fsh yüksek olanlar

Olur tatlim yaparim.arapca en zoru degil mi cnm zaten millet yerlerde arapcadan yine de gecmissin pravo :) ben de aska edebiyati sevmedm zati aklm ilahiyatta kalmisti sinav sonuclarm da pek parlak olmadi.olsun yine de bu sene sinavlarina gircem sinavlara girmeyi ozlemisim he he.senin gazinin da etkisyle eylul de ilahiyata kayit yaptrcam.bi arkadasmn da ilahiyat okuyo kitaplarina baktm cok hosuma gitti.ne guzel ne faydali seyler ogrenir insan.

Hadi hayırlısı canım. Bencede ilahiyat okumak çok güzel. Bilmediğim ya da bildiğimi sandigim o kadar çok şey varmış ki kendime sasiyorum niye bu kadar gec kaldim diye. Cok sevindim hadi hayırlısı :)

Elann ya nasil bir nimetmis hemen hamile kalmak.meger ne zormus nasil bir mucizeymism.sınanmayinca kiymet bilmiyo insan:KK43:

Hem de ne büyük nimet. Rabbim büyük ,kullarını darda bırakmaz. Bu arada canım incir kürümü yaptı bilmiyorum çok fena sancılarım var adet olacakmış gibi de karnım ağrıyor akintim yumurtlama akıntısı ama acaba diyorum kist olunca akıntı aynı mı oluyor.

kimseler uğramamış buralara... ben iyiyim gulneva77 gulneva77 senide merak ediyorum canım,nasılsın işlerin yoğunmu, inşallah o günleri güzelce değerlendirmişsinizdir.
ben şubat ayında eğer yumurta görülürse bir deneme daha yapıcam tatlım, kendimi besiye çekiyorum şimdilik polen bal dhea aslanpençesi bakalım inşallah faydalı olur.
iyi bakın kendinize mutlu haberlerde görüşelim inşallahhh

Merhaba canım, inşallah güzel haberler vereceğiz burda. Dhea yi doktor mu verdi. Ben de incir ve havuç dışında bir şey yapsam mı diyorum tüp öncesi :)

canlar ben geldim sizleri ihmal ettim giremedim 3 günden beri kusura bakmayın canlar..yeni işim çok yorucu ve yoğun geçiyor eve gelince yemek bulaşık çamaşır derken gece oluyor..iş hayatı ve evlilik hayatı bir arada çook zormuş canlar..neyse konuya gireyim ben bugün tekrar adet oldum canlar erbil beyi aradım ilaçlarla döngünüzü değiştirdik erken adet olaman normal dedi rperşembe cuma gel dedi ama istanbulda kar varmış ulaşım çook zor bakalım hava durumuna göre konuşalım tekrar dedi erbil bey..yarın burdaki doktoruma gidicem bakalım o ne diycek..bu ay aşılama yapalım demişti erbil bey erken çatlayınca yumurta iyiki yaptırmamışım doğru karar vermişim..ççokta çalışmıştık boşuna gitti canlar..neyse hakımızda hayırlısı olsun..

Merhabalar sizlere birşey sormalıyım aralık ayında tüp bebek yaptırdım. Negatif oldu.fsh 19 gonal f kullandım .yazdıklarınızı okudum klomenden bahsetmissiniz.Şubat 2 deneme var kafam çok karışık ne yapmalıyım.o_O

Merhaba canım, inşallah güzel haberler vereceğiz burda. Dhea yi doktor mu verdi. Ben de incir ve havuç dışında bir şey yapsam mı diyorum tüp öncesi :)
dhea, melatonin ve koenzim Q10'i doktorum verdi canım. arı sütü bal polen de çok faydalıymış.sezonu olmadığından ben arı sütü bulamadım.nisanda yeni hasat olurmuş, bende polen aldım,kestane balı ile onuda yiyorum.tavsiye ederim.incir ide arada bir aklıma geldikçe işte kuru kuru yiyorum.sanada şifa olsun kuzum.

