Merhabalar,
aylardır yazışmaları takip ediyor , bir umut bulmaya çalışıyorum. 31 yaşındayım ve henüz evli değilim.3 senedir adet düzensizliği sebebiyle doktora gidiyorum , yaşın genç stres yapma bir şey olmaz diyip adet söktürücüleri vererek gönerdiler ama düzelme olmayınca tanıştım amh la...
amh 0,06
fsh 35,23
lh 19,27
prolaktin 10,45
Doktor menopoza girdiğimi söyledi , asla hamile kalamayacağımı da ...ağlamaktan helak oldum ve araştırmalara başladım , burda okudum tsh yüksekliği de etkiliyor diye , tsh baktırdım yüksek çıktı şuan ilaç kullanıyorum , soğan kürü yaptım adet gördüm , şimdi 2. kısmını tamamladım adet olabilmeyi bekliyorum.
Kadın doğum uzmanları ne yazık ki yapılacak birşey yok diye kapıdan gönderiyorlar , İstanbuldayım en azından menopozu geriye döndürmek mümkünse tedavi olmak istiyorum , önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Hepinize duacıyım , dilerim Rabbim hepinize bir evlat nasip eder
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı kaderi yaşayan biri olarak. Malesef ki tıbben bizim gibi hastalara şifa yok bizim sifamiz Allah c.c. de dualarla ben şifa bulabilecegimize inanıyorum canı yürekten inşaallah. . O Allah ki bizi yoktan var etti ol desin bitip tükenen yumurtalarımizi tekrar yaratır yeter ki ümidimizi kaybetmeyelim.Rabbim bu grupta ve diger bütün mümin kardeşlerime hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşaallah (Amin)