fsh yuksek olup hamile kalanlar

zeze89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
6
5
1
35
Merhaba kizlar ben yeni evliyim 27 yasindayim dogal yolla adet olmuyorum fsh degerim cok yuksek 145 165 lerde gezio doktorlar erken menopoz dior aranizda hamile kalan varmi varsa ne yaptiniz .dualarmizi eksik etmeyelim birbirimizden .annelik.duygusunu hayirlisyla yasamak istiyorum

Allah yardimcin olsun cok yuksekmis istersen bitkisel yontemler dene saracoglunun cok guzel kurleri var.

Benimde fshm yuksekti ama seninki kadar degil 1 ay kadar hayit suyu kullandim yumurtalarim cogalsin diye sonrada doktor amh testi istedi yumurtalarinin sayisi cok iyi sanirim fsh degerin stresten dusuk cikti dedi bir arastir istersen hayir suyunu

Mangetsu
Evet cok.yuksek ve bu 17 yasimdan bu yana ayni bu ay hayit suyuna aslan pencesine bal corekotu keciboynuzu faydali olcakherseye basladim.ilaci biraktim cunku cok agir geldi saclarim kelllesecek derecede dokulmeye basladi .peki canim sen adet goruyormusum dogal yolla benim.amh ma bakilmadi daha ama yumurta goremiyorlarve ayni sorun ablamdada var genetik deegilmis anlamiyorum allahim insalh evlat sahibi yapar seni beni isteyen herkesi

Ben de dogal yolla adet olamadim bir sure ama fsh yuksek degildi. Sizinki cok yukselmis.
Ben de hayit tohumunu tavsiye edicem cay gibi iciliyor. Eger her gun demlemekle ugrasamam diyorsaniz tamamen bitkisel bir hapi var eczanelerde satiliyor onu kullanabilirsiniz.
Allah en hayirli zamanda nasip etsin size de insallah.

Agnucastin dmi hayıt hapı dediğiniz? bende bi ay kullandim adet olunca üç gün ara verdim tekrar başladım sadece. Ama kullandğmdan beri son iki aydır adet gecikmesi ve lekelenme oluyor

Agnucastin dmi hayıt hapı dediğiniz? bende bi ay kullandim adet olunca üç gün ara verdim tekrar başladım sadece. Ama kullandğmdan beri son iki aydır adet gecikmesi ve lekelenme oluyor

Evet Agnucaston.
Bende oyle bir etkisi olmadi.
Ama sorun hormonlarda olmadigi icin olumlu etkisi de olmadi.
Fsh yuksekligi olanlarda dusuruyormus ama olumlu sonuc alan cok var.

Evet Agnucaston.
Bende oyle bir etkisi olmadi.
Ama sorun hormonlarda olmadigi icin olumlu etkisi de olmadi.
Fsh yuksekligi olanlarda dusuruyormus ama olumlu sonuc alan cok var.

Olumlu sonuç alanları görünce bende kullandım evet
Yakın zamanda hormon testi, troid testi yaptırmıştım temiz çıkmıştı adetlerimde düzenliydi hep .ama ilacı kullandıktan sonra iki aydır adetim gecikiyor ve adet tarihim geldiğinde leke oluyor. Resmen ters tepti sanki
Konuyu sabote etmek gibi olmazsa benle aynı durumda olan varmı???

Kizlar evet hayit otu cok iyi geldi bana yumurtaliklarimin calsitigini hissetim ve degerim 20 sayi dustu. Oda cok kisa bir surede bunada sukur balli tarcinli corekotlu karisimi hergun sabah ac karnina yiyin kizlar bide ogul otunu da sabahlari icin hicbir zarari yok aksina faydasi var .bende benim gibi fsh degeri yuksek olup hamile kalandan aldim bu bilgiyi

Olumlu sonuç alanları görünce bende kullandım evet
Yakın zamanda hormon testi, troid testi yaptırmıştım temiz çıkmıştı adetlerimde düzenliydi hep .ama ilacı kullandıktan sonra iki aydır adetim gecikiyor ve adet tarihim geldiğinde leke oluyor. Resmen ters tepti sanki
Konuyu sabote etmek gibi olmazsa benle aynı durumda olan varmı???

Rabia eger degerlerin temmizse kullanma derim horman takviyesi yapmis olursun buda aadet gunlerini degstirir.

