semoş seni takip ediyordum şimdi fsh kaç cnm...minik can senin fsh kaç... benim en son yaptırdığımda 22 di..şubatta yaptırıcam bakalım kaç çıkacak....düşürmek için başka neler yapıyorsunuz...cylo düşürüyormu fsh ı...
Canım fsh yüzünden benim tedavime ara verildi.16 çıkmıştı.doktor çok yüksek verim elde edemeyiz dedi.bir ay cyclo kullandım.diğer ay 7.ye düştü.ve şimdi hamileyim.sakın kafana takma.cyclo adetini düzene sokuyor ve fsh.ni düşürüyor.
Merhaba kızlar... Fsh'ı yenip bebişine kavuşanlardanım. İkinci mikroenjeksiyon denememiz de yüzümüz güldü. İlkinde çörekotu, tarçın ve bal sayesinde fsh'ı 25'lerden 10'lara düşürdüm. Bebişlerimiz a kalite olmasına karşın tutunamadı. Arayı açmayıp iki ay sonra yeniden denedik. Bu sefer de fsh'ı 19'lardan 9'lara kadar düşürebildik. Tabii ki yine çörekotu, tarçın ve bal sayesinde. Ve bebişimiz b kalite olmasına karşın annesine sıkı sıkı sarıldı. Allah nasip ederse kızımızı yaklaşık bir ay sonra kucağımıza alacağız... Sakın umudunuzu kaybetmeyin ve stresin baş düşmanınız olduğunu unutmayın. Dilerim en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz...
Merhaba kızlar... Fsh'ı yenip bebişine kavuşanlardanım. İkinci mikroenjeksiyon denememiz de yüzümüz güldü. İlkinde çörekotu, tarçın ve bal sayesinde fsh'ı 25'lerden 10'lara düşürdüm. Bebişlerimiz a kalite olmasına karşın tutunamadı. Arayı açmayıp iki ay sonra yeniden denedik. Bu sefer de fsh'ı 19'lardan 9'lara kadar düşürebildik. Tabii ki yine çörekotu, tarçın ve bal sayesinde. Ve bebişimiz b kalite olmasına karşın annesine sıkı sıkı sarıldı. Allah nasip ederse kızımızı yaklaşık bir ay sonra kucağımıza alacağız... Sakın umudunuzu kaybetmeyin ve stresin baş düşmanınız olduğunu unutmayın. Dilerim en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz...
Arkadasim bal tarcin ve cörekotu üclüsünü ne kadar süre kullandin benimde FSH 15 de nasil düsürecegimi bilemiyorum
canım bu bal tarçın çörekotu karışımını nasıl hazırladın ve nasıl kullandın acaba.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?