fsh yüksek olanlar

Canım benim çok çok teşekkür ederim.çok sağol.beklemediğim bir şeydi.Rabbimin mucizesi.artık bir aşamadan sonra herşey takdiri ilahi.dr.umda vesile tabiki.sağolsun.o kadar yumurtayı arayıp bulup şansımızı arttırmaya çalıştı.
cuma ya da cumartesi hayırlısıyla transfer bekliyoruz artık bakalım kısmette ne varsa o.
çok güzel bir haber bu cnm .transferin oldu mu? hadi baklaım inşallah güzel haberler gelir bu sefer.Allah yardımcın olsun. benim geçen ayki embiryomda sıkıntı oldu dondurulamadı.bu ay ilaçlara başladım klomen ve iğne 2 folikül var baklaım büyücekler mi bilmiyorum sonradan da gelişebilir falan bilemyorm. çok moralim zouldu bir yumurtam vardı geçen ay her şey çok güzeldi ama nasip cnm hayırlsı böyleymiş dedik. seninki hele tam sürpriz ama ben anlamadım 2-3 tane görüp de sonradan nasıl 6 tane toplamış küçük de olsa illaki görülürdü diye düşünüyorum.

çok güzel bir haber bu cnm .transferin oldu mu? hadi baklaım inşallah güzel haberler gelir bu sefer.Allah yardımcın olsun. benim geçen ayki embiryomda sıkıntı oldu dondurulamadı.bu ay ilaçlara başladım klomen ve iğne 2 folikül var baklaım büyücekler mi bilmiyorum sonradan da gelişebilir falan bilemyorm. çok moralim zouldu bir yumurtam vardı geçen ay her şey çok güzeldi ama nasip cnm hayırlsı böyleymiş dedik. seninki hele tam sürpriz ama ben anlamadım 2-3 tane görüp de sonradan nasıl 6 tane toplamış küçük de olsa illaki görülürdü diye düşünüyorum.
küçük olanları drlar bize umut olasın diye söylemiyorlar... büyürse sürpriz ama söyleyip büyümezse sorun oluyo bizim için...diye düşünüyorlar muhtemelen.

Selam kizlar , ben de bugun transfer oldum :) sekerpancari ile ayni gun opu olmustuk 2 yumurtam toplanmisti biri blast oldu bugun transfer edildi.31i test gunum bakalim Allah hayirlisini nasip etsin.

umutlym ne oldu ki embriyona? sizin merkezde mi bir sorun var acaba ya? Tamam bahceci iyi merkez ama ikidir yumurta catlamasi garip gelmisken guzel giden embriyona ne oldu ki yani cidden sogudum bahceciden.

Selam kizlar , ben de bugun transfer oldum :) sekerpancari ile ayni gun opu olmustuk 2 yumurtam toplanmisti biri blast oldu bugun transfer edildi.31i test gunum bakalim Allah hayirlisini nasip etsin.

umutlym ne oldu ki embriyona? sizin merkezde mi bir sorun var acaba ya? Tamam bahceci iyi merkez ama ikidir yumurta catlamasi garip gelmisken guzel giden embriyona ne oldu ki yani cidden sogudum bahceciden.
sonu da güzel olsun inşallahhhhhhh

umutlym ne oldu ki embriyona? sizin merkezde mi bir sorun var acaba ya? Tamam bahceci iyi merkez ama ikidir yumurta catlamasi garip gelmisken guzel giden embriyona ne oldu ki yani cidden sogudum bahceciden.[/QUOTE

Aaa çok sevindim oldu mu transfer?belki yazmıyorum ben ama burayı hep takip ediyorum.Ben de bi gelişme olamdığı için yazmıyorum.Güzel haberlerini alalamım inşallah

hayırlı olsın baklaım inşallah güzel haberler alırsın. ya benim yumurta döllenmiş ama sağlıklı embiryo olmadı ondan yani.zaten bir yumurta tolanmıştı. nasip cnm biraz da bu işler.sağlıklı olmayınca transfer edilse tutcak mı zaten bilemiyoruz ki.sağlıklı görünen embiryolar bile genetiğe gittiğinde elde sıfır kalan var.arkadaşın 10 yumurtadan bir tane kaldı mesela.yani genetiğe gitmese rastgele konulsa nasılsa blast oldu diye konulsa tutmayacak ya da düşecek..bilmiyorum ben hep hayırlısı diyerek gittim inşallah en kısa zamanda güzel haberler almak bize de nasip olur...

hayırlı olsın baklaım inşallah güzel haberler alırsın. ya benim yumurta döllenmiş ama sağlıklı embiryo olmadı ondan yani.zaten bir yumurta tolanmıştı. nasip cnm biraz da bu işler.sağlıklı olmayınca transfer edilse tutcak mı zaten bilemiyoruz ki.sağlıklı görünen embiryolar bile genetiğe gittiğinde elde sıfır kalan var.arkadaşın 10 yumurtadan bir tane kaldı mesela.yani genetiğe gitmese rastgele konulsa nasılsa blast oldu diye konulsa tutmayacak ya da düşecek..bilmiyorum ben hep hayırlısı diyerek gittim inşallah en kısa zamanda güzel haberler almak bize de nasip olur...
Ha anladim ben de embriyon guzel oldu dondurmada problem cikti zannettim.Evet malesef embriyo kalitesi her zaman belli olmuyor en onemlisi o aslinda her yumurta kaliteli embriyo demek degil.Benim de 3 kalitesiz ve bir tane de gelisimi durmus embriyom var.Genelde 1. Kalite embriyonun tutunma orani daha yuksekmis ama kismet tabi ya bu isler.Allah hayirlisini versin sana da en kisa zamanda transferi nasip etsin :)

