- 3 Mayıs 2007
- 230
- 169
- 333
- 43
Merhaba arkadaslar benim fsh aralikta 123 ocakta 160 subatta 4.95 martta 60 nisanda 6 geldi. Aralk ayinda gittigim dr cocugun olmaz derken son gittigim dr amh istedi 4.2 geldi bir cok dr boyle bi vakayla karsilasmadiklarini soyledi vs vs. Ben tabiki baslarda berbattim sonra hayit suyu corek otu bal karisimi bir de beni oyalacak ev yapimi isler derken zamanla normale dondu. Bu ay yani mayista regl olmadim 28 gun gunude gelen reglim fshtan sonra 35 e cikti regl gecikmesinin 40. Gununde test yaptim pozitif kan testi verdim bhcg 1000 cikti kese gorundu. 4 ya da 5 haftalik kalp sesini duymam gerekiyordu ama duyamadim dedi cok endiseliyim tabiki benim fsh im bebegi etkilemez insallah diye dua ediyorum tek derdim sagligi simdi. Nerden nereye arkadaslar Allah hhepinizin gonlune gore versi. Ben de boyle bir ornegim iste
inşallah bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın ve darısı tüm isteyenlerin başına olur.Canım bi sorum olacak sana fsh dışındaki değerlerinde sıkıntı varmıydı ve adet düzensizliğin varmı zira benim diğer bütün değerler çok iyi adetle ilgili hiç pronlem yaşamadım ama fsh 27