fsh yüksek olanlar

Hayirli olsun canim fsh 15 te tedaviye dr baslamiyor ona sasirdim deha kullandin mi.
yok tatlım başlıyorlar... hatta benim dr artık fsh a hiç bakmıyor bile... folikül varsa tedaviye başlanıyor...
Kizlaaaarrr bugun sonucum 134 cikmis :)) ikiye katlamis bu kez.Pazartesi test tekrari var.Ben gecen yaz 30 fshi gormus ve doktorun bosuna evlenme cocugun olmaz bu fshla dedigi biriyim.Iyi ki dinlememisim.Darisi hepinize insallah.Tabi bende de gergin bekleyis devam ediyor pazartesi katlanacak mi diye ama olsun yine de cok sukur bu gunlere.Fshiniza cok takilmayin.Onemli olan ultrasonda folikul olmasi ve bu folikulun gunuyle orantili buyumesi.Benim 5 de dondurulmus embriyom var 3 u kaliteli , bu 3 unu de klomenle buyuttuk.Diger iki kalitesiz yuksek doz tup bebek ignelerinin eseri.Kendi durumumdakilere tavsiye etmekle birlikte doktorunuzla karar vermeniz en dogrusu.Pazartesi yeniden sonucumu yazarim seviyorum hepinizi :))
canım tebrik etmek için yazacaktım ama kanaman varmış sanırım... inşallahhhhh yarın sonucun hepimizi yanıltır....

kımyasal gebelık gecıren arkadaslarım hakkınınzda hayırlısı olsun. benımde tup bebek surecımde doktor fsh ye hıc bakmadı. oncekı fsh degerlerımı gozden gecırdı 8 ıle basladık en son 13 u gorduk.

fsh bıraz lımoni dedı. folıkule baktı.17 yumurta toplandı 11 ı dollendı. bı kalıtelı yumurtam oldu. son gune 2 yumurtam kaldı kalıtesı ıyı olmadıgı ıcın dondurulmadı.

ben hıc amh baktırmadım. kesın sonuc verıyorlar mı bı sonrakı tedavı surecı ıcın 3 ay verdıler.
3 ay sonra yenıden denesem mı bılemıyorum tekrar olumsuz sonuc almaktan korkuyorum. yoksa amh baktırıp oyle mı yoluma baksam

kımyasal gebelık gecıren arkadaslarım hakkınınzda hayırlısı olsun. benımde tup bebek surecımde doktor fsh ye hıc bakmadı. oncekı fsh degerlerımı gozden gecırdı 8 ıle basladık en son 13 u gorduk.

fsh bıraz lımoni dedı. folıkule baktı.17 yumurta toplandı 11 ı dollendı. bı kalıtelı yumurtam oldu. son gune 2 yumurtam kaldı kalıtesı ıyı olmadıgı ıcın dondurulmadı.

ben hıc amh baktırmadım. kesın sonuc verıyorlar mı bı sonrakı tedavı surecı ıcın 3 ay verdıler.
3 ay sonra yenıden denesem mı bılemıyorum tekrar olumsuz sonuc almaktan korkuyorum. yoksa amh baktırıp oyle mı yoluma baksam
merhabalar, amh ınıza mutlaka baktırın.fsh belliki yükselme eğiliminde. 3 ay rezerv azlığında aslında uzun bir süre...
bende 2. negatifimi aldım ama 3. deneme için yazı bekleyeceğim.

Benim degerim 205 olmus.Doktor garip seyrediyor normalde 300lere varmasi gerekirdi , dıs gebelik olma ihtimali yuksek dedi.:(Carsamba ve cuma test tekrari istedi.1000 lere gelirse ultrasonda gorunur anlasilir o zamana kadar takip etmekten baska yapabilecegimiz bir sey yok dedi.

merhabalar, amh ınıza mutlaka baktırın.fsh belliki yükselme eğiliminde. 3 ay rezerv azlığında aslında uzun bir süre...
bende 2. negatifimi aldım ama 3. deneme için yazı bekleyeceğim.