canlar ben geldim sizleri ihmal ettim giremedim 3 günden beri kusura bakmayın canlar..yeni işim çok yorucu ve yoğun geçiyor eve gelince yemek bulaşık çamaşır derken gece oluyor..iş hayatı ve evlilik hayatı bir arada çook zormuş canlar..neyse konuya gireyim ben bugün tekrar adet oldum canlar erbil beyi aradım ilaçlarla döngünüzü değiştirdik erken adet olaman normal dedi rperşembe cuma gel dedi ama istanbulda kar varmış ulaşım çook zor bakalım hava durumuna göre konuşalım tekrar dedi erbil bey..yarın burdaki doktoruma gidicem bakalım o ne diycek..bu ay aşılama yapalım demişti erbil bey erken çatlayınca yumurta iyiki yaptırmamışım doğru karar vermişim..ççokta çalışmıştık boşuna gitti canlar..neyse hakımızda hayırlısı olsun..
canım gülnevam...Rabbimden hep hayırlısını istiyoruz,evet iyi ki aşılama olmamış.yollar ankarada çok kötü,istanbulda o kadar kötümüdür bilemedim, her yer buzzzzzzzz.
bence boşuna değil yaptıkların, bunların hepsi birşeye hazırlık,yaptığımız herşey ama herşey birşeye hazırlık, senin 3,benim 1 negatifim iğneler ilaçlar kürler,hepsi iyi bir şeye vesile olacak inşallah ben inanıyorum.
ev hayatı ve iş hayatı zordur çok,ama olsun be üretmek kazanmakta ayrı güzel,sana ayrıca hayırlı mesailer dilerim.güzel haberlerde görüşmek üzere canım.

Merhabalar sizlere birşey sormalıyım aralık ayında tüp bebek yaptırdım. Negatif oldu.fsh 19 gonal f kullandım .yazdıklarınızı okudum klomenden bahsetmissiniz.Şubat 2 deneme var kafam çok karışık ne yapmalıyım.o_O
merhabalar canım, senin gibi bende aralık atında tüp bebek tedavisinden negatif sonuç aldım ve aynı senin gibi şubat ayında 2. yi düşünüyorum inşallah. benimde tüp bebek denediğim ay 13 küsürdü. ben iğnelerden hiç fayda görmedim desem yalan olmaz, bende puregon kullandım.2 yum toplandı,biri geç döllendi ve o transfer oldu,kalite düşüktü.ama burdaki bazı arkadaşlarımız klomen ile iyi sonuç aldı.bende şubat ayında dr.uma gitmeden klomen kullanmayı ve 10. yada 11.gün kontrole gitmeyi düşünüyorum.aynı şekilde benimde kafam karışık ama kendime bu yolu çizdim.sen nerde yaptırıyorsun tüp bebek tedavisini.tedavinde hayırlı sonuçlar almanı dilerim.

Hem de ne büyük nimet. Rabbim büyük ,kullarını darda bırakmaz. Bu arada canım incir kürümü yaptı bilmiyorum çok fena sancılarım var adet olacakmış gibi de karnım ağrıyor akintim yumurtlama akıntısı ama acaba diyorum kist olunca akıntı aynı mı oluyor.
Tatlim kist hakkinda bi bilgim yok ta,ovulasyon gunundeysen yumurtlama akintisidr umarm.icerde calisma var demek.iyi calis dersine :)
Tatlm incire baslamadm cunku bu ay bitkisel ilac basladm ya hepsi bi arada olmasin dedim sonra.bitsin baslicam.herseyi yarida kesip yenisine baslayinca bi sonuc alamiyo insan.

