fsh yüksek olanlar

Canlar bugun adetin 8.gunu gatada 8-10-12. Gunler LH testi yaptirmami istediler. Gittim doktor yeni gelmis yeni atanmis kisaca oykumu anlattim. Bana dedi ki fazla kafana takma bu fsh da amh da sonrdan duzelebiliyor. Ay nasil mutlu oldum anlatamam...
canım merhaba, şöyleki fsh bir kere yüksek çıktıysa hep o yüksek değer üzerinden değerlendirilir, ama tabiki düşüşler olabilir bunlar yalancı düşüşler olabileceği gibi,e2 nin baskılaması sonucuda olabilir,sonuçlar değişir değişmez değil ama 3 aşağı 5 yukarı aynı çıkar,dr.lar tabiki olumlu konuşup hasta moralini düzeltmeli, ben kaç devlet dr.undan ağlaya ağlaya çıktım anlatsam roman olur. beni nolur yanlış anlama, ablan gör beni.ama evet kafana takma eşte problem yoksa normal yoldan bile olabilir.sen tedavine bak, iyi beslen,gerisini vesile olan dr.lara bırak. Allah ın izniyle burdaki tüm kadınların olsun bir yavrucağı,Allah gönlümüze göre versin.aminnnn

canım merhaba, şöyleki fsh bir kere yüksek çıktıysa hep o yüksek değer üzerinden değerlendirilir, ama tabiki düşüşler olabilir bunlar yalancı düşüşler olabileceği gibi,e2 nin baskılaması sonucuda olabilir,sonuçlar değişir değişmez değil ama 3 aşağı 5 yukarı aynı çıkar,dr.lar tabiki olumlu konuşup hasta moralini düzeltmeli, ben kaç devlet dr.ağlaya çıktım anlatsam roman olur. beni nolur yanlış anlama, ablan gör beni.ama evet kafana takma eşte problem yoksa normal yoldan bile olabilir.sen tedavine bak, iyi beslen,gerisini vesile olan dr.lara bırak. Allah ın izniyle burdaki tüm kadınların olsun bir yavrucağı,Allah gönlümüze göre versin.aminnnn
Amin cnm bende kac kere moralim bozuldu ama bu zamana kadar iki kere aglayarak ciktim doktordan birincisi ilk ogrendigimde ikinci de annem bana inanmadi beni doktora goturdu doktorun anneme annem kizinin bebegi olmaz dedigindeydi onun disin oyle doktor yanindan aglaraka cikmadim. Ama her kirmiziyi gordugumde evde aglayip esime nasil soyleyecegimi dusundugum zamanlardi artik ona da alistim benim icin sikinti yok tek derdim esimin uzulmesi. Az cok bende artik bilgiliyim bu konularda. Ama bu doktor tamamen duzelebilir dedi aklima takildi ben ilk adetimi 17 yasimda ve camur gibi olarak yasadim 50 gun 60gun surerdi iki adet arasi doktora gittim hep dedikleri sey evlenince duzelir ama duzelmedi

Amin cnm bende kac kere moralim bozuldu ama bu zamana kadar iki kere aglayarak ciktim doktordan birincisi ilk ogrendigimde ikinci de annem bana inanmadi beni doktora goturdu doktorun anneme annem kizinin bebegi olmaz dedigindeydi onun disin oyle doktor yanindan aglaraka cikmadim. Ama her kirmiziyi gordugumde evde aglayip esime nasil soyleyecegimi dusundugum zamanlardi artik ona da alistim benim icin sikinti yok tek derdim esimin uzulmesi. Az cok bende artik bilgiliyim bu konularda. Ama bu doktor tamamen duzelebilir dedi aklima takildi ben ilk adetimi 17 yasimda ve camur gibi olarak yasadim 50 gun 60gun surerdi iki adet arasi doktora gittim hep dedikleri sey evlenince duzelir ama duzelmedi
canım sen dr. kontrolünü sürdür, düzelir inşallah ki düzelebilen başka bir probleminde olabilir. üzülme artık,Allah ımıza sığınıcaz bize annelik için bahşettiği günü bekliycez,istemeye dua etmeye devam edicez, keşke ağlamakla sorunlar çözülse bunu her seferinde kendimede hatırlatıyorum ama bizi bizden başkasıda anlamıyor ne yazık ki...

sekerpancari .!.:
canım sen dr. kontrolünü sürdür, düzelir inşallah ki düzelebilen başka bir probleminde olabilir. üzülme artık,Allah ımıza sığınıcaz bize annelik için bahşettiği günü bekliycez,istemeye dua etmeye devam edicez, keşke ağlamakla sorunlar çözülse bunu her seferinde kendimede hatırlatıyorum ama bizi bizden başkasıda anlamıyor ne yazık ki...
Aynen canim senin sonuc ne zamann artik cok merak ettim

canımcığım cumalar hürmetine inş güzel haberler vericeksin bizlere..olmadıysada yılmak yok herşeyde vardır bir hayır..

