fsh yüksek olanlar

Merhaba canim daha yolun basindasun cnm stres yapma guzel sonuclarin fsh 10 ustu olunca biraz skinti ama asil test amh sana daha gerek yok bence suanda gebelige engel birsey gözükmüyor ama once rabbim tabi adetin peki neden duzensiz cnm adetten sonraki verimli gunleri kacirma takip etmeye çalış. Esinin peki nasil sperm testi oda yaptırdıimmi
teşekkür ederim öncelikle yorumun için :) benim adetlerim hep düzensizdi şimdiye kadar yani her ay olurdum ama hep 1hafta ya da en fazla 10gün gecikmeyle ,hamileliği düşünmeye başladığımdan itibaren sanırım stres de yaptım 2ayda 1 olmaya başladım doktor ultrasonla baktığında yumrtlarımda bir sıkıntı görmediğini söyledi bakalım artık biraz rahat olmam gerek sanırım eşimle ilgili hiçbir test yaptırmadık canım çünkü sorunun bende olduğunu düşünüyorum rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah.

teşekkür ederim öncelikle yorumun için :) benim adetlerim hep düzensizdi şimdiye kadar yani her ay olurdum ama hep 1hafta ya da en fazla 10gün gecikmeyle ,hamileliği düşünmeye başladığımdan itibaren sanırım stres de yaptım 2ayda 1 olmaya başladım doktor ultrasonla baktığında yumrtlarımda bir sıkıntı görmediğini söyledi bakalım artık biraz rahat olmam gerek sanırım eşimle ilgili hiçbir test yaptırmadık canım çünkü sorunun bende olduğunu düşünüyorum rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Hayirlisi olsun cnmhakkinda ultrasonda yumurta görüldüyse skinti yapma o stres hepimizde var:)) kendimde skinti var diede dusunme oyle :) olucak ins bi günü

Hayirlisi olsun cnmhakkinda ultrasonda yumurta görüldüyse skinti yapma o stres hepimizde var:)) kendimde skinti var diede dusunme oyle :) olucak ins bi günü
Gunaydin nasilsin canim amh yaptiracaktin ne oldu insallah sonuclar iyidir.Ben de adet olmayi bekliyorum adet olursam gidip tekrar detayli baktiricam uni hastaneleri amh bakarlar mi sence?

Gunaydin nasilsin canim amh yaptiracaktin ne oldu insallah sonuclar iyidir.Ben de adet olmayi bekliyorum adet olursam gidip tekrar detayli baktiricam uni hastaneleri amh bakarlar mi sence?
Canim saol iyiyim şükür:) evet yaptırdım 1.43 cikti cokta iyi sayilmaz anlican yasima gore ama şükür demekkten birsey gelmio elden kesinikle adetin 2. Yada 3. Gunu mutlaka git yaparlar heralde canim

Canim saol iyiyim şükür:) evet yaptırdım 1.43 cikti cokta iyi sayilmaz anlican yasima gore ama şükür demekkten birsey gelmio elden kesinikle adetin 2. Yada 3. Gunu mutlaka git yaparlar heralde canim
Cok sukur canim cokta dusuk degil,hamdolsun iyiyim bende istanbula gezmeye geldik:) iki hafta var adetime insallah gitmeyi dusunuyorum sen de ihmal etmeden tedavine basla Allahin izniyle en yakin zamanda olur insallah burda birbirimize haber veririz.

Cok sukur canim cokta dusuk degil,hamdolsun iyiyim bende istanbula gezmeye geldik:) iki hafta var adetime insallah gitmeyi dusunuyorum sen de ihmal etmeden tedavine basla Allahin izniyle en yakin zamanda olur insallah burda birbirimize haber veririz.
Şükür cnm tabi oyle. Ohh misss gez gez ne guzel eveyt etmicen artik ihmal sende etme umarim guzel haberlerle bulusuruzz:))

Şükür cnm tabi oyle. Ohh misss gez gez ne guzel eveyt etmicen artik ihmal sende etme umarim guzel haberlerle bulusuruzz:))
Evt benim icin moral oldu cidden geziyoruz donuste once tekrardan tahlillerimi yapmayi dusunuyorum sonra iyi bir doktor bulup ne yapmam gerekirse onu yapicam.Biz elimizden geleni yapalim Allah gorsun taktir ondan,bitkisel seyler de dene canim ozellikle bal,polen,ari sutu veya bal,tarcin,corek otu bunlarda yumurta kalitesini arttiriyor.

