- 9 Ocak 2015
- 12.843
- 29.165
- 798
Canim prolaktin hormonu nedir hic bilmiyorum benim sanirim normaldi,esinin sorunu olmamasi buyuk bir arti masallah,gecen ay fsh yuksekligini ogrenince benimde dunya basima yikildi ama dunyanin sonu degil dert veren Allah dermanini da verir insallah.Eşim gitti canım sperm hareketliliği ve sayısı normalmiş. Bende hayıtı duydum ama cesaret edemedim bi doktora göstermek istiyorum sonuçları bakalım ne diycek. Bu ay farklı problemlerim vardı stresliydim gerçekten ondan mı yükseldi bilmiyorum ama beni iki gündür perişan etti üzüntüdenbende geçen aylarda tarçın bal çörekotu kürünü yapmıştım birde prolaktin değerim benim inip çıkıyo mesela bi ay 50 iken sonra 29 A düştü dostinex kullandım yine 9 A düştü yani her bitki kürünü yapmaya cesaret edemiyorum prolaktin yükselir diye öyle iki arada kaldım. Sence doktor bana bu değerle ne der çatlatma iğnesi falan mı önerir yoksa aşılama mı? Ben daha hiç bi ilaç kullanmadım
Valla canim benim 10.8 di ultrasyonda da 7 yum gordu doktor klomen verdi ama bu ay kullanmadim cunku gecen hafta istanbula tatile gitmistik bosuna kullanmayayim dedim.Sanada muhtemelen ultrasyondan yumurtalarina bakar ona gore tedavi yontemi belirler ama asilama demez hemen merak etme.