Gulnevaaa nasil sevindim senin adina bilsen :) cook iyi olmus zamanin daha hizli gecer , anlamazsin bile kafan da dagilir hem , maddi yonden de size bir destek olmus olur coook iyi olmus canim :) hadi bakalim biraz degisiklik ve hareket iyi gelecek hayatina evde otur otur insan bunaliyor yemeye icmeye sariyor yahu.Insallah sen de o ise baslayip hamile oldugu icin birakan kadinlardan olursun :)) yalniz adam da cok acik sozluymus ya nasil sormus oyle pat pat.Hadi bakalim simdiden basarilar yeni isinde :) Rahmin guzel olursa transfer de ettirirsin canim olmadi havuz yaparsin neyse sen ony dusunme simdi yeni isine odaklan su gibi gececek zaman artik :)
teşekkürler canım sen ne zaman adet olucan..evde otur otur acayip kilo aldım çalışınca dikat edicem inş kiloda veririm..inş işime alışırsam akupunturada gidicem burda bir doktor var bizim gibi hastalarda yumurta sayısı ve rahmi inceysede iyi gelirmiş akupuntur..alanında bayağ uzman biri..

Slm cnm tesekkur ederim.gittim bugun dr a.muayene etti neyse kist yokmus temizmis.rahim duvari kalinlasmis biraz.ya adet olcam ya bebis vardr.tekrar betaya baktrdm yarin cikacak.negatf olsa bile adet olayım bari ona raziyim.
işe baslanissin cnm cok sevindm cok iyi olur hem maddi hem manevi destek olur.ise baslamak rahatlatack seni.gor bak bence kendlginden hamis kalcan..
Allahtan umut kesilmez canım adet gelmediği sürece bak rahimde kalınmı neden olmasın belkide hamişsin...daha önce çocuk doğuranlar rahim alışık olduğu için hamile kalman daha kolay olurmuş..canım çıktımı sonuçların..

cnmm hayırlı olsun işin inşallah.iyi olmuş hem kafan dağılır biraz.hakkında hayırlısı olsun tatlım.
teşekkür ederim canımcığım..saraçoğlunun kürleriyle hamiş kalan çook sana çörek otu yağ verdimi canım..

Canim cok sevinfim calismak cok iyi gelecek kafani dagitacaksin inan.yumosunu da havuz yaptirirsin tatlim kaybin olmaz yumos olduktan sonra cok mutlu oldum haberine hayirli olsun insallah senin icin.
aynen canım iyi bir merkez bulabilirsem havuz düşünüyorum..aslında bahçeci erbil bey iyi bir doktor dondurup havuz yapıyor..bakalım canım hakımızda hangi yol hayırlısıysa ona yönlendirsin rabim..

canım merhaba, şöyleki fsh bir kere yüksek çıktıysa hep o yüksek değer üzerinden değerlendirilir, ama tabiki düşüşler olabilir bunlar yalancı düşüşler olabileceği gibi,e2 nin baskılaması sonucuda olabilir,sonuçlar değişir değişmez değil ama 3 aşağı 5 yukarı aynı çıkar,dr.lar tabiki olumlu konuşup hasta moralini düzeltmeli, ben kaç devlet dr.undan ağlaya ağlaya çıktım anlatsam roman olur. beni nolur yanlış anlama, ablan gör beni.ama evet kafana takma eşte problem yoksa normal yoldan bile olabilir.sen tedavine bak, iyi beslen,gerisini vesile olan dr.lara bırak. Allah ın izniyle burdaki tüm kadınların olsun bir yavrucağı,Allah gönlümüze göre versin.aminnnn
Cnm sonut ne catladim burda

Gulnevamm canım benim çok sevindim inanki bak hersey yoluna giriyor inşallah. ...yeni işin hayırlı olsun tatlimm. .istediğin yerde yaptirirsin artık tüp bebeğini. .hadi bakalım artık iyi haberler ver bizeee☺

Allahtan umut kesilmez canım adet gelmediği sürece bak rahimde kalınmı neden olmasın belkide hamişsin...daha önce çocuk doğuranlar rahim alışık olduğu için hamile kalman daha kolay olurmuş..canım çıktımı sonuçların..
Cnm yok negatf cikti bekledgim gibi.hayirlisi olsun be cnm.adet olmayi bekliyorm..

teşekkürler canım sen ne zaman adet olucan..evde otur otur acayip kilo aldım çalışınca dikat edicem inş kiloda veririm..inş işime alışırsam akupunturada gidicem burda bir doktor var bizim gibi hastalarda yumurta sayısı ve rahmi inceysede iyi gelirmiş akupuntur..alanında bayağ uzman biri..
Ben oldum canim bugun sabah ya yine 23. Gun falan oluyor sanirim doktoru aradim yarin 1 e randevu aldim , fshim da olculecek ultrasona da girecem bakalim bekliyorum merakla.Aslinda hic umudum yoktu bu ay siklusun yarisinda kullanamadim dhea falan diye ama 23-24 gunde olunca fshim daha iyi cikiyor benim 28-30 gunde yuksek cikiyor ondan icimden bir ses fsh fena degil diyor yine ama tamamen yaniladabilirim bakalim.Akupunkturu duymustum canim cocukistiyorum sitesinde kadinlar giderdi iyi gelir canim git degisiklik olur hem biraz is mevzusu da iyi oldu senin icin.

Son düzenleme:
Back
X