fsh yüksek olanlar

Eşimde de Problem olunca kadın uğraşmak istemedi direk aşılama zaman kaybetmeyin dedi ama ben bu durumun duyulmasını istemiyorum çevre çok alaycı eşimin ruh hali benim için daha önemli çocuk istiyoruz ama milletin eşimi küçümseme si hiç hoş değil

Tatlm gecmis olsun oncelikle.bizim gibi hastalarda yumurtlama geçte olabilir adete birgun kala bile.adetin gecmis epey belki de kullandklarin geciktrmistr.adet gecikmesi de bizler icin olagan seyler cnm.ne diyim umarimm gecikme degildr de hamilesndr..
Merhabalar cnm ben hala adet olmadim bugun on gun oldu. Bugun doktora gittim aksam uzeri. Anlattim olanlari ben adetin 19. Gunu progesterona baktirdim. Doktor yumurtlama olmamis ama kucuk yumurtalarin var dedi bana ben ogun basladim bal polen ari sutune. O gundur bugundur kasik agrisi var bende son birkac gundur mide bulantisi. Dedim o yumurta buuudu kesin kist oldu. Kist olunca bende hamileleik belirtileri oluyor neyse ultrasyona girdim. Rahim cok iyi durumda dedi kalinlik cok guzel dedi bizim hamilelerde gor.ek istedigimiz gibi dedi veee bir tane folikul var dedi 18.1 mm olmus. Dedi. Simdi ben bu ay adet olmadigim icin bu kist olmus dedi. Ama adet olsaydim bugun 10.gunum ve 11.gun benim yumurtam catlar. 18 mm nasil kist oluyor catlatma ignesi vermedi. Ama gebelik testi istedi gebelik olabilir rahim cok iyi dedi. Ben anlamadim aydinlata bilecekbirisi var mi. Napayim ben

Merhabalar cnm ben hala adet olmadim bugun on gun oldu. Bugun doktora gittim aksam uzeri. Anlattim olanlari ben adetin 19. Gunu progesterona baktirdim. Doktor yumurtlama olmamis ama kucuk yumurtalarin var dedi bana ben ogun basladim bal polen ari sutune. O gundur bugundur kasik agrisi var bende son birkac gundur mide bulantisi. Dedim o yumurta buuudu kesin kist oldu. Kist olunca bende hamileleik belirtileri oluyor neyse ultrasyona girdim. Rahim cok iyi durumda dedi kalinlik cok guzel dedi bizim hamilelerde gor.ek istedigimiz gibi dedi veee bir tane folikul var dedi 18.1 mm olmus. Dedi. Simdi ben bu ay adet olmadigim icin bu kist olmus dedi. Ama adet olsaydim bugun 10.gunum ve 11.gun benim yumurtam catlar. 18 mm nasil kist oluyor catlatma ignesi vermedi. Ama gebelik testi istedi gebelik olabilir rahim cok iyi dedi. Ben anlamadim aydinlata bilecekbirisi var mi. Napayim ben
Tatlm rahim kalinlasmissa gebelik te olabilir adette geliyor olabilir.gebelik testinin sonucunu bekleyeceksn mecbur.kesin kist var mi dedi folikul mu dedi anlamadim

Tatlm rahim kalinlasmissa gebelik te olabilir adette geliyor olabilir.gebelik testinin sonucunu bekleyeceksn mecbur.kesin kist var mi dedi folikul mu dedi anlamadim
18.mm lik folikul var dedi. Sonra da ben gecen ay adet oldum daha olmadim deyince de kist dedi cunku adetin 33gun felan olmus dedi biz buna kist deriz dedi. Ama 18 mm lik folukul nasil kist olur dedim. Ellerini acti. Ama benim adetim on gun geciyor yani dun adetimin 10. Gunu olmasi lazimdi nasil olduysa olmadim acaba bu caylardab dolayi mi olmadim. Ben

18.mm lik folikul var dedi. Sonra da ben gecen ay adet oldum daha olmadim deyince de kist dedi cunku adetin 33gun felan olmus dedi biz buna kist deriz dedi. Ama 18 mm lik folukul nasil kist olur dedim. Ellerini acti. Ama benim adetim on gun geciyor yani dun adetimin 10. Gunu olmasi lazimdi nasil olduysa olmadim acaba bu caylardab dolayi mi olmadim. Ben
Canim senin o buyuyen yumurtan kiste donusmus bence 18 mmlik kist de olur.Doktorun hakli ustunden 33 gun gecmis normal adetinden sonra 12. Gun falan olsa folikul derdi ama adet olmadigin icin kist demis bana da oyle geldi.Caylar direk etkili mi bilmiyorum acikcasi.

