- 4 Haziran 2014
- 976
- 747
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen doktorunu dinle keşke bu fikrini doktorunla konuşsaydın klomenle deneyim bu ay diye..ezgininde e2 110 bişeydi hamiş kaldığı ay..bence bu fikrini doktorunla konuş adetin 5 günü başlanıyor klomen belki klomenle büyüyen yumoşlar kaliteli olur güzel dölenir..kendi kafana göre kullanma canım yumurta büyüp çatlamasa kist olabilir..Fsh 8.29 E2 110 Progesteron 0.33 cikmis , e2 yuksek dedi doktorum bu ay baslamiyoruz tedaviye ben klomen kullansam mi belki ezgininki gibi dogal gelisir bir yumosum yoksa dhea mi devam etsem kararsiz kaldim ?
canım sen dhea kullanıyor musun. ben dhea yı 5 ay kullandım ilk aylarda belli bi fark olmadı ama en son ay 7 yumurtam oldu. bir önce ki aydan kistim olduğu için doktorum bu ay tedavi kalsın dedi ondan sonra hem dhea yı hem de doktoru bıraktım. bu arada dhea yı raporla alabilir miyiz?Fsh 8.29 E2 110 Progesteron 0.33 cikmis , e2 yuksek dedi doktorum bu ay baslamiyoruz tedaviye ben klomen kullansam mi belki ezgininki gibi dogal gelisir bir yumosum yoksa dhea mi devam etsem kararsiz kaldim ?
evet canım inş herşey daha güzel olsun hepimiz için..Gulnevamm canım benim çok sevindim inanki bak hersey yoluna giriyor inşallah. ...yeni işin hayırlı olsun tatlimm. .istediğin yerde yaptirirsin artık tüp bebeğini. .hadi bakalımartık iyi haberler ver bizeee☺
Haklisin canim ya keske konussaydim bugun o an aklima gelmedi ben klomen kullanip takibi baska doktora mi yaptirsam diyordum ama dedigin gibi doktorumun bilgisi olmasi lazim , keske bugun konussaydim simdi ararsam da sanki kendimi zorla tedaviye aldirmak istiyomusum gibi olur mu acaba ya bilemedim.canım sen doktorunu dinle keşke bu fikrini doktorunla konuşsaydın klomenle deneyim bu ay diye..ezgininde e2 110 bişeydi hamiş kaldığı ay..bence bu fikrini doktorunla konuş adetin 5 günü başlanıyor klomen belki klomenle büyüyen yumoşlar kaliteli olur güzel dölenir..kendi kafana göre kullanma canım yumurta büyüp çatlamasa kist olabilir..
Kullaniyorum evet , 7 yumurtan varsa iyiymis oncekilerde kacti ki? Pire yuzunden neden yorgan yaktin ki canim ertesi ay gitseydin tekrar ya da o ay baska doktora gitseydin keske.Raporda gecerli degil sanirim dhea.canım sen dhea kullanıyor musun. ben dhea yı 5 ay kullandım ilk aylarda belli bi fark olmadı ama en son ay 7 yumurtam oldu. bir önce ki aydan kistim olduğu için doktorum bu ay tedavi kalsın dedi ondan sonra hem dhea yı hem de doktoru bıraktım. bu arada dhea yı raporla alabilir miyiz?
Canim adamin hastansi cokmus sirada tup bebekler varmis her ay koyun gibi o ilaci yazipgonderdi beni bir defaya mahsus 7 yumurta vardi. Halbu ki o yumurtalari buyutup dolleyip dondura bilirdi adamin amaci sadece paraymis onu anladim ben testlerimi devlet hastanesinde yaptirip goturuyordumKullaniyorum evet , 7 yumurtan varsa iyiymis oncekilerde kacti ki? Pire yuzunden neden yorgan yaktin ki canim ertesi ay gitseydin tekrar ya da o ay baska doktora gitseydin keske.Raporda gecerli degil sanirim dhea.
Kac aydir kullaniyorsunKullaniyorum evet , 7 yumurtan varsa iyiymis oncekilerde kacti ki? Pire yuzunden neden yorgan yaktin ki canim ertesi ay gitseydin tekrar ya da o ay baska doktora gitseydin keske.Raporda gecerli degil sanirim dhea.
