fsh yüksek olup tüp bebek deneyenler burada buluşalım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Filo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fsh yüksek olup düşürmeyi başarıp tüp bebek yaptırıp hamile kalan yok galiba

canım benimde fsh yüksek hala tedaviye başlayamadık. 3mm folikül büyümedi öyle kaldı.demekki hala düşmedi fsh düşseydi folikülde büyürdü

bende tedaviye başlayamadım...yüksek fsh ve adet düzensizliği..dr.um cyclo-progynova verdi kullanıyorum..bu ayın sonunda adetin 2.günü tekrar gidicem kontrole..

semoş seni takip ediyordum şimdi fsh kaç cnm...minik can senin fsh kaç... benim en son yaptırdığımda 22 di..şubatta yaptırıcam bakalım kaç çıkacak....düşürmek için başka neler yapıyorsunuz...cylo düşürüyormu fsh ı...

canım benim fsh'da 22.6...cyclo adeti düzenliyor...ama fsh'ı düşürüyor diyenlerde var..ve her gün düzenli adaçayı ve papatya çayı içiyorum..siyah üzüm kurusu yiyorum çekirdekli olandan..birde elevit içiyorum vitamin onuda dr.um verdi....siz neler yapıyosunuz...fsh için..

fsh ı yüksek olan arkadaşlar lütfen şu soğan suyu kürünü denermisiz. deneyen arkadaşım müthiş bir sonuç aldı. ben adetimin 7.gününü bekliyorum.o gün başlıyor ve 15 gün devam ediyorsunuz. burada konuyu açan arkadaşlar var ama gene tarifi vereyim ben. 1 orta boy yemeklik soğanı sadece üzrinde ince kahverengi kabuğu soyup 4 de bölün. 2 bardak kaynayan suya atın 5 dakika kısık ateşte kaynatın. ılık suyunu için. öğlen akşam aç karnına 15 gün. deneyin lütfen ne kaybederiz. tadı berbat ama daha da berbat şeyler denemişizdir.

cnm teşekkürler...ama tesadüfmüdür bilmiyorum ama ben gecen ay soğan kürünü denedim ve 10, gün bıraktım kist oldu........

16 di canm onunki. şimdi 8 . daha önce sadece ilaç kullanmıştı. bu sefer bu takviyeyi aldı. çok iyi geldi ona. senin kist oluşmasının bununla ilgisi olmamalı diye düşünüyorum. ben bu ay deniycem. benimki malesef 13. ve tüp denemede sadece 1 tane transfer edilebildi. benim durumum gittikçe umutsuzlaşıyor anlayacağın

Canim kardeslerim
Oncelikle rabbim isteyen herkese hayirli salih evlat versin inseallah
Ben 19 yildir savasiyorum cekmedigim kalmadi.Ben yurt disindayim burdaki dr resmen menepoz dedi ANTI-MULLER hormonum0.3 cikmisti.
Rabbime sigindim pes etmedim bir umtla gittigim vatanimdan bin umutla geri dondum
Rabbime binlerce sukurler olsun.
Arkadaslar ben yaklasik bir senedir yapmadigim icmedigim sey kalmadi.
Once sogan kuru sonra 42 gun incir kuru yaptim.
Tabiki bunun yaninda ek takviyeler yedim mesala HAFIZE SULTAN MACUNU VAR sabah aksam onu yedim.Ve en sonda tam 3 ay hayit tohumu ictim
HAYIT TOHUMU bunu kesinlikle oneriyorum canim kardeslerim resmen menepozu dusuruyor.
Hayit tohumunu sabah aksam bir tatli kasigi birer bardak icin
Yani caydanlik icine bir tatli kasigi hayiti koyun ve 6.7 dak bekledikten sonra icin
Tam 3 ay iceceksiniz SIFA YARADANIMDAN RABBIM KIMSEYI CARESIZ BIRAKMASIN INSEALLAHHHH
Bunlari yaptiktan sonra tedaviye baslamadan once bal tarcin corek otu karanfil
bir kaseye koyup goz karari bal koyup sabah aksam yiyin bakin bu cok onemli
Ve hem fazla yumurta hemde yumurtanin kalitesini artiriyor.
Allahima sukurler olsunki bir mucizeyi rabbimin izniyle basardik
Tek embriyodan simdi 9 haftalik hamileyim Allahim hayirlisiylada kucagimiza almayi nasip etsin inseallahhh
ALLAH C:C BU YOLDA UGRASANLARIN ELLERINI YUREGINI BOS BIRAKMASIN RABBIM BUTUN ISTEYENLERE HAYIRLI SALIH EVLAT VERSIN INSEALLAHHHH
BIRDE MERYEM SURESINI BOL BOL OKUYUN
UMUDUM UMUD OLSUN INSEALLAH

