fsh yüksek olanlar

Hadi insallah hayirli haberlerle gelirsin benimde regl ucuncu gunu yarin ben de hormon testi yapicam tekrardan amh de yapicam insallah bana da dua edin.

Merhaba masal hatırladm seni bende hormon sonucumu almaya geldim amh istedim o ikinci aşama önce hormaonalrına bakalım dedi.. Dilerim hayırlısı olur bu ay dördüncü olacak bol incir ceviz we fındık aldım

Merhaba masal hatırladm seni bende hormon sonucumu almaya geldim amh istedim o ikinci aşama önce hormaonalrına bakalım dedi.. Dilerim hayırlısı olur bu ay dördüncü olacak bol incir ceviz we fındık aldım
Canim ben rutin gidip baktirayim dedim ve fsh yuksek cikti yarin gidip tekrar yaptiricam amh de baktiricam ama bilmiyorum kafam karisikya nasil bir surec bekliyor hic bilmiyorum:( masallah canim hamilesin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bizede dua et.

Canim ben rutin gidip baktirayim dedim ve fsh yuksek cikti yarin gidip tekrar yaptiricam amh de baktiricam ama bilmiyorum kafam karisikya nasil bir surec bekliyor hic bilmiyorum:KK43: masallah canim hamilesin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bizede dua et.

Ah be canım hamile degilim totem yapmıştım tutmadı şimdi kaldıramıyorum.. Benim bu ay dördüncü demene olacak ama cok umutluyum şimdi sıra bekliyorum sonuçlarımız ı birbirimzle paylaşalım

Canim ben rutin gidip baktirayim dedim ve fsh yuksek cikti yarin gidip tekrar yaptiricam amh de baktiricam ama bilmiyorum kafam karisikya nasil bir surec bekliyor hic bilmiyorum:KK43: masallah canim hamilesin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bizede dua et.

Fsh kaç canım bnde dha önce yaptırmdm şimdi farklı bir hastanedeym

Ah be canım hamile degilim totem yapmıştım tutmadı şimdi kaldıramıyorum.. Benim bu ay dördüncü demene olacak ama cok umutluyum şimdi sıra bekliyorum sonuçlarımız ı birbirimzle paylaşalım
Hadiya insallah senin hormonlarda bir sey cikmaz.Ben de subattan beri istiyorum gerci subati ve bu ayi degerlendiremedik dogru duzgun sehir disinda oldugumuz icin.
Insallah takvimi kaldirmayacagin gunlerde gelir sonucta hormonlar iyi cikarsa sorun yok bir seneye kadar olmamasi normal karsilaniyor.

Hadiya insallah senin hormonlarda bir sey cikmaz.Ben de subattan beri istiyorum gerci subati ve bu ayi degerlendiremedik dogru duzgun sehir disinda oldugumuz icin.
Insallah takvimi kaldirmayacagin gunlerde gelir sonucta hormonlar iyi cikarsa sorun yok bir seneye kadar olmamasi normal karsilaniyor.

Bu defa regl in üçüncü günü yaptırdım.. İnşallah iyi olur sanırım ikimizde stres olduk bence hayıt ı falan en azından altı ay olmazsa yapmalıyız..

Kizlarrrr. Iyi akşamlar canlarim anca girdik eve arkadasa felan ugradik..ben bugun dosyayi teslim eder kararı bekleriz diodum ama oyle olmuyormus bu isler :))bi kac hastane icinde daha birime gir cik felan şükür tamamlandi ve tüp bebek doktoruna gosterip asilama yada tup dicek die bekledik..doktor baktı butun herseye yunurtalikta azalma esindede biraz spermde skinti asilamaylahic vakit kaybetmeyek tup dedi bi sok oldum ama istediğimde buydu aslinda raporu çıkartmak ozele gitmek..ordakisekreter bugun bizr cok yardımcı olsun bide esimin polis olduğunu duyunca abiside polismis baya yardim ettisagolsun:))ve ben kizadedom burda yaptirmak istemiyorum rapor cikar mi genede die dıs heyet olarak çıkartınca raporu ilaclarin t
Yüzde 80 ini karsiliyormus devlet..27 mayisa cikicaktu ama benim once ozelde tup bebek dr bulmam lazımdı cunku rapor ilac icin bir ay hemen sonra bitiomus suresi yani kizlar yarin aklimda bi kac yer var arastircam durumu anlaticam cuma da bi iki yakin hastaneye gidicep ilacli raporum olunca fiyat nasil die..ona göre hemen devlette gidip raporu isleme sokup hazirandda bidaki adete ins tup olucak

Kendi ozeldeki doktorumuda bi gittim sagolsun oda asilama olma evet dedi ohastane cok uçuk doktor bi iki yrr daha onerdi bana iste arastirip netlestircrm kafadan 8 bini gozden cikaracaz bide kizlar arastrib proxedd var eslere 150 tl cok ii erkek icib onu yazdu üroloji dr devlette onuda yarin alicak esim

