- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
geç dölenme olabiliyormuş bunuda yeni öğrendik canım yalnız doktorunu emriyoloğu tebrik ediyorum beklediği için benimde tek yumoşum vardı biliyorsun dolu çıkmıştı ama dölenmemişti eşimle bu sabah konuşuyorum burda okuduklarımı umut verici olayları paylaşıyorum eşimle şeker yumurtası sonradan dölendi bizim yumoşuda bekletselerdi sonradan dölenme olabilrdi diyorum.. kısmet bu işler bence canım ya..ben hep dua etmiştim Allahım tutmıycaksa transfer opu aşamasına gelmeyeyim hiç diye..transfer sonrasıki yıkım çook büyük ama senin bebişin mücadele ediyor inş Allahında izniyle tutncak annesi sana 9 ay hiç birakmıycak seni..çook sağlıklı doğucak Allahınd izniyle inş..canım sana tavsiylerim var günde bir dilim ananas, çiğ kabak çkirdeği, badem fındık ye bol bol her sabah mutlaka yumurta ye çok şekerli tatlı şeyler yeme bol bol su iç günde en az 2 litre su iç..canıım ne güzel bir haber bu hani dölenmemişti tedavini sonlandırmışlardı şok şokkk dölenmeyince beklemişlermi Allahın ne büyük mucize yada yanlışlıklımı yapmışlardı dölenmiştide görmemişlerdi..Hakında hayırlısı olsun canım ve bugün 4 hücreli olması süper hadi al gel meleğim..Rabim can kan versin minişine..Canlar Allah ın izniyle elmas gibi parlayan 4 hücreli bebikimi aldım eve geldim yatıyorum dinleniyorum, sürpriz yumurtam benim o :) embriyolog dün aradığında döllenme olmadığını çok ama çok düşük bir ihtimal ile geç döllenme olabileceğini yarın tekrar ararsanız bilgi veririz dedi,ben tabi salya sümük bir vakit sonra Allah ın takdiri diyip yeni şeyler araştırmaya başladım, bugünde gerçekten hiç umudum yok yani aramıycam sonraki işlemleri konuşmak için dr dan randevu alırım salı yada çarşamba diye düşünürken tel çaldı baktım hastane hah dedim tedavi sonlandı diye arıyorlar,embriyolog demezmi sizin 4 hücreli gelişiyor diye küçük dilimi yutuyordum az daha öğlen gelin transfer yapıcaz dedi uçarak gittim bebiki aldım geldim Rabbim izin verirse 12 sinde test yapıcam,artık Allah ıma sığınıp bekliycem, bugünümüzede çok şükür, progestan var hem vajinal hem iğne birde vücuda yapışan bandım var bunları kullanıcam.. Rabbim bağışlar inşallah
şekerpancarım tatlımm ne güzel bir sürpriz bu maşallah...ayy ben de heyecanlandım şimdi.iyi haberlerle gel bize inşallah..
AYY ÇOOK SEVİNDİİMM VALLAAAA..ne güzel bir habeeerrr ayy çook şüküürrrr...
ebecim sen gittin mi doktoraa...