fsh yüksek olanlar

Canim 1 yıldır korunmuyoruz 16 aylık evliyim. Benim fsh sorunum yok herhalde martta 14 çıkmıştı sonra bu zamana kadar hiç yüksek çıkmadı normal değerlerde çıktı. Bende prolaktin sorunu var bence. Aşılama demedi doktor zaten de ama yüksek doz kullanacam demişti. Yarın gitmeyecem zaten adeti bitsin gidecem bi de ne kullanacak onu soracak.
Canim fshin bir kez bile yuksek cikmasi tani koydurucudur deniliyor sen her ihtimale karsi amh baktirsana hem daha iyi fikir edinirsin durumun hakkinda.

Canim 1 yıldır korunmuyoruz 16 aylık evliyim. Benim fsh sorunum yok herhalde martta 14 çıkmıştı sonra bu zamana kadar hiç yüksek çıkmadı normal değerlerde çıktı. Bende prolaktin sorunu var bence. Aşılama demedi doktor zaten de ama yüksek doz kullanacam demişti. Yarın gitmeyecem zaten adeti bitsin gidecem bi de ne kullanacak onu soracak.
canım fsh bir kere yüksek çıkması halinde de doğal hamilelik zorlaşıyor mallesef ve birkere yüksek çıkınca düşüler yalancı düşüşler olabiliyormuş işin ciddiyetini farkında olmak gerek canım sonrası biliyorsun fsh çook yükske çıkıncada tüp bebek bile yapmıyor doktorlar..prolokatin yüksek oluncada hamilelik zorlaşıyor bence önce şu prolokatin sorununu halet ilaçlarla prolokatin düşebiliyor..filmini mutlaka çektir gerekirse kendi doktorumuz olucaz bende smear testi hep aklımdaydı onu yaptırdım 1 sene önce..şimdi kemik ölçümü ve memografi çektirmek istiyorum..rahim filmimde iki sene önce çekimiştim onuda yenilemek istiyorum aslında..

Canim fshin bir kez bile yuksek cikmasi tani koydurucudur deniliyor sen her ihtimale karsi amh baktirsana hem daha iyi fikir edinirsin durumun hakkinda.
Evet amh testi daha iyi olur herhalde ama Dr bişe demedi onu da sorarım bu gittiğimde canım.

canım fsh bir kere yüksek çıkması halinde de doğal hamilelik zorlaşıyor mallesef ve birkere yüksek çıkınca düşüler yalancı düşüşler olabiliyormuş işin ciddiyetini farkında olmak gerek canım sonrası biliyorsun fsh çook yükske çıkıncada tüp bebek bile yapmıyor doktorlar..prolokatin yüksek oluncada hamilelik zorlaşıyor bence önce şu prolokatin sorununu halet ilaçlarla prolokatin düşebiliyor..filmini mutlaka çektir gerekirse kendi doktorumuz olucaz bende smear testi hep aklımdaydı onu yaptırdım 1 sene önce..şimdi kemik ölçümü ve memografi çektirmek istiyorum..rahim filmimde iki sene önce çekimiştim onuda yenilemek istiyorum aslında..
Hayirlisi herseyin Canim benim. Kafam allak pullak

idrar yollarında değil rahim de mi oluyorr kii..orasını tam ilmiyoom bende akıntı oluyorduu canım nevşehrdekine sorduğuumda yumurtama zamanındasın tm belli olmuyor demiştii..kayserideki de enfeksiyon var dedii onun için antibiyotik verdii kurutur inşALLAH..SÜT HORMONU için verdiği dostineks hafta da 2 defa dedii 8 tane var içinde o da bir ay eder ..yarın gitsemm bana ilaç verirse ben kullamak istemiyorum çünküü çok mantıksız değil mii..evet evet adetm bitince gidecem smir testi filan da yapmıştu onu alırım eşimin sperm testini de gösteririz ...sonraki ay başlayayım ..

