fsh yüksek olanlar

şekerpancarı
tedavine start vermişsin canım hakında hayırlısı olsun çoook sevindim inş bu tedavinde kavuşursun meleğine..uzun protokol bende hiç denenmedi burdaki doktorumda bana tavsiye etmemişti ama erbil beyle konuşcam uzun ptorokolu..
Canım benim Allah ın izniyle başladık
ben klomende içtim fakat yumurtalar kontrolden önce çatlayınca bende bu ayı boş geçmemek adına tekrar dr.uma uydum ve bu tedaviye başladım.
perşembe usg de sağda ve solda 4-5 er tane antral folikül vardı
300 lük puregon ve 150 lik merional başladım.
regli öncesi cetrotide ve bant vardı.
salı günü kontrol var.
bilmiyorum ne kadar gelişme gösterecekler.
Rabbim cümle isteyenin yüzüne baksın inşallahhh
Erbil beye bir danış bakalım,ne diyecek bu protokol hakkında...
zaten Allah kısmet etmezse dr. değişikliğine gidicem bu sefer ama tabii sonucu görmeden böyle şeyleri düşünmek için çok erken...

Merhaba arkadaslar..bende de rezerv dusuklugu var,2.tüp denemem.doktor mikrodoz tup bebek deneyeceğiz dedi..1 ay öncesinden dogum kontrol hapı kullanmaya basladım,bıtınce sulandırılmış lucrin kullanmaya basladım sabah aksam..dun de 300 gonal f -150 manopur yapmaya basladım..doktora dusuk rezervde duşuk doz daha ıyı oluyormuş dedim hayır yuksek olacak bi de biz deneyelim dedi..cünkü ilkindede yuksek kullanmıstım sadece 2 tane kalitesiz olmustu.ama doktorun dediğini yapmak zorunda kalıtorum bsska care yok..salı 6.gunum olacak bakalım kac folükill olacak sizleri bilgilendiririm..

Merhaba arkadaslar..bende de rezerv dusuklugu var,2.tüp denemem.doktor mikrodoz tup bebek deneyeceğiz dedi..1 ay öncesinden dogum kontrol hapı kullanmaya basladım,bıtınce sulandırılmış lucrin kullanmaya basladım sabah aksam..dun de 300 gonal f -150 manopur yapmaya basladım..doktora dusuk rezervde duşuk doz daha ıyı oluyormuş dedim hayır yuksek olacak bi de biz deneyelim dedi..cünkü ilkindede yuksek kullanmıstım sadece 2 tane kalitesiz olmustu.ama doktorun dediğini yapmak zorunda kalıtorum bsska care yok..salı 6.gunum olacak bakalım kac folükill olacak sizleri bilgilendiririm..
MERHABALAR;
aynı anda başlamışız tedaviye
salı günü benimde 6. günüm ve 2. tedavim. dediğiniz gibi ilk tedavimde kaliteli değildi embriyolarım ve biri geç döllenmişti. o da tutmadı.
bizde işte yukarıda yazdığım gibi uzun protokol.mikrodoz da bizim gibi hastalarda önerilen bir tedavi yöntemi.
lütfen yazın salı günüde.
takip edelim birbirimizi, İnşallah bu tedaviniz bir sağlıklı bir bebekle sonuçlanır....

MERHABALAR;
aynı anda başlamışız tedaviye
salı günü benimde 6. günüm ve 2. tedavim. dediğiniz gibi ilk tedavimde kaliteli değildi embriyolarım ve biri geç döllenmişti. o da tutmadı.
bizde işte yukarıda yazdığım gibi uzun protokol.mikrodoz da bizim gibi hastalarda önerilen bir tedavi yöntemi.
lütfen yazın salı günüde.
takip edelim birbirimizi, İnşallah bu tedaviniz bir sağlıklı bir bebekle sonuçlanır....
İnşallah öyle olur☺️Salı bilgilendiririm sizi..umarım bol yumoşlar olusur ikimizdede..