Iyi akşamlar kızlarrrr :(
tahlıller fsh 22 e2 16 prolaktin 34 çıktı gene ertelenecek yarın büyük ihtimalle.

kimseler uğramamış buralara... ben iyiyim gulneva77 gulneva77 senide merak ediyorum canım,nasılsın işlerin yoğunmu, inşallah o günleri güzelce değerlendirmişsinizdir.
ben şubat ayında eğer yumurta görülürse bir deneme daha yapıcam tatlım, kendimi besiye çekiyorum şimdilik polen bal dhea aslanpençesi bakalım inşallah faydalı olur.
iyi bakın kendinize mutlu haberlerde görüşelim inşallahhh

Iyi akşamlar kızlarrrr :KK43:
tahlıller fsh 22 e2 16 prolaktin 34 çıktı gene ertelenecek yarın büyük ihtimalle.
Acaba neyin ertelendiğini öğrenebilir miyim ve değerleri düşürmek için ilaç tedavisi uyguluyor musunuz

Cnm
Tatlm rahi. kalinlasmissa gebelik te olabilir adette geliyor olabilir.gebelik testinin sonucunu bekleyeceksn mecbur.kesin kist var mi dedi folikul mu dedi anlamadim
Acil cvp verir misin gebelik yokmus ama o kist gibi gorunen yumurta icin estradiol testi yaptirdim 130 cikti nedor bu

Beynel;
tüp bebek ertelenecek galiba canım. 2 yıldir fsh yuksek 3 aydır sürekli erteleniyor maalesef bir türlü baslayamadik. ..hayıt tohumu aslan pençesi biesteron dhea kullanıyorum

Selam kizlar bayadir yazmiyorum nasilsiniz hepiniz iyisinizdir inssallah.cok giremiyorum kusura bskmayin
Doguma son 1 ay kaldi.hep dualardasiniz

Cnm

Acil cvp verir misin gebelik yokmus ama o kist gibi gorunen yumurta icin estradiol testi yaptirdim 130 cikti nedor bu
Ebruliks canim 18 mm lik kist olur hatta daha kucuk kistte olur.e2 in biraz yuksek kistten olabilir ama ultrasonda bskmak lazim.cunku e2 80 den yuksekse kist olabiliyor bazen de e2 yi ostrojen ilaclari da yukseltebiliyor

Selam canım :) evet tüp yapam da bir batında 2 dogurayim diyorum :)) şaka bir tarafa istiyorum biran önce olsun. Bugün aylar sonra burda var olan tek arkadaşımla görüştük korunmayi bırakmış hamile kalmış. Dün ogrenmisler, kizlarimiz aynı yaşta biz de aynı yastayiz özendim hemen hamile kalmaliyim hissine kapildim çok istediğim için herhalde :) neyse hayırlısı artık. Saraçoğlu 25 gün yapin 7 ara verin tekrar 25 yapın diyor adet döngüsüne göre 21 yapıp 7 ara verip 21 daha yapılabilir diyor. Ben havucu da ekledim 3. Günden itibaren. Acaip sisim şu an hamile kaldigimda da böyle olmuştum gerçi yumurtlayinca da böyle oluyorum :) sen de yap canım hatta bir forumda okudum hic yumurtlamayan biri incir ve havuç kuru yapmış bir de klomen kullanmış yumurtası oluşmuş . Her şey Rabbimizden canım.
Canim nadilsin iyisin insallah.benim doguma son 1 ay canim benim sen dogal da gebe kalabiliyorsun ama cok bekledin cok istiyorsun o yuzden tup tedavisini dene bence de
Rabbim kizina bi kardes versin kisa surede insallah

