FSH yüksek olupta düşdükten sonra tüp bebek tedavisine başlayanlarrrr...????

merhaba kızlar nasılsınız tedaviler ne durumda niko semoş gelinim imoje diğer bütün kızlar nasılsınız fsh garip bir hormon bende negatif sonuçtan sonra adet olunca yine yüksek çıktı 14 küsür tabi üz<üldüm ama adetin 13. günü öylesine hormonlarıma baktırdım fsh 3.5 idi adetin 3. günü bakmak en iyisi tabiki ama diğer günlerdede baklılabiliyor bu ne şimdi bugün adetimin 23. günü bu ay geç yumurtladım sanırım 15-16-17. günler olabilir progesteronum bugün 8 çıktı halende yükselebilir anlamıyorum ya fsh ım son 3 aydır arada yükselip düşüyor yumurtlama olmuş diğer hormonlarımda iyi o zaman neden hamilelik olmuyor tamam fsh yumurtalarımızı azaltıyorda arada hiç kaliteli çıkmıyormu ki yıllardır döllenemiyor bir türlü tamam takmayalım diyoruz ama düşününcede bunlarıinsan sinir oluyor yani
allahım sen sabır ver bize emeklerimizin karşılığını ver bize amiiiin

yeliz denizay siz nasılsınız sanırım aynı dertten çekiyoruz suçlu=fsh:) benim dr umda demişti fsh yüksek olsa bile ultrasonda foliküller görebiliriz ama tedaviye başlayınca bu foliküller bazısında ilaçlara cevap verir büyür bazısında cevap vermez benimde fsh ilk defa yüksek 25 çıktığında ultrasonda 3-4 tane folikülüm vardı ama riske girmedik ertesi ay düşmüştü tedaviye başladık herşey iyi gitmişti ama olmadı tıp bile kadınların hormonları konusunda kesin birşey diyemiyor işte

Eylulcum.. bende aynen senin gibi ilk ogrendigimde takmistim kafama FSH hormonunu.. ama inan bana her ay degisen bir hormon.. en iyi kontrolu regilin. 1-2-3-4 gunu bakiliyormus. yani burada dedikleri.. ama 3. gun oneriliyor en iyi sonuc alinan gun o gunmus tatlim... benimde 19,5 - 12 - ve 6 ya dustu ama eminim duzenli bir sekilde kullandigim hayit cayi, suyu yada hapindan kaynakli indirebildim.. yani ona bagliyorum.. ivf e 15 e kadar aliyorlarmis sanirim. belki onumuzdeki ay duser seninde.. ama dedigim gibi cok kafana takilip uzme sakin kendini. morallede ilgisi var tatlim...
benim bugun 5. ignemi vurulacagim.. kismet artik.. neler olacak gorecegiz... kendine cok iyi bak emi... dedigim gibi fsh yi unut.. kafana takma tatlim...

imoje canım 5. iğnenide yapmışsın ne güzel yarısını geçirmişsin iğnelerin iğneler yarasın yumoşlarınada göbüşüne gelsin bebeğin inşallah
bazen takıyorum kafama bazen amaaaan diyorum geçiyor işte sonu nereye varacak bilmiyorum ama bazen umutsuzluğa kapılsamda güzel şeyler olcak diğe inanıyorum
en önemlisi eşimizle ailemizle huzur ve sağlık ama bir bebekle bu mutluluğumuz perçinlense hepimiz için fena olmaz dimi
umutla ve duayla sizlerin güzel sonuçlarınızı bekliyorum

hic birimiz olumsuz bisi duymak istemiyoruz.. ama kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz tatlim... Insallah hersey yolunda gecer... bilemiyorum ki bundan 5 gun sonra yumoslar ne durumda olacak.. ya buyumeye devam edecekler yada kaybolacaklar... ama olumsuz bisi dusunmek istemiyorum. kendimi cok iyi hissediyorum... pozitif ve relaxim bakalim neler olacak :) esasen maddi manevi zor bir moraton ama bunlarin yani sira acayiptte heyecanli bence :)

denizay06 canım hangi ilacı kullandın peki fsh düştü senin

cyclo kullandım 3 ay önce 3.29 düşmüştü ondan sonra tekrar yükseldi ilacı kullanmama rağmen sonra bıraktım ilacı..bakalım bu ay kaç olcak hayırlısı olsun bakalım canım sen dr ömer coşkunun bitkisel kürlerinden fayda gördün mü senin durum şimdi nasıl seni sürekli takip ediyordum son günlerde psikolojim etkilenmesin diye pek giremedim...bende o kürleri alacaktım yeni bir dr. gittim ank. fsh çok yüksek falan demedim öle deyince tedaviye almıyorlar bakalım hayırlı şeyler olur inşlllh. allahın dediği olur canım bol bol dua edelim bu mübarek günlerde ben sizlere ediyorum sizde bana edermisiniz kızlarrrr....

benim bu ay fsh 12,79 çıktı..
dün doktordaydım.bir tane folikül oluşmuş.25 mm..kendiliğinden çatlasın dedi dr.
çünkü rahim duvarı yeterince kalınlaşmamış.yani yumurta varsa ve döllense bile tutunamayabilir.
rahim duvarının kalınlaşması için ilaç verdi.onu kullanıcam 10 gün boyunca.
bakalım hayırlısı...

İmoje canım ne yaptın iğnelerin bitt mi ne zaman toplanıyor yumoşların inşallah kaliteli ve yeterli sayıda yumoşların vardır ve onlarla bebeğine kavuşursun canım güzel haberlerini bekliyoruz

İmoje canım ne yaptın iğnelerin bitt mi ne zaman toplanıyor yumoşların inşallah kaliteli ve yeterli sayıda yumoşların vardır ve onlarla bebeğine kavuşursun canım güzel haberlerini bekliyoruz

tatlim benim bir yumurtam cok cabuk buyudugu icin diger yumurtalari baskilamis o nedenle esimle ben tedavimizi durdurma karari aldik.. diger aya kismetse...
sen nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…