fsh yüksek olanlar

Çok teşekkür ederim canım, hakkını helâl et . Uzun uzun yazmışsın çok sağ ol. İnşallah her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda. Peki canım şimdi gitmem gerekiyor mu yoksa adet olunca mı gideyim. Önceden görüşmek gerekiyor mu yani ?
Canım benim helal olsun ne demek keşke elimden fazlası gelse..
Adetin 2. Ya da 3. Günü Git, foliküller hakkında bilgi verir dr ultrasonla bakıp,hem ilaç başlıcaksada başlar,hakkında en hayırlısı neyse o olsun, tez vakitte kucağın sağlıklı bir bebek ile dolsun

[E="farrahdiba, post: 39459211, member: 532036"]sen de cok tatlisin cankiz :KK66:)Ne oldu gittin mi doktora kan degerlerin iyi ciksin bol bol folikulun gorunsun bakem.
Gittim doktora. Fsh 8, E2 287, lh 22 diğerlerini hatırlamıyorum şu an ama iyilerdi. Doktor çok güler yüzlü dinliyor onun da ikizleri tüp bebekle olmuş

Gittim canım. Çok tatlı bir doktor ama sonuç çok tatlı değil. Sen adet değilsin ara kanama gibi bir şey dedi. Sağda bir yumurtam 14 mm. Kistte varmış . Durum iyi değil dedi. Yumurta rezervin az dedi bakarak anlaşılıyor heralde :) tüp yapalım mı dedim bu yumurtayı hazır değil dedi rahim. tam iyice sökülsün öyle gel ona göre başlarız dedu :) fsh 8 , E2 287 ,lh 22 diğerlerini hatırlamıyorum ama iyiydi. Adet olunca gel dedi. Şimdi neysem artık damlaya damlaya göl olur :)) hayırlısı artık.[/QUOTE]
Canm e2 kistten dolayi yuksek cikmis.bu kistlerde basa bela ya.ama adetle atiliyor genelde.adetin 2.3.veya 4. gunu gitmeyi ihmal etme.ara kanama demis normal adet tarihin degil mi erken mi oldun.neyse bakalm gercekten sokuldugunde ne var ne yok belli olur.bol sanslar

Günaydın :)
mart ın 2'sinde uzun protokole başlıyorum hayırlısıyla,bu ay yumurtayı kaçırınca...
iğneler iğneler...hakkımızda hayırlısı olsun...

Canım benim helal olsun ne demek keşke elimden fazlası gelse..
Adetin 2. Ya da 3. Günü Git, foliküller hakkında bilgi verir dr ultrasonla bakıp,hem ilaç başlıcaksada başlar,hakkında en hayırlısı neyse o olsun, tez vakitte kucağın sağlıklı bir bebek ile dolsun

Teşekkür ederim canım. O zaman ben direkt tüpü yaptiracagim profa gideyim. Amin cümlemize nasip etsin Rabbim.

Gittim doktora. Fsh 8, E2 287, lh 22 diğerlerini hatırlamıyorum şu an ama iyilerdi. Doktor çok güler yüzlü dinliyor onun da ikizleri tüp bebekle olmuş

Gittim canım. Çok tatlı bir doktor ama sonuç çok tatlı değil. Sen adet değilsin ara kanama gibi bir şey dedi. Sağda bir yumurtam 14 mm. Kistte varmış . Durum iyi değil dedi. Yumurta rezervin az dedi bakarak anlaşılıyor heralde :) tüp yapalım mı dedim bu yumurtayı hazır değil dedi rahim. tam iyice sökülsün öyle gel ona göre başlarız dedu :) fsh 8 , E2 287 ,lh 22 diğerlerini hatırlamıyorum ama iyiydi. Adet olunca gel dedi. Şimdi neysem artık damlaya damlaya göl olur :)) hayırlısı artık.
Canm e2 kistten dolayi yuksek cikmis.bu kistlerde basa bela ya.ama adetle atiliyor genelde.adetin 2.3.veya 4. gunu gitmeyi ihmal etme.ara kanama demis normal adet tarihin degil mi erken mi oldun.neyse bakalm gercekten sokuldugunde ne var ne yok belli olur.bol sanslar[/QUOTE]

Yok canım adet günümdu 14 şubat. 26 günde bir oluyorum. En son 20 ocakta olmuştum adet tarihim 14 şubatti normal adet gibi başladı sonra kesildi lekelenme şeklinde devam ediyor. Belki kist etkiledi belki üzüntü biraz karıştı bakalım hayırlısı sende durumlar nasıl canım. Bu arada ben derslerimden geçmişim sınav günü babaannemin haberini almıştım ne yaptığımı bilmiyordum ama geçmişim . Rabbim sağlık versin gerisi boş.