he valal ben aksilikleri öle bir çekerim kii gene gerçek oldu bu lafım..1 ay ertelemek huzursuz etmiyor canım bu ay başlamak huzursuz edecek zaten..adet itince gideyim benn..

canım tüp bebek değil bana kalsa hastane çilesin, görünce dedim gel tüp bebeğe gidekk diye eşime..dedii sen neyaptığını bilmiyon nerden çıktı şimdii tüp bebk hani biraz daha bekleyecektik..iyi dedimm bekeleyelim duralım hastanede...bir de dün doktrda beklerken 3 bayan vardı 2 sinin de olmamış iri 4 yıllık evliydi aşılama denedik olmadı bu ay tekrra dedii.diğer bayan da aşılama yaptıracakmış ilaçları 1500 tl verdim mi öle bişe dedii..dedim tüp bebekdeki ilaçları kullanıyor herhalde bu doktorr..korktuumm tüp bebk dışında o kadar ilaç kullanmayaaa..bakalım hayırlısı da en bu ay nevşehirde kafa tomografi mi oluyor ondan çekilecem bi de endokrine gidecem..benim süt hormonum daha önce de yüksekti en düşük 24 ü gördüm ben ..doktora sordum kafamda bişeymi var acaba diye bu değerde olmaz 100 ve üstü olursa zaten yönlendiririz demiştii...ama doktorlara çok da inanmıyom kendi doktorun olacan ilk bastaa..
Cnm asilama ile ugrasma bencede tup bebek yaptirin nasil gorussek ki bak cnm gata hastanesi asilamayi 30tl ye tup bebegi 400 tlye yapiyor hic asilama ile ugrasmayin ve ilk asilma yuzde seksen tutmuyor

Benim anlamadugim birsey var biz bu adetin 3. Gunu hormonlara baktirdigimizda beta hcg ye de bakiliyor ya bazen1inustunde cikiyor hatta benim ki bir defasinda 4 .50 yanilmiyorsam cikmisti madem gebelik yok neden sifir cikmiyor da bir in ustunde cikiyor

Benim anlamadugim birsey var biz bu adetin 3. Gunu hormonlara baktirdigimizda beta hcg ye de bakiliyor ya bazen1inustunde cikiyor hatta benim ki bir defasinda 4 .50 yanilmiyorsam cikmisti madem gebelik yok neden sifir cikmiyor da bir in ustunde cikiyor
Canim kadinlarda 5 e kadar bhcg kanda mevcut cikabiliyor.5 e kadar normal yani.5 ten sonra gebelik suphesi olabiliyor

Slm cnm kistten dolayi sanrim e2 yuksek cikmis.kotkmaya bssladm artik emelin de buyuyen yumurtasi kiste donustu.benim de olur mu acaba.sol kasigimda ara ara agrilar oluyor.igneli tarzda.kist icin sogan kuru cok iyi.umarm kendlignden gider tatlm
Evet canım soğan kürü yapıyorum, içim rahat niyeyse mutluyum ve de tabiki umutluyum :) Benim de geciktiğim hafta öyle çok batmam oldu ki sağlı sollu eşim kesin hamilesin dedi çünkü hamileliğimde de öyle olmuştu. Meğer kistmiş ama ben doktorlara çok güvenmiyorum daha doğrusu gittiğim doktorlara ya şöyle işinin ehli olan hastayı para olarak görmeyen doktorlara bir denk gelemedim. Ama kararlıyım canım şu soğan kürüm bitsin 7 günlük arada tıptaki doktora gideceğim herkes çok öneriyor. Neyse çok uzatmayayım :) 30 günlük soğan kürümü tamamlayıp sonra incir-havuç kürüne başlayacağım. Sonrası Allah kerim. Eee Farrrahcımcım senden ne haber, gittinmi doktora ?