Canim adamin hastansi cokmus sirada tup bebekler varmis her ay koyun gibi o ilaci yazipgonderdi beni bir defaya mahsus 7 yumurta vardi. Halbu ki o yumurtalari buyutup dolleyip dondura bilirdi adamin amaci sadece paraymis onu anladim ben testlerimi devlet hastanesinde yaptirip goturuyordum
Nerde oldun tedaviyi ankarada mi? Hangi doktordu bu? Yalniz adamin amaci para olsa seni de tup bebege almaz miydi?Benim bir tup bebek tedavim var embriyo dondurdum , nerdeyse 15 gunluk surecte kullanmadim ekim sonu baslamistim ben faydasini gordugumu dusunuyorum acikcasi dheanin.Kac aydir kullaniyorsun
Canim ben diyarbakir venevidi tup bebek merkezine gittim bana coraspin biesteron 25mg ve cyclo prognova verdi ve ayda bir defa cagiriyordu her adet oldugumda gidiyordum bu ilaci veriyordu. 5 ay boyunca ayda bir defa gittim ne catlatma ignesi ne de bir plan hic birsey yoktu igne felan hiic. Sonunda batmana bulent tiras geldi cok unlu bir doktor o muayene etti. Anlattim durumu plan yapmadi mi dedi yok dedim. Cok tuhaf dedi acik soyleyim yuzde 5sansin var dedi. Bana hemen tedavi plani yaptilar puregon 900 luk biesteron birsey daha vardi. Ignemi batmanda olup yumurta toplama istanbula gidecektim ama o yuzde 5 lik bir sans bana 0 gibi geeldi cesaret edemedim gitmeyeNerde oldun tedaviyi ankarada mi? Hangi doktordu bu? Yalniz adamin amaci para olsa seni de tup bebege almaz miydi?Benim bir tup bebek tedavim var embriyo dondurdum , nerdeyse 15 gunluk surecte kullanmadim ekim sonu baslamistim ben faydasini gordugumu dusunuyorum acikcasi dheanin.
Allah razı olsun, yalnız toparlanamadım bir türlü, bunları 100 kere 1000 kere söylüyorum kendime, hala ağlamaklıyım,annem üzülüyor diye açık edemiyorum kendimi,eşimde yanımda değil,amaaaan hiç sevmem aslında yakınmayı, böyle değildim ben 30 undan sonra değişiyormuyum ne? Kısmet değilmiş nasip değilmiş dediğin gibi hazırda değilmişiz, sabır ve tevekkülle bekleyeceğim zor ama elden ne gelir, çok sağol..Canım şimdi biz ne desek senin yüreğindeki yangını söndürmez ama en azından azıcık da olsa için ferahlar gayesiyle yazıyorum. Biliyorsun Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Demekki zamanı değilmiş. Geçen gün hocamla Zekeriya Peygamberi konuşuyorduk ne çok dalga gecmisler onunla önce çocuğu olmadığı için sonra da 80 yaşında baba olduğu için. Ama hepsinin sınav olduğunu Rabbimin ol deyip de olduramadigi hiçbir şey olmadığının bilincindeydi. Sabır canım bu sınavımizin anahtari. Ben 2. bebegimi kaybettigimde ilk günün afallamasindan sonra dedimki kendi kendime veren de alanda Rabbim ,demekki zamanı değilmiş ,hazır değilmişiz. Rabbim dağına göre kar verir sabırla bu sınavı da geçeceğiz inşallah. Allah yardımcımız olsun.
Canim sen hep tedavilerini yarida birakmissin ama.Yani bizde doktor secimi onemli kendin cabalamak kat kat onemli o doktor yanlissa baska doktora gidecektin ne bilim baskasi kotu davranirsa digerine.Kendi haline birakmak sadece zaman kaybi ve bizde zaman cok onemli , her ay kayip demek .Simdiye kadar yanlis doktorlara denk gelmissin yanlis tedavi gormussun vs ama bundan sonra boyle yarida birakma tedavilerini sonuna kadar devam ettir.Canim ben diyarbakir venevidi tup bebek merkezine gittim bana coraspin biesteron 25mg ve cyclo prognova verdi ve ayda bir defa cagiriyordu her adet oldugumda gidiyordum bu ilaci veriyordu. 5 ay boyunca ayda bir defa gittim ne catlatma ignesi ne de bir plan hic birsey yoktu igne felan hiic. Sonunda batmana bulent tiras geldi cok unlu bir doktor o muayene etti. Anlattim durumu plan yapmadi mi dedi yok dedim. Cok tuhaf dedi acik soyleyim yuzde 5sansin var dedi. Bana hemen tedavi plani yaptilar puregon 900 luk biesteron birsey daha vardi. Ignemi batmanda olup yumurta toplama istanbula gidecektim ama o yuzde 5 lik bir sans bana 0 gibi geeldi cesaret edemedim gitmeye
Iste cnm ben doktoruna denk gelmedim gittigim doktorlar hep umutsuz bakti birisi vardi muayene bile etmedi en son gataya geldik biraz borclar vardi vs. Simdi maddi durumdan biraz daha iyiyiz. Basimiza neler geldi neler esimi dolandirdilar. 40 milyarcik. Dugun borcu felan yeni yeni topluyoruz kendimiziCanim sen hep tedavilerini yarida birakmissin ama.Yani bizde doktor secimi onemli kendin cabalamak kat kat onemli o doktor yanlissa baska doktora gidecektin ne bilim baskasi kotu davranirsa digerine.Kendi haline birakmak sadece zaman kaybi ve bizde zaman cok onemli , her ay kayip demek .Simdiye kadar yanlis doktorlara denk gelmissin yanlis tedavi gormussun vs ama bundan sonra boyle yarida birakma tedavilerini sonuna kadar devam ettir.
