fsh yüksek olanlar

herkes merhaba
ben de fsh ve amh mağduruyum. geçen sene ağustosun 26 sında başlayan serüvenimde ağırlıklı olarak fsh ile uğraştım. en son nisan ayında
FSH 28,59
LH 9,26
PROLAKTİN 16
E2 24 idi
AMH ise geçen sene Ekim ayında 0,54 çıktı ve bir daha baktırmadım.
ocak ayında 27,35 FSH ile bir denemem oldu 1 yumurta görüldü ilaçla 2 oldu ikisi de döllendi ama kimyasal sonuçlandı. nisan ayında 28,59 FSH ile denemeye başladık ama yumurtalar büyümedi ve iptal oldu. o günden sonra kendimi 1000 km bakımına aldım diyebilirim.
doktorum Omega 3, DHEA, Coenzim Q10 kullanmamı önermişti. ben bunların yanına içeriği bana iyi gelir dediğim ne bulduysam aldım ve denedim. Ayrıca bir de agnucaston tablet aldım ve her sabah kahvaltıdan sonra 1 adet içtim.

bunların dışında aktardan hayıt otu, aslan pençesi, civan perçemi aldım.

sabah kahvaltıdan 1 -2 saat sonra 1 fincan testere dişli aslan pençesi kaynatıp içtim. akşamları 1 fincan hayıt otu kaynatıp içtim. bazı günler canım çay istediğinde de akşam üstü saat 4-5 gibi 1 tane yeşil çayın içine serçe parmak tırnağım kadar civan perçemi atıp içtim. tabletleri uzun süredir kullandım ama çayları 1,5 ay hiç aksatmadan devam ettim.
FSH 9,58
LH 2,80
E2 26,37
olmuştu ve bu benim tedavim için yeterliydi. muayenede 3 yumurta görüldü ilaçla 5 oldu. 3 ü döllendi 2 si transfer oldu 1 i tuttu. Allahım inşallah devamını görmemi nasip eder. buraya paylaşıyorum çünkü çok ağladım çok yalvardım. sürekli okudum araştırdım. inşallah sizler de şu FSH illetiyle baş edersiniz arkadaşlar. Asla pes etmeyin

dN1P6k.jpg
canım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah :KK51:
doktor ne diyecek bakalım banada.. olmassa bende denerim bunları Allah razı olsun :KK200:

rica ederim. yumurta kalitesi ve gebelikte bebeğin sağlığı için çok önemli. ben her ay kan verip kontrol ediyorum
canım saçma olucak ama yumurta kalitesine nasıl baktırıyoruz ilk kez gittiğimden hiç bilmiyorum bu işleri :)

Merhabalar,
aylardır yazışmaları takip ediyor , bir umut bulmaya çalışıyorum. 31 yaşındayım ve henüz evli değilim.3 senedir adet düzensizliği sebebiyle doktora gidiyorum , yaşın genç stres yapma bir şey olmaz diyip adet söktürücüleri vererek gönerdiler ama düzelme olmayınca tanıştım amh la...
amh 0,06
fsh 35,23
lh 19,27
prolaktin 10,45
Doktor menopoza girdiğimi söyledi , asla hamile kalamayacağımı da ...ağlamaktan helak oldum ve araştırmalara başladım , burda okudum tsh yüksekliği de etkiliyor diye , tsh baktırdım yüksek çıktı şuan ilaç kullanıyorum , soğan kürü yaptım adet gördüm , şimdi 2. kısmını tamamladım adet olabilmeyi bekliyorum.
Kadın doğum uzmanları ne yazık ki yapılacak birşey yok diye kapıdan gönderiyorlar , İstanbuldayım en azından menopozu geriye döndürmek mümkünse tedavi olmak istiyorum , önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Hepinize duacıyım , dilerim Rabbim hepinize bir evlat nasip eder

Canım moralini bozma .Ben sana Ankarada ulusta istanbul baharatın sahibi 77 yaşında olan Mustafa amcaya gitmeni ve tahlilerini ona göstermeni isterim. eĞER gelemiyorsanda telefon açıp konuşabilr sonuçlarını faxlayabilirsin .Macun ve çay veriyor .Bu değerler hepsini dengeliyor .Fsh 80-100 olan hastaların fsh ları 5 lere düşmüş dosyalamış gördüm hepsini.Banada macun ve çay verdi .Benim fsh senin ki kadar olmasada 9.3 yükselmişti iki ay kullandım 6.4 olmuştu.Tabi macun ve çay önerisi herkese göre tahliline göre değişiyor .Bir dene canım .Macun bira kötü sabah akşam sütle içiyorum.Bide cay karışımı var .Ben 5 litre macun yaptırdım bir kavanoz gidip gelip yiyorum .Sende yaptırırısan sana biryıl kadar yeter . caylarla birlikte 400 lira verdim ben .Ama canım benim 4 düşüğüm var ve bu macunla ve çaylarla hormonlarımı koruyorum diyebilirim.evlenene kadar bu macunu ve çayları hattta sonrada kullanabilirsin ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum .İstanbul baharat diye giresen internete telefon numaralrını bulabilirsin.Eğer gidersende ulus çarşısında heykele çok yakın her hafta cumartesi günleri hastalrı dinliyor sadece buna değil başka hastalıklara da macun yapıyor .Moralini bozma ama kendine dikkat et.