Canm e2 kistten dolayi yuksek cikmis.bu kistlerde basa bela ya.ama adetle atiliyor genelde.adetin 2.3.veya 4. gunu gitmeyi ihmal etme.ara kanama demis normal adet tarihin degil mi erken mi oldun.neyse bakalm gercekten sokuldugunde ne var ne yok belli olur.bol sanslar

Yok canım adet günümdu 14 şubat. 26 günde bir oluyorum. En son 20 ocakta olmuştum adet tarihim 14 şubatti normal adet gibi başladı sonra kesildi lekelenme şeklinde devam ediyor. Belki kist etkiledi belki üzüntü biraz karıştı bakalım hayırlısı sende durumlar nasıl canım. Bu arada ben derslerimden geçmişim sınav günü babaannemin haberini almıştım ne yaptığımı bilmiyordum ama geçmişim . Rabbim sağlık versin gerisi boş.[/QUOTE]
Tatlim bravo derslerden gecmissin ki zormus ilahiyat.cogu arkadsm zar zor gectiler.bakalm seneye ben ne yapcam.
Tatlim belki de kistin dokuluyodur.aman gitsin de bir an once tedaviye basla.canm ben epeydir adet olmadim.3.5 ay filan sanirim geceli.ilacsz olmuyorum zaten.baktim olmuyor tekrar ilaca basladim.bir haftaya bitiyor bitince olmam lazim.adet olunca gidcem doktora bakalm yumurta filan olusursa tedaviye baslicam tup icin.fsh im da cok yukseldi.71 olmus.adet zamani tekrar olcturecem merakla beklemedeyim yani

Tatlim bravo derslerden gecmissin ki zormus ilahiyat.cogu arkadsm zar zor gectiler.bakalm seneye ben ne yapcam.
Tatlim belki de kistin dokuluyodur.aman gitsin de bir an once tedaviye basla.canm ben epeydir adet olmadim.3.5 ay filan sanirim geceli.ilacsz olmuyorum zaten.baktim olmuyor tekrar ilaca basladim.bir haftaya bitiyor bitince olmam lazim.adet olunca gidcem doktora bakalm yumurta filan olusursa tedaviye baslicam tup icin.fsh im da cok yukseldi.71 olmus.adet zamani tekrar olcturecem merakla beklemedeyim yani

Ben sadece Arapça'da zorlandım, diğerlerini sadece okudum ezber için değil öğrenmek için. İşe yaradı :) tam adet tarihimde başladı tam gününde de bitti. Ben adet sayıyorum bunu hem adet değilse 14 mmlik yumurta nerden geldi dimi ama :)canım sen hiç soğan kuru yaptin mı. Hafizliktaki hocam erkenden girmeye başlamış menopoza soğan kurunu yapmış ara ara kanama olmaya başlamış ki yaşı 46 . Bence senin adetleri düzene sokar. İnşallah Rabbim gönlüne göre verir canım.

Benden çok eşim sevindi AA ları görünce veli misali sevinip karne hediyesi aldı :) bu arada bu fsh yi öğreneli beri bende tüylenme fazlasıyla arttı acaba herkeste oylemidir?
Yani ben tüy açısından bir belirti (artma ya da azalma) gözlemlemedim...zaten sarıda olduğundan anlamıyorumda diyebilirim...sonuçta tüylenmede hormonlarla ilgili...
ohhh hediyeyide kapmışsın :))

Yani ben tüy açısından bir belirti (artma ya da azalma) gözlemlemedim...zaten sarıda olduğundan anlamıyorumda diyebilirim...sonuçta tüylenmede hormonlarla ilgili...
ohhh hediyeyide kapmışsın :))

İyi oldu da beklentisini yükselttim ikinci dönem çok şey bekliyor kalır malirsam duserim diline :) bu tüyler çok canımı sıkıyor. Yüzümdeki sarı tüyler alttan kara kara beliriyor abow eşimle ortak kullanırız artık :)

İyi oldu da beklentisini yükselttim ikinci dönem çok şey bekliyor kalır malirsam duserim diline :) bu tüyler çok canımı sıkıyor. Yüzümdeki sarı tüyler alttan kara kara beliriyor abow eşimle ortak kullanırız artık :)
sende bu azim varken Allah ın izniyle o dersleride verirsin, hamilede kalırsın inşallahhh...
o tüylenmenin geçici olduğunu hatta dönemsel olduğunu düşünüyorum.
olmadı prof.a gittiğinde bu durumuda sor canımcım.

sende bu azim varken Allah ın izniyle o dersleride verirsin, hamilede kalırsın inşallahhh...
o tüylenmenin geçici olduğunu hatta dönemsel olduğunu düşünüyorum.
olmadı prof.a gittiğinde bu durumuda sor canımcım.

