- 11 Eylül 2014
- 504
- 151
- 83
kızlar canım çok sıkkın.benden pek bir iyi haber yok maalesef
fsh 23 çıktı.buna şükür diyorum geçen ay 30 du. e2 düşük 17 çıkmış.niye bu kadar düşük acaba.cylo verdi gene 2 ay daha kullan dedi.bir dahaki ay gelme fazla düşmez falan dedi... eşimde olsun gene ölçtürürüz bir dahaki ay diyor...... askerlik yaklaşıyor ben tedavi olamıyorumm...bu sefer karından ultrosana girdim yumurta göremedim dedi.ama şıp diye baktı anlamadım önemsemedi pek.değer yüksek olsa da fark etmez falan dedi.....moral yerlerde tabi..............offf ağlamamak için zor durdum eşim de arkadaşını gördü o sırada demez mi hamile mi diye....ahh nasıl kötü oldum... kızlar ben ne yapmam lazım..bu doktorlar niye böylee... dheayı bile ben kendi kendime araştırıp kullanmaya başladım.yani burdan duyup sonra soruyorum kullanabilirsin zararı olmaz ama faydası da kesin değil falan dedi.......bana bişey diyin şunu da iç şunu ye ot çöp ilaç ne varsa almaya çaışıyorum bana bir şey söyleyin....kaç ayda inerki bu fsh yaa......ağlamaya bile korkuyorum daha da yükselir diye......hele sabah kan vermeden önce sanki kalbim duracak...doktora dedim etkiler mi diye yok etkilemz dedi..BANA BİR KAMP KÜRÜ REÇETESİ ÇIKARIN CANLAR..MORAL İYİYDİ GENE ÇÖKÜŞLERDEYİMM..elime bir de ultrason resmi verdi dedim ki bunun dolusunu görmek nasip olmadı bir dedim.....yüzüme baktı güldü nasip dedi.nasip dedi...yüzümde sahte gülümsemeyle sanki bebeğimin ultrasonunu vermiş de seviniyorum gibi çıktım hastaneden......... ve gecenin sonu ben bunları yazarken gözlerim durmaz akar en sonundaa...............................