Ha anladim ben de embriyon guzel oldu dondurmada problem cikti zannettim.Evet malesef embriyo kalitesi her zaman belli olmuyor en onemlisi o aslinda her yumurta kaliteli embriyo demek degil.Benim de 3 kalitesiz ve bir tane de gelisimi durmus embriyom var.Genelde 1. Kalite embriyonun tutunma orani daha yuksekmis ama kismet tabi ya bu isler.Allah hayirlisini versin sana da en kisa zamanda transferi nasip etsin :)
amin cnm inşallah.güzel embiryolar ve sonucu güzel olan transfer inşallah hepimizin dileği bu..çok zorlu bir süreç bunun farkındayız elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'ın izniyle gelecek inşallah.. 2 aydır tüp bebek tedavisindeyim ama henüz sağlıklı embiryo elde edemedik.bakalım kısmet bu ay ve diğer aylara diyorum.

buarada bu ay da yumurta toplandı mı senden yoksa rahmimi hazırladı doktor? kaç tane transfer ettiler sana.elinde dondurulmuş kaldı mı hiç? hadi bakalım iyi haberlerle gel.

buarada bu ay da yumurta toplandı mı senden yoksa rahmimi hazırladı doktor? kaç tane transfer ettiler sana.elinde dondurulmuş kaldı mı hiç? hadi bakalım iyi haberlerle gel.
Evet canim 2 yeni embriyo elde ettik birinin gelisimi durdu biri transfer edildi.1. Kaliteydi.Doktorum zaten bir tane edecekti ikiz gebeligi tolere edemezsiniz riskleri fazla dedi.Bir de tabi benim sartlarimdan dolayi da tek transfer mantikliydi yoksa iki tane konulurdu muhtemelen.Benim 5-6 embriyom var ama 3 u birinci kalite digerleri kalitesiz onlar hala donmus olarak duruyorlar.

Evet canim 2 yeni embriyo elde ettik birinin gelisimi durdu biri transfer edildi.1. Kaliteydi.Doktorum zaten bir tane edecekti ikiz gebeligi tolere edemezsiniz riskleri fazla dedi.Bir de tabi benim sartlarimdan dolayi da tek transfer mantikliydi yoksa iki tane konulurdu muhtemelen.Benim 5-6 embriyom var ama 3 u birinci kalite digerleri kalitesiz onlar hala donmus olarak duruyorlar.
canım çok sevindim senin adına kavuşmuşsun miniğine..senin yaş genç canım ben senden baya umutluyum tutnma olasılığ yüksek minşinin..şekerpancarı ve senin güzel haberlerini bekliyoruz..bende bu ay cylo prognovayı adetin 15 günü başlayınca adetim 10 gün gecikme ile bugün geldi çook şükür ama çook umutlanmıştım belim ve kasıklarım çok ağrım vardı kendimi gebe gibi hisetmiştim ama yine herzamanki gibi haya kırıklığı..bunada şükür en azından adet olabiliyoruz..

Herkese merhabalar kızlar bayadir yazmadımcçünkühhiçbir degisiklik yoktu..her ay tüp bebeğe gidiyorum fsh 22 ve hep kist var süreklieerteleniyor.arada bir 2 yyumurta oluyor amakist oolduğuiiçin bbır türlü baslamadik tüp bebeğe bunaldim her ayhhüsran her ay yeni bir yyıkım bbenden haberler bböyle:(

slm canlar uzun zamandan beri yazamadım işleriimin yoğunluğundan...benim yarın opu var canlarr dualarınızı bekliyorum...herkezi kocaman öpüyorum..
inşallah kaliteli yumilerin toplanır, sağlıkla döllenir, göbeğinde can bulurlarrrr:KK68::KK68::KK68: sonuna kadar sağlıkla devam eden bir gebeliğin olur, sağlıkla kucağına alırsın... upuzun ömrü olan sağlıklı hayırlı evlatların olurrrr:KK68::KK68::KK68:

canlar iyi haberlerle dönmeyi isterdim, ama bu seferde kısmet olmadı.
2. negatifide alıp kös kös döndüm evime...
hayır test günümü bile göremedim bu sefer, regli oldum çünkü
nasip değilmiş...

slm canlar uzun zamandan beri yazamadım işleriimin yoğunluğundan...benim yarın opu var canlarr dualarınızı bekliyorum...herkezi kocaman öpüyorum..
inşallah bol ve kaliteli yumiler toplanmış ve döllenmiştir.
güzel haberlerini bekliyorum gülnevam...

mallesef güzel haberlerle dönmedim canlar mallesef tek taşım dölenmemiş..şekerpancarı çook üzüdüm canım test tarihin ne zaman lekelenmde şeklindemi canım belkide hamişsin kan testini tekrarla test tarihine daha varsa..

Back
X