fsh yüksek olanlar

Amin cnm bende kac kere moralim bozuldu ama bu zamana kadar iki kere aglayarak ciktim doktordan birincisi ilk ogrendigimde ikinci de annem bana inanmadi beni doktora goturdu doktorun anneme annem kizinin bebegi olmaz dedigindeydi onun disin oyle doktor yanindan aglaraka cikmadim. Ama her kirmiziyi gordugumde evde aglayip esime nasil soyleyecegimi dusundugum zamanlardi artik ona da alistim benim icin sikinti yok tek derdim esimin uzulmesi. Az cok bende artik bilgiliyim bu konularda. Ama bu doktor tamamen duzelebilir dedi aklima takildi ben ilk adetimi 17 yasimda ve camur gibi olarak yasadim 50 gun 60gun surerdi iki adet arasi doktora gittim hep dedikleri sey evlenince duzelir ama duzelmedi
Canim adet evlenince niye duzelsin , sana bunu diyen tıp doktorlari miydi? Uzmanliklarindan suphe ettim evlenince yumurtaliga rahme ne olacakmis da duzelecekmis anlamadim ben , 50-60 gun suren kanamaya evlenince duzelir demek nasil bir mantik isidir yani.Yani 17 yas adet icin zaten gec bir yas zaten nasil ayrintili inceleme istemezler hayret.Sonra duzene girdi mi peki adetlerin yoksa basindan beri mi vardi bu tarz sorunlar?

Çok üzgünüm olmamış kısmet değilmiş hayırlısı değilmiş demek ki,ne diyim şimdi..
canımcığım kelimeler kıfayetsiz kalıyor ne desemde üzüntünü hafifletmez..aynı durumu yaşadım çook zor insanın içine bir kor oturuyor sanki ama biz kadere inana insanlarız olmadıysa vardır mutlaka bir hayır..bugün ağla canım içine atmaa ama inan ilk adete yine bir umut oluyor dimdik ayakta oluyosun yine..Allahım sabır versin inş bu son negatifin olsun..tedavine gerek kalmadan doğalından gelsin meleğin.
Cnm yok negatf cikti bekledgim gibi.hayirlisi olsun be cnm.adet olmayi bekliyorm..
inş bidaki sefere canımcığım zamanı olucak Allahında izniyle..
Ben oldum canim bugun sabah ya yine 23. Gun falan oluyor sanirim doktoru aradim yarin 1 e randevu aldim , fshim da olculecek ultrasona da girecem bakalim bekliyorum merakla.Aslinda hic umudum yoktu bu ay siklusun yarisinda kullanamadim dhea falan diye ama 23-24 gunde olunca fshim daha iyi cikiyor benim 28-30 gunde yuksek cikiyor ondan icimden bir ses fsh fena degil diyor yine ama tamamen yaniladabilirim bakalim.Akupunkturu duymustum canim cocukistiyorum sitesinde kadinlar giderdi iyi gelir canim git degisiklik olur hem biraz is mevzusu da iyi oldu senin icin.
hadi gözün aydın kırmızılar gelmiş yine canı geçen tedavinde yüksek doz ilaçlardan sonra vicut dengesi bozuluyor fsh biraz bir değişme olabilir hata yumoş bile görünmeyebilir..şahsen bende öyle olmuştu inş sende olmaz..olmasa bu ay vicudunu dinlendirirsin..yarın güzel haberler getir bizlere..
Adeti n 2. Günü gel demişti de ilaç kullanıyorum diye gitmedim. Pazartesi gidecem adeti m biterse .
canım tedavini ihmal etme yinede kist felan olur inş olmazda tedavini yapılır en azından..mutlaka git doktoruna..

Canim adet evlenince niye duzelsin , sana bunu diyen tıp doktorlari miydi? Uzmanliklarindan suphe ettim evlenince yumurtaliga rahme ne olacakmis da duzelecekmis anlamadim ben , 50-60 gun suren kanamaya evlenince duzelir demek nasil bir mantik isidir yani.Yani 17 yas adet icin zaten gec bir yas zaten nasil ayrintili inceleme istemezler hayret.Sonra duzene girdi mi peki adetlerin yoksa basindan beri mi vardi bu tarz sorunlar?
benim bildiğim evlenince adet ağrıların varsa hafifler diye biliyorum..evlenince yol açıldığı için adet ağrıları azalırmış..doğrumu doktorcuğum biz kulaktan dolma şeyleri yazıyoruz..geleceğin doktoru olarak sen daha iyi bilirsin..