Cnm cnm toparlanmaya benim adet degismistiyine duzenliydi ama gunleri farkliydigulneva77 Allah razı olsun, ağladım hala da doluyor gözlerim ne zormuş, toparlanmam lazım, kısmetten öte köy yokmuş
Canım bişey sorabilir miyim? Şimdi benim reglim gecikir mi? Nasıl olur? Normalde bugün dü, geçen haftaki belirtilerden eser yok,düzen bozuluyor mu,elimde avucumdaki tek şey düzenli reglimdi,ondanda mı olucam şimdi?
Tatlim giremedim internete misafirlerim vardi.seni o kadar merak ettim ki insallah iyi sonuc cikar diye...ama şimdi okudum da ne denilebilir ki cnm.insan yüreği yanarken ne söylenebilir...hayirlisi olsun be cnm...Allah bizibu imtihanla siniyor... kayinvaldemler geldi bir sey eltimin cocugunu getirmis.birakmis babaneye evde de bir tane var... ah var ya kolay bulan değer bilmiyor.... esim onu severken o da kucagindan inmiyor...nasil hayal dunyasina daliyorum.... yüzüm gülüyor ama bilseler ben neleri sirtladim iki senedir omuzlarima... diyeceğim o ki tatlim sen üzülürsün ama icinde kalir bir seyler.inan cok umutluydum senden..insallah Rabbim bize de nasip edecek cnm.sabredip bekliyoruz cabaliyoruz ama bu bizim elimizde değil iste...dualara siğinalim...Allah razı olsun, yalnız toparlanamadım bir türlü, bunları 100 kere 1000 kere söylüyorum kendime, hala ağlamaklıyım,annem üzülüyor diye açık edemiyorum kendimi,eşimde yanımda değil,amaaaan hiç sevmem aslında yakınmayı, böyle değildim ben 30 undan sonra değişiyormuyum ne? Kısmet değilmiş nasip değilmiş dediğin gibi hazırda değilmişiz, sabır ve tevekkülle bekleyeceğim zor ama elden ne gelir, çok sağol..
canım çok zor bir süreç çook umutlanıyorsun sonra çook büyük haya kırıklığı ben kendimi hep alıştırmıştım ilkinde bende çok umutlandım herşey yolundaydı tüp bebekle kesin olur gözüyle bakardım dediğim gibi alıştırma yaparak giderdim öncesinde idrar testi yaparak..amaşöyle düşün hiç sorunu olmayıpta tüpte başarlı olamayn çoook var..bütün sorunları olup tüpte başarılı olanda var..herşey kader kısmet canım Rabim yazdıysa inan bütün sorunlara ramen doğalda hamiş kalırsın..ben ilkinde o kadar üzüldümki adet oldum hiç ilaç kullanmadan büyüyen yumoşum oldu önceki tedavimde zar zor büyüyen yumoş bu tedavimde kolay büyüyen yumoş..rabim biyerden umut kapısı açıyor canım..inan bu üzüntüler geçicek birileriyle konuşmak seni rahatlatacak eşinle konuş ananele konuş ama içinde yaşama canım buraya yaz ama inan bidaki tedavinde herşey daha yolunda gidicek..canım öncelikle yumoş sayın çook güzel ama hepsinin dölenmemsi labortuvarla alakalı olabilir çünkü labortuvar toplama dölenme aşamaları çook önemli bence..artık eski tedavini unut önümüze bakıcaz canım eskiyi hatırlayarak sadece kendine eziyet edersin..adet kesinlikle gecikmez canım çünkü rahim kalınlaştırıcı ilaçlar kullandın zamanında adet olursun..senin yumoş sayında güzel canım bu bile umut senin için zamanında adet olmanda umut..kötünün kötüsü var canım mesela ben ve sana tavsiyem hemen merkez değiştir bir merkeze tek şans vericen..sen nereliydin canım sana merkez tavsiye edebilirim labortuvarı iyi olan bir merkez.gulneva77 Allah razı olsun, ağladım hala da doluyor gözlerim ne zormuş, toparlanmam lazım, kısmetten öte köy yokmuş
Canım bişey sorabilir miyim? Şimdi benim reglim gecikir mi? Nasıl olur? Normalde bugün dü, geçen haftaki belirtilerden eser yok,düzen bozuluyor mu,elimde avucumdaki tek şey düzenli reglimdi,ondanda mı olucam şimdi?
