idrar yollarında değil rahim de mi oluyorr kii..orasını tam ilmiyoom bende akıntı oluyorduu canım nevşehrdekine sorduğuumda yumurtama zamanındasın tm belli olmuyor demiştii..kayserideki de enfeksiyon var dedii onun için antibiyotik verdii kurutur inşALLAH..SÜT HORMONU için verdiği dostineks hafta da 2 defa dedii 8 tane var içinde o da bir ay eder ..yarın gitsemm bana ilaç verirse ben kullamak istemiyorum çünküü çok mantıksız değil mii..evet evet adetm bitince gidecem smir testi filan da yapmıştu onu alırım eşimin sperm testini de gösteririz ...sonraki ay başlayayım ..
he valal ben aksilikleri öle bir çekerim kii gene gerçek oldu bu lafım..1 ay ertelemek huzursuz etmiyor canım bu ay başlamak huzursuz edecek zaten..adet itince gideyim benn..
canım tüp bebek değil bana kalsa hastane çilesin, görünce dedim gel tüp bebeğe gidekk diye eşime..dedii sen neyaptığını bilmiyon nerden çıktı şimdii tüp bebk hani biraz daha bekleyecektik..iyi dedimm bekeleyelim duralım hastanede...bir de dün doktrda beklerken 3 bayan vardı 2 sinin de olmamış iri 4 yıllık evliydi aşılama denedik olmadı bu ay tekrra dedii.diğer bayan da aşılama yaptıracakmış ilaçları 1500 tl verdim mi öle bişe dedii..dedim tüp bebekdeki ilaçları kullanıyor herhalde bu doktorr..korktuumm tüp bebk dışında o kadar ilaç kullanmayaaa..bakalım hayırlısı da en bu ay nevşehirde kafa tomografi mi oluyor ondan çekilecem bi de endokrine gidecem..benim süt hormonum daha önce de yüksekti en düşük 24 ü gördüm ben ..doktora sordum kafamda bişeymi var acaba diye bu değerde olmaz 100 ve üstü olursa zaten yönlendiririz demiştii...ama doktorlara çok da inanmıyom kendi doktorun olacan ilk bastaa..