canlar uzun zamandanberi yazamadım..benim incir kürüm cumartesi sabahı bitiyor 21 tamamlamış olucam son bir haftadan beri havuçla karıştırıp yapıyorum..dün akıntım vardı canlar yumurtlamışım çatlamak üzreymiş gibi bir akıntı ayrıntıya girmeyeyim..bakalım canlar gün aşırı çalışmalarımız devam ferahçığımın dediği gibi adamımı kurutum

..dün iş başvurusu yaptığım yerden haber geldi görüşmeye gittim işe alındım canlar bende iş kadını olucam inş.. daha önce yapmıştım o işi tecrübem var diye hemen işbaşı verdiler..görüşme yaptığım adam bana sormazmı yeni evli sayılırsın neden çocuk yok işe alınıp 3 ay sonra hamile kalıp çıkıyorlar siz düşünmüyomusunuz çocuk dedi...Allahım sen afet yalan söyledim düşünmüyorum ihtiyacım var çalışmam gerek dedim..belgelerimi topluyorum pazartesi işbaşı yapıcam hareketli bir iş devamlı ayakta olucam..eskide çalıştığım yerde hamile kalıp çalışanda çoktu hamişken..Allahım bir kapı daha açtı tedavilerime bundan sonra daha rahat devam ederim hatta yumoşlarım olursa dondurmayı düşünüyorum..ama kasıklarda iğne batması gibi ağrılarım var şuan kasıklarım çok gergin nedense..inş kistlerim tekrar büyümemiştir incir küründen sonra..