merhaba canım sonuçların çıktımı fsh ve e2?
belki kist eriyip giderse yine doğal yoldan bebik gelebilir, önce dediğin gibi onun çaresine bakmak lazım...aşılama ve tüp bebeğe hiç gerek kalmayabilir...
Merhaba canım. sonuçlarım çıktı FSH 10.gün ölçüldüğü için 17 çıktı adetin üçüncü günü unutulmuş Fsh ölçümü, ne acaipler poff doktor onuncu günde çıkan da olur dedi o zaman diğer doktorlar niye 2.-3. diye tutturuyorlar demi ama :) çok gıcık doktorlara denk geliyorum valla hiç gidesim gelmiyor. e2 10 gün sonra belli oluyor o da acaip Ankara ya yolluyorlarmış tıp merkezi ya ondan sanırım. Neyse canım soğan kürü yapıyorum 6 gündür 15 güne tamamlayıp 7 gün ara vereceğim sonra 15 daha yapacağım sonra da incir ile havuç kürü yapacağım hayırlısı bakalım :) Senden de güzel haber alacağız 2 gün sonra inşallah. Eşim istersen tüp yaptıralım dedi ama ben tüpten korkuyorum birazcık . En azından diyorum bir kaç ay daha deneyelim doğalından.Sonrası Allah kerim.Güzel haberler paylaşmak duasıyla inşallah.

Canim e2 in yuksek ama kistin cok buyuk degildir ya
Cyclo filan verebilir .catlatma ignesi kullanmismiydin .bazen yumoslar buyuyup catlamiyor
Canımcım 2cm gibi bir şey dedi sanırım ağızlarından laf almak o kadar zor ki bu doktorların kaç defa sordum bilmiyorum kist ne kadar nelere sebep olur ama doktorun bir kulağından giriyor bir kulağından çıkıyor. Cyclo verseniz kist için dedim etki etmez dedi :) doğum kontrol hapı vereyim dedi onu da ben istemedim nihaha :) Çatlatma iğnesi kullanmadım canım geçen aydan büyüyen yumurtam çatlamamış kist olmuş o da bu ayki yumurta oluşumunu engellemiş. Acaba diyorum bu kist giderse bu ay yumurtam oluşmaz mı artık piyangodan geçtim amorti çıksın, züğürt tesellisi olsun barime :) Ayy şu tüp olayına bir ısınabilsem korkuyorum sanırım. Ezgi sen bana müsait olduğun bir ara şu tüp olayını en ayrıntılı haliyle anlatır mısın ? Ben acaip çekingen de biriyimdir genelde de tüpte erkek doktorlar var hep alttan mı muayene ediyorlar gibi ayrıntıları da istiyorum al işte ilk ev ödevini verdim :)

Canımcım 2cm gibi bir şey dedi sanırım ağızlarından laf almak o kadar zor ki bu doktorların kaç defa sordum bilmiyorum kist ne kadar nelere sebep olur ama doktorun bir kulağından giriyor bir kulağından çıkıyor. Cyclo verseniz kist için dedim etki etmez dedi :) doğum kontrol hapı vereyim dedi onu da ben istemedim nihaha :) Çatlatma iğnesi kullanmadım canım geçen aydan büyüyen yumurtam çatlamamış kist olmuş o da bu ayki yumurta oluşumunu engellemiş. Acaba diyorum bu kist giderse bu ay yumurtam oluşmaz mı artık piyangodan geçtim amorti çıksın, züğürt tesellisi olsun barime :) Ayy şu tüp olayına bir ısınabilsem korkuyorum sanırım. Ezgi sen bana müsait olduğun bir ara şu tüp olayını en ayrıntılı haliyle anlatır mısın ? Ben acaip çekingen de biriyimdir genelde de tüpte erkek doktorlar var hep alttan mı muayene ediyorlar gibi ayrıntıları da istiyorum al işte ilk ev ödevini verdim :)
Iyi de cnm 2cm yani20 mm lik yumurta kist degil ki 24de catlamayip 26 da sinirda bekleyip28 olunca kist oluyo bu doktorlar neye gore degerlendiriyor anlamiyorum ben

Back
X