Hakkaten ya durduk yere kullandım resmen o yüzden mi böyle oldu dersin
Bal+çörekotu+tarçın iki ay kullandım onunda faydasını görmedim/zira hamile kalamadım
Bütün tezleri yavaş yavaş çürütyorum hayırlısı bakalım

Arkadasim benim gecen ay 40 cikmisti fsh im biesteron ilac verdi doktor bu ay 6 ya dusmus psikolojik olarak da dalgalanma gosteriyor bu deger anladigim kadariyla hayirlisi olsun uzulme Allah hayirlisini versin herkes icin

Arkadasim benim gecen ay 40 cikmisti fsh im biesteron ilac verdi doktor bu ay 6 ya dusmus psikolojik olarak da dalgalanma gosteriyor bu deger anladigim kadariyla hayirlisi olsun uzulme Allah hayirlisini versin herkes icin
Bugün 00:54 K.İ.B.Favori
Nagazaki84 canim onu kullanmadim ben benim dusmuyor evet piskolojikte etkisi var galiba kafamdanda atmaya calisyorum peki sen dogal yolla adet oluyormusun ben olmuyorum biestron harici bitkisel vs birsey yaptinmi canim sen masallh cok guzel dusmus kisa zamanda evlat sahibide olursun insalh .heryolu deniyorum ben cocuktan once sagligim icin sglik olmayinca cocgada bakilmaz allahim herseyin hayirlisini versin .erken menopz belirtileri gibi yasamim var .

Zeze normal yoldan adet oluyorum fakat zor söküyodu bu ay daha rahat oldu dedigim ilac haricinde bitkisel bisey kullanmadim ilacla birlikte zarari dokunur diye. Ama ilaci alirken eczaci bayan kavrulmamis findik ve badem onerdi bir de balik haftada iki gun cok faydaliymis ozellikle somonda omega3 cok zenginmis bunlari tukettim hayit otunu cok kullanan var ben de almistim bu ay dusmezse onu kullanicaktim hayit otunu bi arastir istersen cok faydasini goren var. Cocuk isteyen herkese nasip etsin fakat oncelikle kadinin kendi sagligi herseyden onemli cok haklisin hic uzulme cok guzel olacaktir hersey

25 yaşındayım benim de fsh yuksek çıkiyordu hep. İlk ay 22 çıktı ve gittikce yukseldi 28 e kadar çıktı. Bitkisel seyler denedim ama daha da yukseldi. Ancak ultrasonda hep yumurtam gorunuyordu yeterli sayıda ve adetim duzenliydi. Tam tüp bebeğe başlayacağımız ay hamile kaldım dogal yoldan :) ve su anda 2 aylik hamileyim. Eger bir tane bile yumurta varsa ihtimal var demektir. Doktorum böyle soylemisti ve oldu cok şükür..

Hangi başlığa yazacağımı bilemiyorum ama birilerine umut olsun diye paylaşmayı çok istiyorum durumumu... 36 yaşında erken menopoz geçiş süreci tanısı aldım.FSH 36 larda iken öğrendim. AMH ise 0.09 idi.. Resveratrol ve koenzim Q10 kullandım. Eş zamanlı Farmaton ve folik asit... Bu durumu öğrendiğim anda korunmayı bıraktım. Doktorlar hemen tüp bebek denemesi söylediler ama araya giren başka ciddi bir ameliyat dolayısıyla deneyemedim. Menopoz lafını duymamın üstünden tam 1 yıl geçmişti ki hamile kaldım.. Mucize kategorisinden diyorum! Zira her ultrasonda en fazla tek tarafta anca 1 ya da 2 yumurta görünüyordu.. Hatta her ay yumurtam olacağı bile bu durumda garanti değildi. Umut veren doktora rastlamak her zaman mümkün olmuyor.. Anca deneyimini paylaşanlar umut olabiliyor. Doktorlar bilimsel olarak bize riskleri anlatıyorlar; mucizelerden bahseden doğal olarak yok.. o yüzden bilmekte fayda var! fSh yüksekliği herşeyin bitmesi demek değilmiş! Hersey bir yumurta ve bir spermin doğru zamanda buluşmasına bağlıymis! Ben çok yaktım içimi, lütfen başkaları yakmasın! Umutla kalın!

Merhabalar benim fsh da yuksek

Merhabalar sizin yorumunuzu okudum acaba bebeğiniz oldumu bu FSH degerlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…