benim bildiğim evlenince adet ağrıların varsa hafifler diye biliyorum..evlenince yol açıldığı için adet ağrıları azalırmış..doğrumu doktorcuğum biz kulaktan dolma şeyleri yazıyoruz..geleceğin doktoru olarak sen daha iyi bilirsin..
Canim bazi kizlarda hymen kalin oluyor dolayisiyla adet kani zor geciyor ve agri olusturuyor, belki evlenince adet agrisi hafiflemesi ondandir dedigin gibi yol acildigi icin kan daha kolay disari cikar ama bunlar sık gorunmeyen seyler yani her adet agrisina evlenince gecer demek yanlis.Yani bu kabul edilebilir bir yaklasim diyelim ama ilk adetini 17 yasinda gormus kanamasi 50-60 gun suren bir genc kiza evlenince gecer lafini diyen doktorun doktorlugundan suphe ettim ve cok kizdim cidden.
Benim kirmizilar geldi evet bakalim insallah normal cikar her sey de tekrar baslarim ,umarim dedigin gibi olmamistir yaa korktum simdi , aslinda cok yorucu oluyor bu surec ama napalim bebisler icin katlaniyoruz hepimiz.

Canim bazi kizlarda hymen kalin oluyor dolayisiyla adet kani zor geciyor ve agri olusturuyor, belki evlenince adet agrisi hafiflemesi ondandir dedigin gibi yol acildigi icin kan daha kolay disari cikar ama bunlar sık gorunmeyen seyler yani her adet agrisina evlenince gecer demek yanlis.Yani bu kabul edilebilir bir yaklasim diyelim ama ilk adetini 17 yasinda gormus kanamasi 50-60 gun suren bir genc kiza evlenince gecer lafini diyen doktorun doktorlugundan suphe ettim ve cok kizdim cidden.
Benim kirmizilar geldi evet bakalim insallah normal cikar her sey de tekrar baslarim ,umarim dedigin gibi olmamistir yaa korktum simdi , aslinda cok yorucu oluyor bu surec ama napalim bebisler icin katlaniyoruz hepimiz.
bence en doğrusu bu ay ara vermek ama sen beklemesin ard arda yüksek doz ilaçtan sonra pek tüp bebek tedavi başlatılmıyor normalinde hep ara verilir bir yada iki ay..mesela klomenle büyüse yumoşların ard arda tedavine devam edersin..canımcığım önce bizim salığımız sonra bebiş..sen doktorunla konuş bu konuları bu ay klomenle dene bakalım yada ara ver..

Canim adet evlenince niye duzelsin , sana bunu diyen tıp doktorlari miydi? Uzmanliklarindan suphe ettim evlenince yumurtaliga rahme ne olacakmis da duzelecekmis anlamadim ben , 50-60 gun suren kanamaya evlenince duzelir demek nasil bir mantik isidir yani.Yani 17 yas adet icin zaten gec bir yas zaten nasil ayrintili inceleme istemezler hayret.Sonra duzene girdi mi pek. adetlerin yoksa basindan beri mi vardi bu tarz sorunlar?
Hep duzensi
Hep duzensizdi ne ben ne de annem ilgilenmezdi bilgisizlik diyelim evlendigim gunden beri takip ederim evlendigim ay 40 gun surdu adetim odan sonra uc ay oyle ben her adet geciktiginde bebek var zannediyordum cunku 28gunde bir adet olucam sanmis hatta bir defasinda korunmuyoruz ya adetim 8 gun gecti esime misafirimiz gelicek dedim surukli bizimle kalacak. Oda sasirdi kimmis o dedi bebek dedim. Ay nerden bileyim ben megerse bekarliktan beri varmis bu o ay tekrar adet olunca bi uzuldukkkk. :) 21 yasimda evlendim hala tik yok evet cnm malesef doktorlar oyle bi doktora git bekarim de adetlerim duzensiz de evlenince duzelir ilerde duzelir dicek o doktoru bi bulsam parcalayacagim zaten