Gülneva çok sağol Allah razı olsun, kimseyle konuşamıyorum çok garip ama işte bir bu topik var, annemle eşimle o kadar çok paylaşımım yok, eşim uzakta,annem zaten babamın vefatından sonra çok üzgün ve panik atakları var. o yüzden çok açılabileceğim bir konu değil, çoğu kimse zaten anlamıyor.. regli olamadım,dün günümdü,çok korkuyorum bundan sonra olamazsam falan diye.. eski eskide kaldı, aynı dr. ile ama özel bir lab. ile çalışıcaz. ben ankaradayım canım. belkicanım çok zor bir süreç çook umutlanıyorsun sonra çook büyük haya kırıklığı ben kendimi hep alıştırmıştım ilkinde bende çok umutlandım herşey yolundaydı tüp bebekle kesin olur gözüyle bakardım dediğim gibi alıştırma yaparak giderdim öncesinde idrar testi yaparak..amaşöyle düşün hiç sorunu olmayıpta tüpte başarlı olamayn çoook var..bütün sorunları olup tüpte başarılı olanda var..herşey kader kısmet canım Rabim yazdıysa inan bütün sorunlara ramen doğalda hamiş kalırsın..ben ilkinde o kadar üzüldümki adet oldum hiç ilaç kullanmadan büyüyen yumoşum oldu önceki tedavimde zar zor büyüyen yumoş bu tedavimde kolay büyüyen yumoş..rabim biyerden umut kapısı açıyor canım..inan bu üzüntüler geçicek birileriyle konuşmak seni rahatlatacak eşinle konuş ananele konuş ama içinde yaşama canım buraya yaz ama inan bidaki tedavinde herşey daha yolunda gidicek..canım öncelikle yumoş sayın çook güzel ama hepsinin dölenmemsi labortuvarla alakalı olabilir çünkü labortuvar toplama dölenme aşamaları çook önemli bence..artık eski tedavini unut önümüze bakıcaz canım eskiyi hatırlayarak sadece kendine eziyet edersin..adet kesinlikle gecikmez canım çünkü rahim kalınlaştırıcı ilaçlar kullandın zamanında adet olursun..senin yumoş sayında güzel canım bu bile umut senin için zamanında adet olmanda umut..kötünün kötüsü var canım mesela ben ve sana tavsiyem hemen merkez değiştir bir merkeze tek şans vericen..sen nereliydin canım sana merkez tavsiye edebilirim labortuvarı iyi olan bir merkez.
Çok sağol,Allah a sığınıp vaktimi beklemekten başka bir çarem yokTatlim giremedim internete misafirlerim vardi.seni o kadar merak ettim ki insallah iyi sonuc cikar diye...ama şimdi okudum da ne denilebilir ki cnm.insan yüreği yanarken ne söylenebilir...hayirlisi olsun be cnm...Allah bizibu imtihanla siniyor... kayinvaldemler geldi bir sey eltimin cocugunu getirmis.birakmis babaneye evde de bir tane var... ah var ya kolay bulan değer bilmiyor.... esim onu severken o da kucagindan inmiyor...nasil hayal dunyasina daliyorum.... yüzüm gülüyor ama bilseler ben neleri sirtladim iki senedir omuzlarima... diyeceğim o ki tatlim sen üzülürsün ama icinde kalir bir seyler.inan cok umutluydum senden..insallah Rabbim bize de nasip edecek cnm.sabredip bekliyoruz cabaliyoruz ama bu bizim elimizde değil iste...dualara siğinalim...