulneva bana hayal geliyor 17mm olmasi catlamasini hiçhayal eedemiyorum. .Pembe geldi biraz bakalım yarına ne olur adete döner mi yoksa geçer mi...ama sağ kasık ağrısı çık feci yaaa..
Tatlm dun 17 mm di yumurtan bugun 18 olmustr en az.gunde 1-2 mm buyuyor ya.doktorum 17 -18 de bile catlar demisti.belkii catliyordur keske ovulasyon alsaydn ama neyse sen calis yine de bos gecrme

Back
X