ben 2.5 yıldır ugrasıyorum 9 ile basladım doktor hıc bıseyın yok anne ol bi an önce dedı. o gun bugun ugrasıyoruz.

bende surecı hızlandırmak amacıyla baktırsa ıyı olur sanrım. kesın ve dogru sonuc verıo mu yoksa amh degerı de fsh gıbı degısen bı deger mı?

ucretı nedır tam olarak?

ben 2.5 yıldır ugrasıyorum 9 ile basladım doktor hıc bıseyın yok anne ol bi an önce dedı. o gun bugun ugrasıyoruz.

bende surecı hızlandırmak amacıyla baktırsa ıyı olur sanrım. kesın ve dogru sonuc verıo mu yoksa amh degerı de fsh gıbı degısen bı deger mı?

ucretı nedır tam olarak?
Canim daha net sonuc veriyor fsh gibi her ay dalgalanan bir deger degil.Bazilarinda degisiyomus ama labdan kaynakli bence muhtemelen.Usg goruntunden de az cok anlasilir aslinda.Tavsiyem iyi bir labda yaptir , ankaradaysan ya da gelecegin bir donem varsa yakin tarihte duzen labi tavsiye ederim.Bu test daha yeni bir test ve her lab dogru olcuyor mu ben emin degilim o yuzden tavsiyem iyi bir hastane/lab da yaptirmandir.

Canim daha net sonuc veriyor fsh gibi her ay dalgalanan bir deger degil.Bazilarinda degisiyomus ama labdan kaynakli bence muhtemelen.Usg goruntunden de az cok anlasilir aslinda.Tavsiyem iyi bir labda yaptir , ankaradaysan ya da gelecegin bir donem varsa yakin tarihte duzen labi tavsiye ederim.Bu test daha yeni bir test ve her lab dogru olcuyor mu ben emin degilim o yuzden tavsiyem iyi bir hastane/lab da yaptirmandir.
canım güzel haberlerini bekliyoruz inş katlanmıştır kan değerin..Allahım yar ve yardımcın olsun..

yok canm ya malatyadayım. değerin kacla kac arasında olması lazım

ebe88 ebe88 nasılsın ne durumdasın benim durumum seninle aynı o yüzden merak ediyorum seni var mı bi gelişme?yoksa da üzülme bende de hala bi gelişme yok :( ilacı bıraktım kaç aydır adet de olamıyorum Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

arkadaşlar reishi mantarı diye bir mantar varmış hakkında bilgi sahibi olan, kullanan,ya da kullanan bir yakını olan var mı??Almayı düşünüyorum acilen bilgi lazım!!!!!!!!!!

Selam kizlar , benim dunku kan degerim 148 cikti , dususe gecmis , artik saglikli bir gebelik olma ihtimali hic yok malesef biyokimyasal ve dis gebelik ihtimali uzerinde duruyoruz.Cumartesi tekrar kan verecem daha da duserse biyokimyasal gebelik olarak sonuclanacak , umarim oyledir cunku dis gebelik surecini yasamak hic mi hic istemiyorum.

ne sıkıntılar var ya rabbım kımseyı gordugunden gerı koymasın.

kımımız adet olamıyoz,adet oluyoz dıs begelık mı kımsayal gebelık kalbı atacak mı atmayacakmı. herkesın ımtıhanı ayrı ayrı.

rabbım yardım etsın hepımıze.

canm amh kesın sonuc verıyo degıl mı. ebe88 canım gelırsen yazar msn nerde yaptırayım

Selam kizlar , benim dunku kan degerim 148 cikti , dususe gecmis , artik saglikli bir gebelik olma ihtimali hic yok malesef biyokimyasal ve dis gebelik ihtimali uzerinde duruyoruz.Cumartesi tekrar kan verecem daha da duserse biyokimyasal gebelik olarak sonuclanacak , umarim oyledir cunku dis gebelik surecini yasamak hic mi hic istemiyorum.
çook üzüldüm canımcığım..kimyasal gebeliktir dış gebelikte değerler daha yüksek oluyor benim bildiğim..sağlıklı bir gebelik olsaydı devam ederdi..hiç üzülme canımcığım herşeyde vardır bir hayır..bak en azından gebiş kalabiliyorsun..

