fsh yüksek olanlar

Orasi hic belli olmaz canim hem ozelde is imkanida cok sizin heleki istanbulda.

Ayy bu arada bir kac haftaya tayinler de belli olacak bakalim ipkalarimiz kabul edilecekmi:)
ipka derken sen de eşi polis olup öğretmen olanlardan mısın cnım ben de öyleyim de :D bu arada benim fsh 8.67 doktor bir şey demedi ama yüksek diyenler var çevremde sizce nasıl bu :(

ipka derken sen de eşi polis olup öğretmen olanlardan mısın cnım ben de öyleyim de :KK70: bu arada benim fsh 8.67 doktor bir şey demedi ama yüksek diyenler var çevremde sizce nasıl bu :KK43:
Evet esim polis memuru ben de sinif ogretmeniyim.Yok canim ne yuksegi 10 dan sonrasi yuksek seninki normal moralini durduk yere bozma.

Orasi hic belli olmaz canim hem ozelde is imkanida cok sizin heleki istanbulda.

Ayy bu arada bir kac haftaya tayinler de belli olacak bakalim ipkalarimiz kabul edilecekmi:)
Evet zate olmassa hep ozellerw guveniom sorumlu müdürlük bile yaplio:) yaa suss tayin deme çok stresteyimmm :_( ins bizede cikmaz doguuu yaa insss sizde gelirsiniz. Ama bu sene olmassa bu dogu seneye keson cikar gibi :(

Gayet iii benim yas 27 ve fsh 13.36 guvenmiom artik fsh amh yaptir cnm cok takiosan kafana :)
ben normal sınırlarda görünce hiç takılmamıştım canım ama o doktor öyle dedi kendi doktorum sorun yok demişti takmayayım o zaman aynı zamanda hayıt tohumu da içiyorum o dengeliyormuş bu ay 3 yumurtam vardı 2si büyümüştü :)

ben normal sınırlarda görünce hiç takılmamıştım canım ama o doktor öyle dedi kendi doktorum sorun yok demişti takmayayım o zaman aynı zamanda hayıt tohumu da içiyorum o dengeliyormuş bu ay 3 yumurtam vardı 2si büyümüştü :)
Bak masaalh ne guzel iste 2 si buyumus :))stres yapmamakk lazim baskada caresi yok şimdilik:)))

Estağfurullah canım ne Özürü..biliyorum herseyin farkındayım. .degerlerim hep kötü çıkıyor maalesef. .adet dönemlerimde bunalima giriyorum. Sonra toparlaniyorum:KK43: bende korkuyorum cokk..
Emell özellikle senin için baktım bu sefer biliyo musun ve görünce takvimi kendim kadar sevindim arkadaşım. Hamilesin şükürler olsun Rabbime bin şükğr nasıl oldu eski arkadaşım.cinsiyeti ne gözün aydın Allahım tamamına erdirsin inşallah nasılsın iyi misinn

Kizlar bende fsh yuksek olanlardanim e2 ve amh rezaletti.
Co enzim ve biesteron
beni duzene sokan fsh dusuren 2 ilac di.
Herkese tavsiye ediyorum mutlaka dr. Kont.kullanin ben kullandim karsiliginida gordum.

moryel88 moryel88 masal3487 masal3487 vr diğer kızlar bugün doktora gittim sabah antral foliküllere baktı alttan ve foliküllerin mükemmel bi sürü yumurtan var dedi ama fsh ı çok dikkate alma onun yerine AMH yapalım dedi ve haftaya perşembe belli olacak. Eğer amh sonuçları 1.5 un üstünde ise çok fazla dikkate almaya gerek yok dedi başka bi çaresine bakarız ama 1.5 un altında olursa seni direkt tüp bebek merkezine gönderirim aşılama falan oyalanmaya gerek yok dedi bundan sonrası nasip ve boş bol dua etmek. Tek mutlu eden şey beni foliküllerin fazla olması oldu buna da çok şükür :)

Kizlar bende fsh yuksek olanlardanim e2 ve amh rezaletti.
Co enzim ve biesteron
beni duzene sokan fsh dusuren 2 ilac di.
Herkese tavsiye ediyorum mutlaka dr. Kont.kullanin ben kullandim karsiliginida gordum.
Amh, fsh,e2 kaçtı canım senin? Birde ilaçların karşılığını gördüm dedin şimdi var mı bebiş? Ne gibi faydası oldu ilaçların?

moryel88 moryel88 masal3487 masal3487 vr diğer kızlar bugün doktora gittim sabah antral foliküllere baktı alttan ve foliküllerin mükemmel bi sürü yumurtan var dedi ama fsh ı çok dikkate alma onun yerine AMH yapalım dedi ve haftaya perşembe belli olacak. Eğer amh sonuçları 1.5 un üstünde ise çok fazla dikkate almaya gerek yok dedi başka bi çaresine bakarız ama 1.5 un altında olursa seni direkt tüp bebek merkezine gönderirim aşılama falan oyalanmaya gerek yok dedi bundan sonrası nasip ve boş bol dua etmek. Tek mutlu eden şey beni foliküllerin fazla olması oldu buna da çok şükür :)
Ayy hadi gozun aydin cok sevindim peki folikul sayisini soyledimi yani benimki saymisti bi de fsh kac cikmisti ki