Evet cnm ya onlarida cok duydum yapicam artik birseyler sende ins en kisa zmanada Iyi bi doktor bulursun canim haberlesiriz gene buradann:))))

Stres etkiliyor cidden.maalesf herkeste bi stres ama
Ilk kizim hemen oldu korunmayi birakir birakmaz
Ikinci melegim cok zorladi
Fsh yumurta rezervi yetmezligim 4 yildan aşkın bi sure once basladi
O surec icinde tüp yaptrmak icin bekledm.fshin dusmesi folikul gorunmesi icin fakat olmadi bi türlü.tup bebek bile olmuyordu fsh tavandi en son 90 di.normaldede de 50 60 arasydi hep.folikul hic yoktu
Fakat bir mucize oldu dualar ve bitkisel kurler vesilesyle dogal yoldan gebe kaldim.
Mucize kizim 1 aylik oldu.

merhaba bitkisel kürler derken neler yaptın mesela????

merhaba arkadaşlar,
birşey danışmak istiyorum bu cyclo progynova regli düzenlemesi için veriliyor değilmi? dr bu ay verdi kullandım 30nisan veya 1mayısta regli olmam gerekirken hala olamadım ilaç 27nisanda bitti :( düzenli reglimin düzeni bozuldu anlayamadım. bilgisi olan varmı acaba??

Merhaba arkadaşlar ben bu topiğe yeni yazıyorum bende bi süredir bebek deniyorum ama nasip olmadı daha. Fsh gecen ay 9.5 çıkmıştı diğer değerler normaldi ve doktor önemsenecek bişey değil dedi. Bu ay ise 12.6 ya yükseldi birden dün öğrendim ve hala şoktayım bir ayda nasıl böyleolabilir :( adetlerim düzenlidir ve 28 günde bi olurum aynı zamanda iki aydır yumurtlama döneminde ultrasonda doktor yumurtamın olduğunu ve bi kaç gün e çatlayacağını söyledi yani yumurtlama da var ama fsh anlamsız bi şekilde yüksek. Yaşım 30 olduğu ve hiç çocuğum olmadığı için endişeliyim siz ne önerirsiniz bu durumda perşembe doktora gitcem inş

selam,
fsh 15 e kadar cok sorun edilmiyor sadece 9 - 15 arası rezerv azlığı cocuk için ugrasma anlamına gelebiliyor :( ayrıca fsh cok degısken bir hormon stres en büyük yükselme sebebi (kendimden biliyorum :) ) her ay degısebiliyor bitki çayları ile düşürebilirsin.

merhaba arkadaşlar,
birşey danışmak istiyorum bu cyclo progynova regli düzenlemesi için veriliyor değilmi? dr bu ay verdi kullandım 30nisan veya 1mayısta regli olmam gerekirken hala olamadım ilaç 27nisanda bitti :KK43: düzenli reglimin düzeni bozuldu anlayamadım. bilgisi olan varmı acaba??
Test yapin hamile olabilirsiniz,gerci ilaca ragmen bu mumkunmu bilmiyorum.

Merhaba arkadaşlar ben bu topiğe yeni yazıyorum bende bi süredir bebek deniyorum ama nasip olmadı daha. Fsh gecen ay 9.5 çıkmıştı diğer değerler normaldi ve doktor önemsenecek bişey değil dedi. Bu ay ise 12.6 ya yükseldi birden dün öğrendim ve hala şoktayım bir ayda nasıl böyleolabilir :KK43: adetlerim düzenlidir ve 28 günde bi olurum aynı zamanda iki aydır yumurtlama döneminde ultrasonda doktor yumurtamın olduğunu ve bi kaç gün e çatlayacağını söyledi yani yumurtlama da var ama fsh anlamsız bi şekilde yüksek. Yaşım 30 olduğu ve hiç çocuğum olmadığı için endişeliyim siz ne önerirsiniz bu durumda perşembe doktora gitcem inş
Canim ben de gecen ay ilk defa yaptirdim ve 10.8 cikmisti bu ay bakalim kac cikacak yasimda 29.Esin de tahlillerini yapti mi?burdan okudugum kadariyla hayit otu hormonlari duzenliyor ben bu ay kullandim sonucu iki hafta sonra gorucem bi de sabahlari bal,polen,arisutu yiyorum yumurta kalitesini arttiriyormus denemekte fayda var.Hem ultrasyonda yumurta gorulmesi daha onemli bazen fsh stresten yuksek cikabiliyor.

