Canim benim amfim 300 kisi , herkes evlendigimi bilmiyor yakin cevreme soyledim oyle karnim cikmis okula gidersem hakkimda denmeyen kalmaz benim.Zaten erken evlendim diye ne hamileyken evlenmedigim kaldi ne baska seyim neler neler dendi hakkimda hic haketmedigim halde.Hocalarim var bir suru klinik dersim var vs tipta evlenen pek olmaz zaten okurken hele de 3. Sinifta binde birdir bir de ustune gobegi cikmis ben yani evlenmek bile beni cok etkiledi ,hic hazir degilken icinde buldum kendimi sirf mecbur oldugum icin bir de 2. Aydan hamilelik bunalima surukler beni.Insanlarin hepsine ozel hastaligimi anlatamam , tipta 3teyken evlenip hamile kalana da deli derler.Derslerimi zaten etkiler yatamam kalkamam hele de son aylarda her yonuyle zor anlayacagin cok dusundum cunku bu konuyu.Subat-marttaki tutar tutmazsa da bir sonraki transferi yaza ertelerim, kendimi de dusunmek zorundayim bi yerde bu meseleden dolayi ruh sagligim gidecek benim hala ev temizligine yemege vs alisamadim evlenmek bile ders basarimi yari yariya indirdi nerdeyse.Cok dert yandim kusuruma bakma , icim dolu benim bu konuda guclu durmaya calisiyorum ama kolay da degil okurken birden bu sorun daha bu yasta zaten yikimken ustune hazir olunmayan herkesin kafasina gore laf ettigi bir evliligin oznesi olmak , derslerin agirligi vs her seye yetisemiyorum.Insallah sekerinki pozitif olur , onunki tam mucizeydi.Ben de ilk adette tekrar gidecegim yeniden embriyo elde edebilirsem ne mutlu subata kadar biriktirebildigim kadar biriktirmek istiyorum.