tatlım bende aynı şekilde başladım ama bende gonal-f yoktu yerine puregon vardı 200 doz ve menogon 2 toz 1 su ile başladı(150 ünite) 9. günden 12. güne kadar 3 toz bir su (225 ünite) olarak kullandım. 4 folikül görünüyordu, 3 yumurtam toplandı ve döllendi. 2 tanesi 3. gün 10 hücreli olarak grade 1 transfer edildi. ve bugün bebişlerimi işe getirdim:KK48::KK48::KK48:

tatlım bende aynı şekilde başladım ama bende gonal-f yoktu yerine puregon vardı 200 doz ve menogon 2 toz 1 su ile başladı(150 ünite) 9. günden 12. güne kadar 3 toz bir su (225 ünite) olarak kullandım. 4 folikül görünüyordu, 3 yumurtam toplandı ve döllendi. 2 tanesi 3. gün 10 hücreli olarak grade 1 transfer edildi. ve bugün bebişlerimi işe getirdim:KK48::KK48::KK48:
Sonuç belli oldu mu yani
sonuç bekliyorsun o zaman sen..hadi bakalım inşallah tutunur bebişlerin sana sımsıkı☺️Yarın kontrolüm var benim de,bakalım nasıl oldu yumurtalar..

Sonuç belli oldu mu yani

sonuç bekliyorsun o zaman sen..hadi bakalım inşallah tutunur bebişlerin sana sımsıkı☺️Yarın kontrolüm var benim de,bakalım nasıl oldu yumurtalar..
evet canım, 17 mart test tarihim... sonuna kadar bekleyip idrar testi yapmayan gruptayım ben:-):-):-)

2. deneme
iğnelerin 6. günü.
sol tarafım hiç cevap vermemiş bu seferde,sağda 8-10-11 var.dr.um 8 yetişemeyebilir belki dedi.
yani o kadar iğneye rağmen şimdilik 3 ile devam ediyoruz.tabii cumaya kadar ne olur bilinmez.
cuma tekrar kontrolüm var. kan vericem ve usg.
bende durumlar böyle.bekleyip görücez inşallah...

2. deneme
iğnelerin 6. günü.
sol tarafım hiç cevap vermemiş bu seferde,sağda 8-10-11 var.dr.um 8 yetişemeyebilir belki dedi.
yani o kadar iğneye rağmen şimdilik 3 ile devam ediyoruz.tabii cumaya kadar ne olur bilinmez.
cuma tekrar kontrolüm var. kan vericem ve usg.
bende durumlar böyle.bekleyip görücez inşallah...
Benim de solda ve sağda 6 tane falan saydı 7 ila 11 mm arası.bana yetişmez falan demedi,sadece beklediğimiZden daha ıyı cevap verdin bu sekişde ıgnelere devam et dediler.. Kan sonucum cıkınca haber vercekler ne zaman gidecegımı..seninle aynı başladık,benimde 2.denemem..bu sefer yüzümüz güler inşallah☺️

Benim de solda ve sağda 6 tane falan saydı 7 ila 11 mm arası.bana yetişmez falan demedi,sadece beklediğimiZden daha ıyı cevap verdin bu sekişde ıgnelere devam et dediler.. Kan sonucum cıkınca haber vercekler ne zaman gidecegımı..seninle aynı başladık,benimde 2.denemem..bu sefer yüzümüz güler inşallah☺️
maşallahhh 41,5 kere
inşallah öyle 6 yumurta ile devam edersin.
ben cuma gideceğim.tekrar kan vericem.usg de var tabi.
aminn inşallahh canımcım.cümle isteyenin...

maşallahhh 41,5 kere
inşallah öyle 6 yumurta ile devam edersin.
ben cuma gideceğim.tekrar kan vericem.usg de var tabi.
aminn inşallahh canımcım.cümle isteyenin...
Bende cuma gıdecegim..ilaçları aynı sekilde kullan dediler..sen hangi şehirde nereye tedavi oluyorsun..