MERHABA KIZLAR;
BENDE ARANIZA YENİ KATILANLARDANIM 4 AYLIK EVLİYİM. EŞİMLE ÇOCUK İSTEDİĞİMİZ İÇİN HİÇ KORUNMADIK. AMA GEL GÖRELİM EVLENDİĞİMDEN BERİ ADET DÜZENİM BOZULDU GECİKMELER ERKEN OLMALAR. BU AYDA 8 GÜN GECİKİNCE Bİ UMUT DEDİM AMA ERTESİ GÜN SANCILI BİR ADET GEÇİRDİM. ADETİMİN 3. GÜNÜ GİTTİĞİM DOKTARDA ÇIKAN TEST SONUÇLARIM AŞAĞIDA :KK43:
DOKTOR YUMURTALIKLARIN YAŞLANMIŞ DEDİ( 33 YAŞINDAYIM YAŞIMA GÖRE YAŞLIYMIŞ ). DOSTİNEKS VEcyclo progynova YAZDI. BUNLARI KULLAN ADETİN 3. GÜNÜ TEKRAR GEL DEDİ. BUNUN DIŞINDA DETAYLI BİR AÇIKLAMADA YAPMADI AÇIKCASI. NETE GİRİP ARAŞTIRDIĞIMDA ÇOK ÜZÜLDÜM. ANNE OLMAYI BEKLERKEN ERKEN MENEPOZA GİRDİĞİMİ ÖĞRENDİM.

On Tani Kadın infertilitesi, anovülasyon ile birlikte
Biyokimya
Tetkik AdiSonucDurumNormal DegerBirimAciklama

Estradiol 18.22 L
20 - 75 pg/mL
20 - 88 pg/mL
24 - 114 pg/mL
62 - 534 pg/mL
80 - 273 pg/mL

FSH 10.99

3.5 - 12.5 mIU/mL
4.7 - 21.5 mIU/mL
1.7 - 7.7 mIU/mL
25.8 - 134.8 mIU/mL

LH 9.16

2.4 - 12.6 mIU/mL
14.0 - 95.6 mIU/mL
1.0 - 11.4 mIU/mL
7.7 - 58.5 mIU/mL

Prolaktin 40.65
4.79 - 23.3 ng/mL

TSH 2.94 N
0.27 - 4.2 uIU/mL

Ayy hadi gozun aydin cok sevindim peki folikul sayisini soyledimi yani benimki saymisti bi de fsh kac cikmisti ki
Yok canım söylemedi sayısını sadece çok iyi foliküllerin dedi bende sayısını sormadım iyi deyince. Şimdi amh sonuçları bekliyorum inşallah oda 2 civarı çıkarsa çok şükür diycem :KK66: fsh 12.8 canım. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için

MERHABA KIZLAR;
BENDE ARANIZA YENİ KATILANLARDANIM 4 AYLIK EVLİYİM. EŞİMLE ÇOCUK İSTEDİĞİMİZ İÇİN HİÇ KORUNMADIK. AMA GEL GÖRELİM EVLENDİĞİMDEN BERİ ADET DÜZENİM BOZULDU GECİKMELER ERKEN OLMALAR. BU AYDA 8 GÜN GECİKİNCE Bİ UMUT DEDİM AMA ERTESİ GÜN SANCILI BİR ADET GEÇİRDİM. ADETİMİN 3. GÜNÜ GİTTİĞİM DOKTARDA ÇIKAN TEST SONUÇLARIM AŞAĞIDA :KK43:
DOKTOR YUMURTALIKLARIN YAŞLANMIŞ DEDİ( 33 YAŞINDAYIM YAŞIMA GÖRE YAŞLIYMIŞ ). DOSTİNEKS VEcyclo progynova YAZDI. BUNLARI KULLAN ADETİN 3. GÜNÜ TEKRAR GEL DEDİ. BUNUN DIŞINDA DETAYLI BİR AÇIKLAMADA YAPMADI AÇIKCASI. NETE GİRİP ARAŞTIRDIĞIMDA ÇOK ÜZÜLDÜM. ANNE OLMAYI BEKLERKEN ERKEN MENEPOZA GİRDİĞİMİ ÖĞRENDİM.

On Tani Kadın infertilitesi, anovülasyon ile birlikte
Biyokimya
Tetkik AdiSonucDurumNormal DegerBirimAciklama

Estradiol 18.22 L
20 - 75 pg/mL
20 - 88 pg/mL
24 - 114 pg/mL
62 - 534 pg/mL
80 - 273 pg/mL

FSH 10.99

3.5 - 12.5 mIU/mL
4.7 - 21.5 mIU/mL
1.7 - 7.7 mIU/mL
25.8 - 134.8 mIU/mL

LH 9.16

2.4 - 12.6 mIU/mL
14.0 - 95.6 mIU/mL
1.0 - 11.4 mIU/mL
7.7 - 58.5 mIU/mL

Prolaktin 40.65
4.79 - 23.3 ng/mL

TSH 2.94 N
0.27 - 4.2 uIU/mL
Senin mi yumurtalıkların yaşlıymış o zaman ben öleyim :KK70: canım benim bu ay ki değerlerim seninki ile hemen hemen aynı
TSH 3.14
FSH 12.8
PROLAKTİN 29
LH 10
E2 38
Bugün alttan muayene oldum foliküllerime baktı doktor ve umutlu konuştu bayağı yumurtam varmış. Birde amh testi yaptırdım haftaya onlar da iyi çıkarsa inş önümde engel kalmayacak. Sana doktor neden öyle dedi açıklaması ne?

Back
X