Dün dr um yoktu diğer dr muayene ettı. Fsh 22cçok yüksek dedi.tup bebek olmaz dedi.muayene edin dedim.bakti yumurta yok dedi.sol tarafım çok ağrıyor dedim a evet 1 tane yumurta var dedi. Femera verecem dedi Hayır bu değerlerle başlamak istemiyorum tutmaz dedim.evet dedi..Bundan sonraki ay daha kötü olur 1 yumurta bile olmaz dedi.fsh yüksek dedi.hayir benim 3 follikul oluyor dedim daha 2 ay önce vardı dedim olmaz bundan sonra anca 1 tane olur dedi..sinir oldum bu ay istemiyorum dedim.sakinlesmem ve aglamamam için birsey verin dedim. Passiflora verdi şurup tüp bebek te de kullanılabilir dedi.aldim bende.kendi drumun turnagi olamaz çok olumsuz konuştu deli etti beni..ben Den haberler böyle kızlar..inşallah bır dahaki ay daha iyi olur hepimiz için ALLAHIM BÜYÜK. .

Hayırlısı tatlım inşallah iyi olur hersey hepimiz için. Iyi haberlerle gel Umut ol bızlere. .Bu yıl hepimiz için bol çocuk nasip olsun inşallah ALLAHIN IZNIYLE AMINN

dhea, melatonin ve koenzim Q10'i doktorum verdi canım. arı sütü bal polen de çok faydalıymış.sezonu olmadığından ben arı sütü bulamadım.nisanda yeni hasat olurmuş, bende polen aldım,kestane balı ile onuda yiyorum.tavsiye ederim.incir ide arada bir aklıma geldikçe işte kuru kuru yiyorum.sanada şifa olsun kuzum.
melatonin fayda etti mi sana almayı düşünüyorum ama başka forumda işe yaramıyor diyen de var bilemedim.burda fkb arkadaş da kullanıor memnun ama.

melatonin fayda etti mi sana almayı düşünüyorum ama başka forumda işe yaramıyor diyen de var bilemedim.burda fkb arkadaş da kullanıor memnun ama.
Tatlım dr. bana bunları verirken yararı kesin olarak kanıtlanmamış dedi,bazısına çok fayda ederken bazısına hiç yaramıyor dedi.ama kullanıcaz dedi.
ben melatonin i yatmadan önce 1 adet alıyorum.
dhea yı istediğim saatte aynı anda 3 tane (öğlen)
koenzim q10'i de istediğim saatte aynı anda 3 tane (akşam üzeri)
sana nasıl uygun olursa öyle kullan canım benim.ama tabiki dr.unada danış.ben işe yaradığını düşünüyorum.önümüzdeki ay yumurta olursa tekrar tedaviye başlıycam klomenle bu sefer.Rabbim şifa versin hepimize.Allah yardımcın olsun tatlım

merhabalar canım, senin gibi bende aralık atında tüp bebek tedavisinden negatif sonuç aldım ve aynı senin gibi şubat ayında 2. yi düşünüyorum inşallah. benimde tüp bebek denediğim ay 13 küsürdü. ben iğnelerden hiç fayda görmedim desem yalan olmaz, bende puregon kullandım.2 yum toplandı,biri geç döllendi ve o transfer oldu,kalite düşüktü.ama burdaki bazı arkadaşlarımız klomen ile iyi sonuç aldı.bende şubat ayında dr.uma gitmeden klomen kullanmayı ve 10. yada 11.gün kontrole gitmeyi düşünüyorum.aynı şekilde benimde kafam karışık ama kendime bu yolu çizdim.sen nerde yaptırıyorsun tüp bebek tedavisini.tedavinde hayırlı sonuçlar almanı dilerim.

Ben de bugun adet oldum ama lekelenme seklinde , henuz sökülmedim ama bu ay 28 gune uzadi umitli degilim bu aydan 28-30 gunde bir olunca benim fsh yuksek cikiyor hep. :(

Umtlym hicbir ilacin oyle belirgin etkisi yok yani melatonin kullandim cok iyi oldum gibi bir sey bekleme , bunlar fayda saglayabilir diyor doktorlar yaziyor bizim hastaligin ilaci yok mecbur ne yararsa deyip iciyoruz bu kadar cok sorgulamana kafana takmana gerek yok bence , bahceciye gitmisken doktora sorsaydin keske biz ayni sorulari defalarca cevapladik cunku.

Back
X