Gunduz bi soktaydim ama suan cok iyiyim ama asilama taraftarida deildim cok devlet hastanesinde helal olsun urastirmadi tüp dedi hemen :)))(durum boyle kizlar cokkk duaya ihtiyacım var :)

Kizlarrrr. Iyi akşamlar canlarim anca girdik eve arkadasa felan ugradik..ben bugun dosyayi teslim eder kararı bekleriz diodum ama oyle olmuyormus bu isler :))bi kac hastane icinde daha birime gir cik felan şükür tamamlandi ve tüp bebek doktoruna gosterip asilama yada tup dicek die bekledik..doktor baktı butun herseye yunurtalikta azalma esindede biraz spermde skinti asilamaylahic vakit kaybetmeyek tup dedi bi sok oldum ama istediğimde buydu aslinda raporu çıkartmak ozele gitmek..ordakisekreter bugun bizr cok yardımcı olsun bide esimin polis olduğunu duyunca abiside polismis baya yardim ettisagolsun:))ve ben kizadedom burda yaptirmak istemiyorum rapor cikar mi genede die dıs heyet olarak çıkartınca raporu ilaclarin t
Yüzde 80 ini karsiliyormus devlet..27 mayisa cikicaktu ama benim once ozelde tup bebek dr bulmam lazımdı cunku rapor ilac icin bir ay hemen sonra bitiomus suresi yani kizlar yarin aklimda bi kac yer var arastircam durumu anlaticam cuma da bi iki yakin hastaneye gidicep ilacli raporum olunca fiyat nasil die..ona göre hemen devlette gidip raporu isleme sokup hazirandda bidaki adete ins tup olucak
Bir cirpida okuyuverdim canim hakkinizda hayirlisi buysa boyle olsun sureci hizlandirmak en guzeli aslinda,hazirana bir sey kalmadi bu surecte hep olumlu dusun olumlu olsun canim.
Bu surecte iyi bir klinik ve doktor cok onemli canim bakarsin ikizlerin ucuzlerin olur belki hayali bile cok guzel:)

Gunduz bi soktaydim ama suan cok iyiyim ama asilama taraftarida deildim cok devlet hastanesinde helal olsun urastirmadi tüp dedi hemen :)))(durum boyle kizlar cokkk duaya ihtiyacım var :)
Dualarimiz seninle canim bakalim surec benim icin nasil isleyecek cok merak ediyorum.Bu arada duygunun masallah amh si normal cikmis o aciklamadan ben mujdeyi vereyim:)

masal3487 masal3487 moryel88 moryel88 burdayım kızlar ancak girebildim. Öncelikle Habibecim çok sevindim aşılama maddi manevi bi kayıp ve garantisi de yok %20 falan diyorlar. En güzeli tüp bebek tutma ihtimali de çok yüksek. Senin in en hayırlısı olmuş bemce birde iyi kaliteli bi tüp bebek merkezi ve doktor bulunca ohh miss gerisi tevekkül olmak. Bana gelince amh normal değer aralığında çıktı doktor fsh ı falan boşver senin rezervin hala var görünüyo artık kendini kasma ve akışına bırak dedi ilaç falan vermedi bi kaç ay da böyle deneyeceğim ;) zeynep canım özelde doktorA sen söyle amh yi ama dediğim gibi ben kayseride yaptırmadım ist ve ank da yapılır dediler ve 5 gün içinde sonuçlar geliyo. Canım arkadaşım asla es geçme bunu önemli

Hee smearda temiz sukurler
masal3487 masal3487 moryel88 moryel88 burdayım kızlar ancak girebildim. Öncelikle Habibecim çok sevindim aşılama maddi manevi bi kayıp ve garantisi de yok %20 falan diyorlar. En güzeli tüp bebek tutma ihtimali de çok yüksek. Senin in en hayırlısı olmuş bemce birde iyi kaliteli bi tüp bebek merkezi ve doktor bulunca ohh miss gerisi tevekkül olmak. Bana gelince amh normal değer aralığında çıktı doktor fsh ı falan boşver senin rezervin hala var görünüyo artık kendini kasma ve akışına bırak dedi ilaç falan vermedi bi kaç ay da böyle deneyeceğim :KK66: zeynep canım özelde doktorA sen söyle amh yi ama dediğim gibi ben kayseride yaptırmadım ist ve ank da yapılır dediler ve 5 gün içinde sonuçlar geliyo. Canım arkadaşım asla es geçme bunu önemli
Canimmmm benim cok saol aynen öyle vallaa mis gibi olucak ins cokkk sevindim senin icin amh yede super stres yok akisina birak:)) olucak ims ucumuzunde

Back
X