- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
Merhaba arkadaslar buraya cok yazdim.cok gel gitler yasadik arkadaslarla birlikte cok guzel paylasmlarmz da oldu.burasi cok iyi bir arsiv oldugu icin yazmak istedim.bir de okuyan olursa umit olsun
Benim yarin dogumum var.uyku tutmadi tabi.heyecan korku endise bir arada
Bende 90 fsh la dogal hamile kaldim yazmistim onceden.
Hepinize kolaylıklar diliyorum.en yakin zamanda bebeklernzi kucaginza almaniz dilegyle...
Günaydın kızlar ☺ bursa hep okuyarak kendime umut ariyordum 4.5 yıldir.simdi ben size umut olmak istedim.amh 0.1 den küçük fsh 89 a kadar gördükdr lar kibris dedi donasyon dedi.cok aagladım cok depresyonilaci kullandim.hic yyumurta olmadi bende.aralik ayinda 1 tane yumurtaoldu ddollendittüp bebekyyapildi.cok ama cok ümitsiz oldugu halde Allah mucizemi verdi sukurler olsun tuttu tup bebegimiz cok şükü . Eger benim olduysa gerkesjn herkesinolur arkadaslar 4.5 yyılda 1 yumurta ne ddemek.cevremdekiler bir opu da60 yumurta toplatirken...cok şüküroolumsuz u atin ustunuzden dualara devam edin.ben kunfeyekun duasi ni okudum hergunde okuyoru . .suan 10 haftalik olduknormal ggebelere göre daha zor ama cok sukur ilaclar igneler fitiller jeller devam ediyorum.Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin.hepinizi seviyorumdualarim sizinle.
böyle yazılar gerçekten umudumuzu arttırıyor... iyiki yazıyorsunuz kızlar.... Rabbim her ikinizin de sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin, sağlıkla huzurlu upuzun yıllarınız geçsin çocuklarınızla