Bende cuma gıdecegim..ilaçları aynı sekilde kullan dediler..sen hangi şehirde nereye tedavi oluyorsun..
Ankara da canım,Seyit Temel Ceyhan doktorum.çatlatmama iğnesi vermedilermi?
bana bugün cetrotide başla dediler,diğerleri aynı şekilde...
siz nereden??

Son düzenleme:
Merhaba ben 26 yasndaym ve 5 aylik evliyim adetim lekelenme seklinde olunca doktora gittim kist goremeyince test yapti
Tsh:1.67
Fsh:17.54
Lh:7.62
E2:31.48
Prolaktin:8.08
Sonuclarim bu sekilde doktora yarin gidicem ama korkudan ölüyorum 2 gundur aklim basimda degil tabi internetten arastrdm erken menopoz gibi duruyor benden daha tecrubeli arkadaslar vardir diye sormak istedim. Cok mu kotu sonuclarim :(

Merhaba ben 26 yasndaym ve 5 aylik evliyim adetim lekelenme seklinde olunca doktora gittim kist goremeyince test yapti
Tsh:1.67
Fsh:17.54
Lh:7.62
E2:31.48
Prolaktin:8.08
Sonuclarim bu sekilde doktora yarin gidicem ama korkudan ölüyorum 2 gundur aklim basimda degil tabi internetten arastrdm erken menopoz gibi duruyor benden daha tecrubeli arkadaslar vardir diye sormak istedim. Cok mu kotu sonuclarim :KK43:
canım bu sonuçlar ne zamana ait?
reglin 2. ya da 3. günü ise fsh yükselme eğiliminde.
ancak fsh tek başına birşey ifade etmez mutlaka amh testi ve ultrasondaki antral folikül sayımı çok önemlidir.
korkma sakin ol, dr.un gerekli yönlendirmeyi yapacaktır sanıyorum..

canım bu sonuçlar ne zamana ait?
reglin 2. ya da 3. günü ise fsh yükselme eğiliminde.
ancak fsh tek başına birşey ifade etmez mutlaka amh testi ve ultrasondaki antral folikül sayımı çok önemlidir.
korkma sakin ol, dr.un gerekli yönlendirmeyi yapacaktır sanıyorum..

Tesekkur ederim cevabiniz icin.testler adetin 2. Gününde yapildi. folikül dediginiz yumurta mi oluyor of o kadar bilgisizimki bu konuda. Bahsettiginiz testler ne zaman yapilmali yine adet döneminde mi.

Ben konuadayım ama ankarada tedaviye
Başladım..anatolya hakan yaralı doktorum..anatolya ıyı dediler oraya gıttım o yuzden..bana catlatmayla alakalı hıcbırsey vermediler yaa..aynı sekılde devam et dedıler..cuma gıdecegım tekrar bakalım bi sorayım..

kızlar merhabalar, hatrılayanlarlar vardır belkı benı. gecen ay tup bebek tedavısı gordum dogu fertıl de. sonuc negatıf.17 yumurta toplandı 11 'i dollendı 3 kalıtelı yumurta oldu. bırını transfer ettıler. dıger ıkısını donduramadım kalıtelerı orta sevıyedeyms.

cok zor rabbım yardımcımız olsun. maddıyat kısmını duzeltınce yenıden deneyecegm ıns

Başladım..anatolya hakan yaralı doktorum..anatolya ıyı dediler oraya gıttım o yuzden..bana catlatmayla alakalı hıcbırsey vermediler yaa..aynı sekılde devam et dedıler..cuma gıdecegım tekrar bakalım bi sorayım..
anladım bende baba tarafından konyalıyım :)
hakan bey birebir ilgileniyor mu?
siz memnunmusunuz şimdiye kadar ki muameleden?

Back
X