fsh yuksek olup hamile kalanlar

Merhaba kizlar ben yeni evliyim 27 yasindayim dogal yolla adet olmuyorum fsh degerim cok yuksek 145 165 lerde gezio doktorlar erken menopoz dior aranizda hamile kalan varmi varsa ne yaptiniz .dualarmizi eksik etmeyelim birbirimizden .annelik.duygusunu hayirlisyla yasamak istiyorum
Merhabalar bana dönüş yaparmisnz ozelden

Merhabalar bana dönüş yaparmisnz ozelden
Aynı sıkıntıyı 5 yıl önce yasamistim. Öncelikle doktorların herseyi çok fazla abarttiklarini bilin. Amh0.05 ti, fsh da simdi hatirlamiyorum baya yüksekti. Doktorlar tüp bebek icin bile olaz demisti. Ben 36 yasindaydim ve çocuk planliyordum. Allah çok büyük. İbrahim saracoglunun soğan kürünü düzenli bir sekilde yaptim ve ondan erken menopoz setini aldim. 2. ay fsh düştü. 1 sene sonra doğal yolla hamile kaldim. Hala adet görüyorum. Sakin olun, stres yapmadan Allah'a dua edip ondan isteyin. O çok büyüktür.

Aynı sıkıntıyı 5 yıl önce yasamistim. Öncelikle doktorların herseyi çok fazla abarttiklarini bilin. Amh0.05 ti, fsh da simdi hatirlamiyorum baya yüksekti. Doktorlar tüp bebek icin bile olaz demisti. Ben 36 yasindaydim ve çocuk planliyordum. Allah çok büyük. İbrahim saracoglunun soğan kürünü düzenli bir sekilde yaptim ve ondan erken menopoz setini aldim. 2. ay fsh düştü. 1 sene sonra doğal yolla hamile kaldim. Hala adet görüyorum. Sakin olun, stres yapmadan Allah'a dua edip ondan isteyin. O çok büyüktür.
Çok sevindim sizin adınıza maşallah Allah analı babalı büyütsün evladinizi benim amh çok düşük 0.010 çıktı FSH 56 yükseldi bir ara bir kür kullanıyorum doğal bal çörek otu civanpercemi adaçayı filan var içinde FSH düştü ama amh yukselmedi hiç ve doktor bir yıl deneriz demişti tüp bebek tedavisi için son iki ayimdayim çok zor durumdayım

Çok sevindim sizin adınıza maşallah Allah analı babalı büyütsün evladinizi benim amh çok düşük 0.010 çıktı FSH 56 yükseldi bir ara bir kür kullanıyorum doğal bal çörek otu civanpercemi adaçayı filan var içinde FSH düştü ama amh yukselmedi hiç ve doktor bir yıl deneriz demişti tüp bebek tedavisi için son iki ayimdayim çok zor durumdayım
Bir gelişme var mı?

Merhaba, soğan kürünü ne kadar süre yaptınız düzenli derken?
Fsh düşmeslne rağmen mi 1 yıl sonra ancak oldu?

Değerlerimiz benzer Dr umut vermiyor, sende yaşamısşsındır bilirsin.

Allah yardimcin olsun cok yuksekmis istersen bitkisel yontemler dene saracoglunun cok guzel kurleri var.

Benimde fshm yuksekti ama seninki kadar degil 1 ay kadar hayit suyu kullandim yumurtalarim cogalsin diye sonrada doktor amh testi istedi yumurtalarinin sayisi cok iyi sanirim fsh degerin stresten dusuk cikti dedi bir arastir istersen hayir suyunu
Kaçtı Fsh değerin?

Hakkaten ya durduk yere kullandım resmen o yüzden mi böyle oldu dersin :KK57:
Bal+çörekotu+tarçın iki ay kullandım onunda faydasını görmedim/zira hamile kalamadım :KK43:
Bütün tezleri yavaş yavaş çürütyorum:kızgın: hayırlısı bakalım
Bı gelişme var mı? Bende de val tarçın çörek otu işe yaramadı, daha sancılı geçti yumurtlama haftam, sende?

Back
X