Anladim canim ben klomenin o yanini bilmiyodum , haklisin o zaman havuz isinde ama embriyo 1. Sinif olmazsa da rahmin cok kotu olmadigi surece riske atma derim neyse onu tedavinde duruma gore dusunursun zaten.Ben de yogunum canim ders calisiyorum , 10 gun sonra sinavim var.Doktora gittim ben bugun 9. Gundu bir yumurtam 13 mm olmus fakat ultrasondan once doktorum dedi ki sizin gibi hastalarda bazen klomen de ise yariyor bir dahakinde onu da deneyelim dedi ben de ben onu kullandim 2 gun de biraktim kendi kafama kullanmamak adina dedim aa niye falan dedi ya niye oyle sacma bi laf ettim bilmiyorum keske kullaniyorum hala deseydim ama doktor da kendi kafasina is yapiyor diye dusunmesin istedim bi an :) neyse bakti folikule sasirdi ne guzel buyumus dedi bunu takip edelim biz dedi alasim geldi bunu o kadar igneye anca 2 yumurta buyuttuk zaten dedi ama bunu destekleyelim bu saatten sonra klomen verilmez dedi menopur verdi dusuk doz bir igne fakat ben almicam gulneva ya zaten buyuyor bence hic hormon bulastirmayayim klomenle devam etsin igneyi araya katip dengesini bozmayayim diyorum.Yarin son kez alacam klomeni pazartesi kontrol var tamamina ererse ne ala , ermezse de igne ise yaramamis der cikarim napim hic duzenini bozmayayim bence gunune gore guzel buyumus gibi belki bu kaliteli bir embriyo olur dogal buyudugu icin.Zaten bunla kaliteli olursa bi daha igne falan olmam ya ne ugrasacam , bi elonva istetmisti doktorum belki onu denerim onun disinda hem daha kolay hem daha ucuz hem surekli takip isi yok.Sen hep klomenle buyutuyodun di mi en guzeli valla ignelere para sactik 3. Kalite embriyo oldu anca.Amma uzun yazdim bir doktor isini de ya :)