ne sıkıntılar var ya rabbım kımseyı gordugunden gerı koymasın.

kımımız adet olamıyoz,adet oluyoz dıs begelık mı kımsayal gebelık kalbı atacak mı atmayacakmı. herkesın ımtıhanı ayrı ayrı.

rabbım yardım etsın hepımıze.

canm amh kesın sonuc verıyo degıl mı. ebe88 canım gelırsen yazar msn nerde yaptırayım

Canım Merhaba benim hastalar Doğu fertile gidiyor başarı oranı daha çok. Fethiye hanima çok paraci pahalı başarı oranı düşük diyorlar. Park hospital da yaptiran kimse yok nerdeyse. .malatya da en iyi Doğu fertil canım benim hastalarimdan duyduğum yüzde olarak başarı yüksek olan. bende oraya gidiyorum.

arkadaşlar reishi mantarı diye bir mantar varmış hakkında bilgi sahibi olan, kullanan,ya da kullanan bir yakını olan var mı??Almayı düşünüyorum acilen bilgi lazım!!!!!!!!!!

Merhaba Çiğdem aynı bildiğin gibi 2 yıldirggidiyorum yumurta çok nadir oluyor ama hep kist te oluyor fsh yuksek oluyir tüp bebek baslayamadik daha.normalde haftada bir adet oluyordum 1.5 aydir olmadım bu ay maalesef :( gün geçtikçe çok ağır geçiyor bu süreç hep agla dur işte bende durumlar böyle :( sen nasılsın?

Çiğdem bu arada dayım öğretmen kırmızı Reishi mantarı satıyor ürünlerini çok iyi diyorlar. Genclestiriyor yaşlanmayı geciktiriyor diye biliyorum sen ne duydun bu konuda Çiğdem cim? acaba bizim durumumuza iyi gelir miki?

Canım Merhaba benim hastalar Doğu fertile gidiyor başarı oranı daha çok. Fethiye hanima çok paraci pahalı başarı oranı düşük diyorlar. Park hospital da yaptiran kimse yok nerdeyse. .malatya da en iyi Doğu fertil canım benim hastalarimdan duyduğum yüzde olarak başarı yüksek olan. bende oraya gidiyorum.

canım bende tup bebek denememı dogu fertılde yaptrdım subatta. maalesf ıstedgımız sonucu alamadık. dun ugras hovayla gorustuk. olur telas yapmayın dıo. hazıran temmuz gıbı yenıden deneyelm dedı.
tup bebek yaptrmadan oncekı ay gel bakalm duruma rahıme hısteroskopı yapalm ondan sonra tutunma daha kolay oluyo dedı. bıkac hastada denemıs ıse yaramıs.

dogu fertılde hısteroskopı yaptıran var mı ucretı nedır?

amhye gerek yok fsh nın 12 nın altında olması lazım dedı. ama fsh ye gore senın 17 yumurta topladık cok ıyı beklemıoduk bu kadar yumurta dedı

Merhaba Çiğdem aynı bildiğin gibi 2 yıldirggidiyorum yumurta çok nadir oluyor ama hep kist te oluyor fsh yuksek oluyir tüp bebek baslayamadik daha.normalde haftada bir adet oluyordum 1.5 aydir olmadım bu ay maalesef :KK43: gün geçtikçe çok ağır geçiyor bu süreç hep agla dur işte bende durumlar böyle :KK43: sen nasılsın?

ebe88 ben reisimantarın gano excel in paketini aldım paketin içinde kapsül,çay ,kahve var kapsül hücre yenileyici ,bağışıklığı güçlendirici,damar tıkanıklığı vs gibi etkileri varmış.cayın vücuttan toksinleri atma etkisi ,kahvenin de kisirLkta sperm ve yumurta kalitesini ve sayısını artırma etkisi varmış umut dünyası aldık işte. Dayının bu ilaçlar konusundaki görüşü nedir bıkıyor musun ?

Back
X