evet ben 45 fsh ile doğal yollardan hamile kaldım. doktorda çok şaşırdı.
benimde fsh değerim 19,53 doktro hiçde iyi şeyler soylemedi cok üzgünüm resmen kalbim ağrıyor üzüntüden
benimde fsh değerim 19,53 doktro hiçde iyi şeyler soylemedi cok üzgünüm resmen kalbim ağrıyor üzüntüden
Merhaba canım hiç canını sıkma benimde fsh ım 26 çıkmıştı ve inan aylarca hayat küstüm çok ağladım çok üzüldüm . Ama moralimi yüksek tutup tedaviye başlamaya karar verdim ve şuan 14+2 haftalık hamileyim . her zaman olumlu düşün lütfen tavsiyem kuru incir ve hayıt suyuda iç umarım ben gibi sende olumlu haberler alırsın. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
bana da doktorum böyle bir değerle doğal yoldan hamile kalan hstası olduğunu söyledi.benim 16 idi.2. ay ilaçsız 14 çıktı.yumurta gelişim olmadığı için aşılama yapmamı önerdi.ilk denememizde hamile kaldım.şu an 3 aylık hamileyim.
doktorlar neden böyle kötü söylüyor anlayabilmiş değilim bende 3 aydır regl olmadığım için doktora gittiğimde erken menopoz dedi tedavisi yok belki yumurtalıklarını bile alabiliriz falan neler neler dedi ki ben daha 22 yaşındayım 1 hafta bunalımdaydım resmen ama bu durumda olup hamile kalanları görünce moralim yerine geldi anne olabilmek için en kötü ihtimalle 15 sene var önümüzde ve gerek bitkisel tedaviler le gerekse dualarla üstesinden gelebiliriz inşallah bu arada ben doktorumu değiştircem psikolojik olarakda bana destek olabilecek bir doktor arayışı içerisindeyim
amin inş.şu an nasıl bir tedavin başladı ve rica etsem doktorun kim öğrenebilirmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?