Test yapin hamile olabilirsiniz,gerci ilaca ragmen bu mumkunmu bilmiyorum.

yok canım gebe degılım :) sanırım yumurtlamadım nisanda ovulasyon testlerimde 2koyu cızgı hiç görmedim bir ara hafif pembe oldu ama hıc koyulaşmadı test bölümü :( ilişkide olmadı pek zaten
kasık agrısı sivilcelenme var ama daha gelemedi ..

Canim ben de gecen ay ilk defa yaptirdim ve 10.8 cikmisti bu ay bakalim kac cikacak yasimda 29.Esin de tahlillerini yapti mi?burdan okudugum kadariyla hayit otu hormonlari duzenliyor ben bu ay kullandim sonucu iki hafta sonra gorucem bi de sabahlari bal,polen,arisutu yiyorum yumurta kalitesini arttiriyormus denemekte fayda var.Hem ultrasyonda yumurta gorulmesi daha onemli bazen fsh stresten yuksek cikabiliyor.
Eşim gitti canım sperm hareketliliği ve sayısı normalmiş. Bende hayıtı duydum ama cesaret edemedim bi doktora göstermek istiyorum sonuçları bakalım ne diycek. Bu ay farklı problemlerim vardı stresliydim gerçekten ondan mı yükseldi bilmiyorum ama beni iki gündür perişan etti üzüntüden :( bende geçen aylarda tarçın bal çörekotu kürünü yapmıştım birde prolaktin değerim benim inip çıkıyo mesela bi ay 50 iken sonra 29 A düştü dostinex kullandım yine 9 A düştü yani her bitki kürünü yapmaya cesaret edemiyorum prolaktin yükselir diye öyle iki arada kaldım. Sence doktor bana bu değerle ne der çatlatma iğnesi falan mı önerir yoksa aşılama mı? Ben daha hiç bi ilaç kullanmadım

selam,
fsh 15 e kadar cok sorun edilmiyor sadece 9 - 15 arası rezerv azlığı cocuk için ugrasma anlamına gelebiliyor :KK43: ayrıca fsh cok degısken bir hormon stres en büyük yükselme sebebi (kendimden biliyorum :) ) her ay degısebiliyor bitki çayları ile düşürebilirsin.
Canım bu ay zor bi dönem geçirdim belki o yükseltti bilmiyorum ama çok üzülüyorum iki gündür. Perşembe bakayım doktor ne diycek diğer hormonlarım normal seyirde çok abartılacak göze batan bi durum yok. Bitki çayını belki denerim doktordan sonra :(

hayıtı dene mutlaka zararı yok sabah aksam
ben suyunu aldım sabah işe giderken vaktım olmuyor hayıt suyunu içiyorum aksamda tohumunu kaynatıp limon sıkıp içiyorum
iş yerinde de testere dişli aşlan pencesi ve adaçayı içiyorum

bunlardan hariç hergün 2tane omega 3, 1tane ınofolic combi, 2tane biosteron dhea kullanıyorum
sabah aksam tarcın çörekotu bal karışımı 1 kasık yiyorum
simdi hurma poleni alıp balla karıştırdım ilk kez bu sabah yedim 1kaşık bakalım şifanın nerden geleceği belli olmaz :)

farrahdiba nın verdiği bir macun tarifi var 41gün yemiş gebe kalmıstı malzemelerini aldım tek arı sütü kaldı gelmesini bekliyorum onuda hazırlayıp yiyeceğim bakalım :halay:

dualarımda var tabi farma ana eli otu getirttim ümreden 3meryem suresi okuyup bir parçasını üstümde tasıyorum (gebe kalınca cıkarılacakmış) suya koyup sabah içtim
nisan yağmuru biriktirdim onun dualarını yapıcam insallah bu gece başlıyorum mübarek gece diye..

teyzeme 41yasin okuttum duasını yapıcam yine bu gece insallah Rabbim çabalarımı boşa çıkarmaz gönlümüzdekini aklımızdakini nasip eyler :dua:

Back
X