Canım moralini bozma .Ben sana Ankarada ulusta istanbul baharatın sahibi 77 yaşında olan Mustafa amcaya gitmeni ve tahlilerini ona göstermeni isterim. eĞER gelemiyorsanda telefon açıp konuşabilr sonuçlarını faxlayabilirsin .Macun ve çay veriyor .Bu değerler hepsini dengeliyor .Fsh 80-100 olan hastaların fsh ları 5 lere düşmüş dosyalamış gördüm hepsini.Banada macun ve çay verdi .Benim fsh senin ki kadar olmasada 9.3 yükselmişti iki ay kullandım 6.4 olmuştu.Tabi macun ve çay önerisi herkese göre tahliline göre değişiyor .Bir dene canım .Macun bira kötü sabah akşam sütle içiyorum.Bide cay karışımı var .Ben 5 litre macun yaptırdım bir kavanoz gidip gelip yiyorum .Sende yaptırırısan sana biryıl kadar yeter . caylarla birlikte 400 lira verdim ben .Ama canım benim 4 düşüğüm var ve bu macunla ve çaylarla hormonlarımı koruyorum diyebilirim.evlenene kadar bu macunu ve çayları hattta sonrada kullanabilirsin ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum .İstanbul baharat diye giresen internete telefon numaralrını bulabilirsin.Eğer gidersende ulus çarşısında heykele çok yakın her hafta cumartesi günleri hastalrı dinliyor sadece buna değil başka hastalıklara da macun yapıyor .Moralini bozma ama kendine dikkat et.
arkadaşım acaba yumurta oluşumunu filan olumlu etkiledi mi merak ettim.cevap yazarsan sevinirim.

arkadaşım acaba yumurta oluşumunu filan olumlu etkiledi mi merak ettim.cevap yazarsan sevinirim.
Kesinlikle etkiliyor canim.ben özellik le iki ay sabah aksam macun ve caylari duzenli yaptim.sonra doktora gittim yeni doktorum beni muayene etti ve hayret etti cok yumurtaniz var dedi. Canim bu hem yumurta kalitesi fsh dusurek artırıyor hemde sayiyi artiriyoe.birde hic hastalanmiuorsun.tavsiye ederim canim

aynı durumda olan bi ablam var. erken menopoza girmiş ve kendi çabalarıyla 10 sene uzatmış. sakın üzülme

Herkese merhabalar kızlar bu ay fsh 22 cikti 3 yumurta vardi.bugun 12.gunu adetin bir tane 10 bir tane 12 birtane 13mm yumurta var 5 gun klomen kullandım 3 gündür merional 225 igne yapiliyor gobekten maalesef buyumuyor cok yavas ilerliyor dua edin benim icin ne olur sali gunu tekrar kontrol var ignelere devam :(

Herkese merhabalar kızlar bu ay fsh 22 cikti 3 yumurta vardi.bugun 12.gunu adetin bir tane 10 bir tane 12 birtane 13mm yumurta var 5 gun klomen kullandım 3 gündür merional 225 igne yapiliyor gobekten maalesef buyumuyor cok yavas ilerliyor dua edin benim icin ne olur sali gunu tekrar kontrol var ignelere devam :KK43:

offf nasıl tanıdık geldi nasıl

UOTE="sevindirik26, post: 43171416, member: 700719"]arkadaşım acaba yumurta oluşumunu filan olumlu etkiledi mi merak ettim.cevap yazarsan sevinirim.[/QUOTE]
Canim su an 8haftalik hamile yi

Herkese merhabalar kızlar bu ay fsh 22 cikti 3 yumurta vardi.bugun 12.gunu adetin bir tane 10 bir tane 12 birtane 13mm yumurta var 5 gun klomen kullandım 3 gündür merional 225 igne yapiliyor gobekten maalesef buyumuyor cok yavas ilerliyor dua edin benim icin ne olur sali gunu tekrar kontrol var ignelere devam :KK43:

Rabbim yardimcin olsun inşallah hayırlı haberlerini duyarız fsh in düşmesi ve yumurta oluşumu için ne yaptın amh kaçtı senin? Bende amh sonuclarimi bekliyorum duruma göre tedaviye baslicaz inşallah normal değerler arasındadır diye dua ediyorum

Back
X