Canim senin o buyuyen yumurtan kiste donusmus bence 18 mmlik kist de olur.Doktorun hakli ustunden 33 gun gecmis normal adetinden sonra 12. Gun falan olsa folikul derdi ama adet olmadigin icin kist demis bana da oyle geldi.Caylar direk etkili mi bilmiyorum acikcasi.
Cnmmmmm yok yok yumurtaymis estrodiol testi yaptik 130 cikti. Ben zaten on gun once acillik oldum sancidan. Acillik olmazdan once testere disli aslan pencesi ile hayit i birlikte kullandim o da adetimi kesmis normal yumurtlama zamanim benim aslinda ikisini ayni anda kullandigim icin adet olmamisim catlatma ignemi vuracagim biraz sonra

Ebruliks canim 18 mm lik kist olur hatta daha kucuk kistte olur.e2 in biraz yuksek kistten olabilir ama ultrasonda bskmak lazim.cunku e2 80 den yuksekse kist olabiliyor bazen de e2 yi ostrojen ilaclari da yukseltebiliyor
Cnm testere disli aslanpencesi ila hayit ayni anda kullanilmazmis ben de kullandim adete bir hafta kala basladim. Bir hafta ikisini ayni anda kullandim sonra tam adet zamanimdi sancilandim acile gittim gece saat 3gibiydi. Hala adet olmadim. Ama bu caylar birlikte kullanilmamaliymis ben birlikte kaynatip ictim. Normade benim bugun adetin 11.gunu rahim kalinligim da guzelmis. O estradiol adetin 3.gunu dusuk cikmali evet ama benim adetin 11.gunu suan doktorabitki cayi kullandim dedim o da adeti kesebilir dedi bu testi istedi. Eger 30 40 ciksa kist derdim ama yumurtaymis dedi igne yaptim simdi bakalim

Cnm

Tatlm normalde adet zamani olculen e2 50 in altinda olmali.ama yumurtlama zamani 200-300 cikmasi lazim.tabi ictigin bir ilac varsa e2 degerini etkileyebilir.bence sen gec yumurtlamissindr.kist degil yumurtadr.doktorun catlatma ignesi verdigine gore e2 degerini degerlendrmistr ona gore vermistr.umarm guzel sonuclar alirsin cnm

Tatlm normalde adet zamani olculen e2 50 in altinda olmali.ama yumurtlama zamani 200-300 cikmasi lazim.tabi ictigin bir ilac varsa e2 degerini etkileyebilir.bence sen gec yumurtlamissindr.kist degil yumurtadr.doktorun catlatma ignesi verdigine gore e2 degerini degerlendrmistr ona gore vermistr.umarm guzel sonuclar alirsin cnm
Cok saol cnm evet doktorla konustum sonuc guzel kist degil yumurta dedi. Benim hatam var evet hayit tohunu ilr testere disli aslanpencesini karistirip ictim icilmemeliymis o beni adetten kesmis. Normal yumurtlama zamanimmis bana gore tabiki boyle olmus yani

Ha
Cnm testere disli aslanpencesi ila hayit ayni anda kullanilmazmis ben de kullandim adete bir hafta kala basladim. Bir hafta ikisini ayni anda kullandim sonra tam adet zamanimdi sancilandim acile gittim gece saat 3gibiydi. Hala adet olmadim. Ama bu caylar birlikte kullanilmamaliymis ben birlikte kaynatip ictim. Normade benim bugun adetin 11.gunu rahim kalinligim da guzelmis. O estradiol adetin 3.gunu dusuk cikmali evet ama benim adetin 11.gunu suan doktorabitki cayi kullandim dedim o da adeti kesebilir dedi bu testi istedi. Eger 30 40 ciksa kist derdim ama yumurtaymis dedi igne yaptim simdi bakalim[/QUOTE
Ha anladim bunu sonradan olcturdun ben de adetinin 3.gunu sandim.evet o zaman yumurtadir bizde sonradan buyuyebiliyo.iyi degerlendir o vakot canim.insallah bebek olarak gelir sana

Canim nadilsin iyisin insallah.benim doguma son 1 ay canim benim sen dogal da gebe kalabiliyorsun ama cok bekledin cok istiyorsun o yuzden tup tedavisini dene bence de
Rabbim kizina bi kardes versin kisa surede insallah

Çok şükür iyiyim canım . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tadını çıkar canım Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah, dualarıni eksik etme :)

Back
X