Yok cnm o kisiden kisiye degisiyor. Benim rahim arkaya donuk doktor adet olurken cok sancili gecer senin ki dedi dedim hayir hic hissetmem bile gercekten de oyle adetlerim de hep iki gun surerdi ucuncu gun lekem olurdu bende ne guzel 3gunde bitiyor derdim megerse menepoza girermisim

Cok tuhaf birsey var ve kafama cok takildi uc gundur simdi ben 24 kasim gatada muayene oldum bir tane yumurtam vardi 12-14 milim arasi dedi diktor 28 kasimda tekrar gittim dedi yumurta yok sivi var catlamis olabilir. Bizde sevindik belki bebek tutar diye. Ben aralik 4de adet oldum yani yumurta catladiktan 7gun sonra adet olunur mu birde mesela bir reklam bile gorsem bir tuhaf oluyorum icimden surekli aglamak geliyor :)))

Bir de canlarim hayit tohumu icin iki uc gundebir hem fsh yi dusuruyo hem adetleri duzeltiyor

Yok cnm o kisiden kisiye degisiyor. Benim rahim arkaya donuk doktor adet olurken cok sancili gecer senin ki dedi dedim hayir hic hissetmem bile gercekten de oyle adetlerim de hep iki gun surerdi ucuncu gun lekem olurdu bende ne guzel 3gunde bitiyor derdim megerse menepoza girermisim
gitiğin doktorun özelmiydi canım genelde onlar çok araştırırlar saçma sapan testler birsürü para dökersin onlara..senin doktorun devlet doktorudur kesin onlar olur öyle şeyler diye kan tahlile bile gerek duymadan gönderirler..benimde öyle olmuştu bekarlığımda adet tarihim arası çok kısa sürüyor diye gitmiştim hiç muayene etmeden normalmiş her kadında olurmuş kan tahlili bile yapmamıştı..neyse sonra 4 sene sonra evlendim bilsem bende menopoza girdiğimi düğün tarihimi ileri alıırdım eşimle nerdeyse iki sene çıkmıştık..

gitiğin doktorun özelmiydi canım genelde onlar çok araştırırlar saçma sapan testler birsürü para dökersin onlara..senin doktorun devlet doktorudur kesin onlar olur öyle şeyler diye kan tahlile bile gerek duymadan gönderirler..benimde öyle olmuştu bekarlığımda adet tarihim arası çok kısa sürüyor diye gitmiştim hiç muayene etmeden normalmiş her kadında olurmuş kan tahlili bile yapmamıştı..neyse sonra 4 sene sonra evlendim bilsem bende menopoza girdiğimi düğün tarihimi ileri alıırdım eşimle nerdeyse iki sene çıkmıştık..
Yok cnm ozel hasstaneydi hatta bana ilk gittim catala cik dedi dedim ben bekarim tamam o zaman uzan dedi neyin var dedi dedim iki adet arasi 5060 gun suruyo bakti birsey yok dedi evlenince dune girer sana ilac yazmama gerek yok dedi

Ben boyle birsey oldugunu bilsem evlenmezdim bile

Merhaba bende yeni katildim araniza.
:( allah yardimcimiz
Olsun. Bende 10 aydir deniyorum.6 yillik evliim ama
Bu zamana kada hic denememeMistik. 2013 subat ayindan beri deniyoruz fakat olmuyor. Aslinda ilk 6 ayim yok yere gecti doktosa gittim hep sabret falan dedi hic tedavi yontemi uygulamadi. Daha sonra agustos sonu baska doktora gittim. Butun testlerimi yapti, hormon kan dusuge sebep olabilevek hersey. Fsh,tsh hersey yani hep normal
Cikti.ama benim sol yumurtaligimda adetliyken 3 adet bitiminde 2 cm olan bi kistim bar 3 yildir hic gecmedi. Doktor engel degil diyor. Hatta kist olan sol yumurtaligim yumurtada uretiyor. Ama baski. Olan sag yumurtaliggimis zaten ve o yumjrta uretiyor ve buyutuyor. Doktor eylulden beri yumurta takibine aldi 2 ay iyice buyudu ve xatladi ama
Gebe kalamadim. Klomen verdi doktor
Klomen gecen ay cok yumjrtlamaam sebep oldu ve sag yumurtaligimdada kist oldu ama o bu ay ki adetle atilacakmis.suan adetliyim sali da randevum var vakalim gittimi. Esimede test yaptik sorun yok. Aslinda bizde bilinen bi sorun yok, ama 10 aydir gebe kalamiyorum
İste. Her ay agliyorum cevremde o kdr hamile varki