Canım fsh yüzünden benim tedavime ara verildi.16 çıkmıştı.doktor çok yüksek verim elde edemeyiz dedi.bir ay cyclo kullandım.diğer ay 7.ye düştü.ve şimdi hamileyim.sakın kafana takma.cyclo adetini düzene sokuyor ve fsh.ni düşürüyor.

Bende bu ay cyclo kullandım yarın sonuncuyuda içicem....inşallah benimde fsh düşmüştür...:Saruboceq:

minikcan fsh sonucunu bekliyoruz cnm...inş. düşmüştür...

Merhaba kızlar... Fsh'ı yenip bebişine kavuşanlardanım. ıkinci mikroenjeksiyon denememiz de yüzümüz güldü. ılkinde çörekotu, tarçın ve bal sayesinde fsh'ı 25'lerden 10'lara düşürdüm. Bebişlerimiz a kalite olmasına karşın tutunamadı. Arayı açmayıp iki ay sonra yeniden denedik. Bu sefer de fsh'ı 19'lardan 9'lara kadar düşürebildik. Tabii ki yine çörekotu, tarçın ve bal sayesinde. Ve bebişimiz b kalite olmasına karşın annesine sıkı sıkı sarıldı. Allah nasip ederse kızımızı yaklaşık bir ay sonra kucağımıza alacağız... Sakın umudunuzu kaybetmeyin ve stresin baş düşmanınız olduğunu unutmayın. Dilerim en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz...

Arkadasim bal tarcin ve cörekotu üclüsünü ne kadar süre kullandin benimde FSH 15 de nasil düsürecegimi bilemiyorum

canım bu bal tarçın çörekotu karışımını nasıl hazırladın ve nasıl kullandın acaba.....

Arkadasim bal tarcin ve cörekotu üclüsünü ne kadar süre kullandin benimde FSH 15 de nasil düsürecegimi bilemiyorum

İlkinde tüm ay boyunca her sabah birer tatlı kaşığı bal, tarçın ve çörekotunu karıştırıp aç karnına yedim. Mikroenjeksiyon sonucu hüsran olsa da ikinci denemeye kadar bu kürü inatla uyguladım. Ve ikinci denemenin yumurta geliştirici iğne vurulma aşamasında kürü sonlandırdım. Buna ilaveten her gün bir DHEA'da içtim. Sigarayı bıraktım, doğal ve dengeli beslendim. Stresten uzak durmak için çok sevdiğim işimi de bıraktım. Tüm bu gayretler boşa çıkmadı ve Allah yüzümüzü güldürdü. Dilerim bu yoldan geçen herkesin yüzünü güldürür.

canım bu bal tarçın çörekotu karışımını nasıl hazırladın ve nasıl kullandın acaba.....

Her sabah birer tatlı kaşığı tarçın, bal ve çörekotunu (öğütülmüş) karıştırıp aç karnına yedim. İlk tedavimde tüm ay boyunca, ikincisinde ise bir ay öncesinden başlayıp yumurta geliştirici iğne vurulma aşamasına kadar küre devam ettim. Ayrıca doğal ve dengeli beslendim, sigarayı bıraktım, her gün bir DHEA aldım. Stresten de uzak durdum. Umarım sen de faydasını görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…