İnşallah öyledir canım ya. İlk hamileliğimde bayağı tuylenme olmuştu çok şaşırmıştim , yurumeyen hamileliğimde de biraz oldu gibi göğüs ve yüz bölgemde ama şimdi daha da arttı gibi :( aslında hep soruyordum doğru dürüst cevap vermiyorlar ama prof verir heralde zorla psikolojik bozulacak asabiyete baglayacagim :)
Ah sen o azimi bir de etrafimdakilere sor :) neredeyse beş yıldır görmediğim Halam kızım dedi mezara kadar mı okuyacan daha neler neler söylediler ah :) bu arada ben bugünlerde evdeyim kızım kreşe gidemiyor hasta :( tabi boş kalınca uzun uzun nette gezindim, ne dertler var yahu :( Rabbim herkese yardım etsin inşallah.

Ben sadece Arapça'da zorlandım, diğerlerini sadece okudum ezber için değil öğrenmek için. İşe yaradı :) tam adet tarihimde başladı tam gününde de bitti. Ben adet sayıyorum bunu hem adet değilse 14 mmlik yumurta nerden geldi dimi ama :)canım sen hiç soğan kuru yaptin mı. Hafizliktaki hocam erkenden girmeye başlamış menopoza soğan kurunu yapmış ara ara kanama olmaya başlamış ki yaşı 46 . Bence senin adetleri düzene sokar. İnşallah Rabbim gönlüne göre verir canım.

İnşallah öyledir canım ya. İlk hamileliğimde bayağı tuylenme olmuştu çok şaşırmıştim , yurumeyen hamileliğimde de biraz oldu gibi göğüs ve yüz bölgemde ama şimdi daha da arttı gibi :KK43: aslında hep soruyordum doğru dürüst cevap vermiyorlar ama prof verir heralde zorla psikolojik bozulacak asabiyete baglayacagim :)
Ah sen o azimi bir de etrafimdakilere sor :) neredeyse beş yıldır görmediğim Halam kızım dedi mezara kadar mı okuyacan daha neler neler söylediler ah :) bu arada ben bugünlerde evdeyim kızım kreşe gidemiyor hasta :KK43: tabi boş kalınca uzun uzun nette gezindim, ne dertler var yahu :KK43: Rabbim herkese yardım etsin inşallah.
sen herkesin dediğine bakma.... mezara kadar okuyarak öğrenerek mutlu olacaksanda hiç problem değil... özellikle çooooookkk uzaklardan olanlar zaten hayatın hakkında söz sahibi değiller..buna karar verecek eşin ve sensin :))
miniğe geçmiş olsun... etrafta gene salgın var,ee kreştede bulaşıyordur..
bu tüylenme kesin ve kesin hormonla ilgili ancak hangisi etkili bilmiyorum..dr.önce bebek işiyle ilgilenir...sonrada sanırım tüylenme için hormonları düzene koyacak bir ilaç verecektir. hiç hiç asabiyete bağlama..bizde kullandığımız ilaçlar sanırım bir yeri yaparken bir yeri bozuyor ama şu an nere bozuluyor hiç bilmiyorum,sağlıklı biir bebeğim olana kadarda öğrenmek istemiyorum...
ne dertler ne dertler okudukça bunalıma giriyorum bazen..o yüzden bazen kendi kendime yasaklıyorum...kendiminki bitmezmiş gibi empati yeteneğim çok güçlü olduğundan hemen o derdide sahiplenebiliyorum..naçizane tavsiye bu kısımları daha az oku..bebek sahibi olamak isteyen bir anne adayı olarak...insanı gerçekten çok zorluyor...

Sagol cnm cumleten.tatlim sogan kuru cok yaptim ama maalesef bende ise yaramadi.hatta gecen ay yine yaptim 15 gun kadar.hem sokulmedim hem de rahmimi bayagi inceltti.sanirim her kur her bunyeye gitmiyor.bana bi bitkiseller fayda etmiyor artik.bi sure sadece ilac takilcam

herkese selamlar kızlar.ben adet oldum 3-4 gün gecikmişti ama nasip kısmet hayırlısı böyleymiş...2.aşılamam da tutmadı.Allah daha fazla aratmadan hayırlısıyla sağlıkla hayırlı evlatlar nasip eder inşallah..buarada adetin 4.günü folikül varsa 2.tedaviye başlıcam sanırım ama 4.gün geç mi olur sizce.hafta sonuna denk geldiği için.doktor bir şey olmaz başlanabilir dedi ama bilemedim..var mı aranızda böyle başlayan?

Back
X