bence en doğrusu bu ay ara vermek ama sen beklemesin ard arda yüksek doz ilaçtan sonra pek tüp bebek tedavi başlatılmıyor normalinde hep ara verilir bir yada iki ay..mesela klomenle büyüse yumoşların ard arda tedavine devam edersin..canımcığım önce bizim salığımız sonra bebiş..sen doktorunla konuş bu konuları bu ay klomenle dene bakalım yada ara ver..
Ben istemiyorum hic vermek ya , doktor sordu dinlenmek ister misin tekrar baslamak ister misin diye ben de isterim tamam dedi adet olunca goruselim dedi , kendi de ara ver demedi ama bilmiyorum degerler uygun olursa tekrar baslamak istiyorum herbiri birbirinden ayri siklus sonucta neyse bakalim yarin muayene var zaten fsh da olculecek ikisinin sonucuna gore doktorla karar veririz.

Hep duzensi

Hep duzensizdi ne ben ne de annem ilgilenmezdi bilgisizlik diyelim evlendigim gunden beri takip ederim evlendigim ay 40 gun surdu adetim odan sonra uc ay oyle ben her adet geciktiginde bebek var zannediyordum cunku 28gunde bir adet olucam sanmis hatta bir defasinda korunmuyoruz ya adetim 8 gun gecti esime misafirimiz gelicek dedim surukli bizimle kalacak. Oda sasirdi kimmis o dedi bebek dedim. Ay nerden bileyim ben megerse bekarliktan beri varmis bu o ay tekrar adet olunca bi uzuldukkkk. :) 21 yasimda evlendim hala tik yok evet cnm malesef doktorlar oyle bi doktora git bekarim de adetlerim duzensiz de evlenince duzelir ilerde duzelir dicek o doktoru bi bulsam parcalayacagim zaten
50-60 gun dedigin iki adet arasi zaman mi ben de adetim suruyor deyince kanama zannettim , gerci ikisi de anormal.Canim akli basinda hicbir doktor oyle demez bence dememesi gerekir ama sanssizlik olmus gerci evlenmeni geciktirmemissin o yonden iyi olmus.

Merhaba bende yeni katildim araniza.
:KK43: allah yardimcimiz
Olsun. Bende 10 aydir deniyorum.6 yillik evliim ama
Bu zamana kada hic denememeMistik. 2013 subat ayindan beri deniyoruz fakat olmuyor. Aslinda ilk 6 ayim yok yere gecti doktosa gittim hep sabret falan dedi hic tedavi yontemi uygulamadi. Daha sonra agustos sonu baska doktora gittim. Butun testlerimi yapti, hormon kan dusuge sebep olabilevek hersey. Fsh,tsh hersey yani hep normal
Cikti.ama benim sol yumurtaligimda adetliyken 3 adet bitiminde 2 cm olan bi kistim bar 3 yildir hic gecmedi. Doktor engel degil diyor. Hatta kist olan sol yumurtaligim yumurtada uretiyor. Ama baski. Olan sag yumurtaliggimis zaten ve o yumjrta uretiyor ve buyutuyor. Doktor eylulden beri yumurta takibine aldi 2 ay iyice buyudu ve xatladi ama
Gebe kalamadim. Klomen verdi doktor
Klomen gecen ay cok yumjrtlamaam sebep oldu ve sag yumurtaligimdada kist oldu ama o bu ay ki adetle atilacakmis.suan adetliyim sali da randevum var vakalim gittimi. Esimede test yaptik sorun yok. Aslinda bizde bilinen bi sorun yok, ama 10 aydir gebe kalamiyorum
İste. Her ay agliyorum cevremde o kdr hamile varki
Hosgeldin canim

50-60 gun dedigin iki adet arasi zaman mi ben de adetim suruyor deyince kanama zannettim , gerci ikisi de anormal.Canim akli basinda hicbir doktor oyle demez bence dememesi gerekir ama sanssizlik olmus gerci evlenmeni geciktirmemissin o yonden iyi olmus.
Evet 3gun adet oluyordum 50-60 gun sonra tekrar oluyordum suan duzenli 22 gunde bir oluyorum bu ay 4 gun erken oldum herhalde hava degisikliginden

Back
X