FSH yüksek olupta düşdükten sonra tüp bebek tedavisine başlayanlarrrr...????

bana umut olacak haberlerinizi bekliyorummm... şimdiden teşekkürler...

canım merak ettigim fhs degerlerin kaçtı hamile kaldıgında normal yollamı hamile kaldın benimde fhs degerlerim yüksek 1 kez tüpbebek denemesi yaptık ama oda ilaclar yumurtalarımı geliştirmedi ve tedavm yarım kaldı. ve yeniden demenek istiyoruz.bakalım yaın doktordan gidecegiz.

bana umut olacak haberlerinizi bekliyorummm... şimdiden teşekkürler...

güzelim merhaba benim geçen ay fsh degerim 21.5 çıktı yıkılmıştım adeta 15 boyunca testere dişli arslanpençesinden içtim adetimin 2 günü test yaıldı süper degerler fsh 6.5 çıkmış tüpe geçtim şuan beklemedeyim morelini bozma sakın hayıt otuda içmiştim arada yaş kaç ?

kızlar benim yaş 28 olcak.fsh çok yükseti 88 di. ilaçla (cylo) 1 ay hayıt içtim 3.29 düştü menagon iğne ve çatlatma iğnesi ama olmadı. diğer ay 12 yükseldi. doktorum bu ay tekrar ilaç iç ve tahlillerimizi yapalım dedi ve fsh daha da düşmesini beklerken 41 yükseldi. yıkıldım çok üzüldümmm...tekrar ilaca başladım.aslanpençesi civamperçemi ve hayıta başlıcam bugün. bakalım hayırlısı olur...düşerse tüp bebeğe başlıcazz ... bide 1 aydır arı sütü bal polen yiyiyorum...dua ile....

canım doktordan gelince bizleri bilgilendir...inşallah güzeller haberler verirsin..

fsh nin düşmesi için doktorum iki aylık amerikadan gelecek bitkisel ilaçtan kullanmamı istedi.netten istedim henüz gelmedi.günde 10 tane 600 hap.geçen yumurta toplama işim vardı.4 yumurta oluştu.1 tanesi dolu çıktı .Neyseki döllendi.dondurdu doktorum.bitkisel ilaçtan sonra tekrar yumurta toplıcam dedi.hayırlısı bakalım.yumurta rezervim oldukça düşük.bakalım işe yarıcak mı.

niko bu ilacın adı ne.......denizay güzel bir konu açmışsın...benimde fsh 33 tü...3 aydır cylo kullanıyorum....bakalım düşünce bende tüp yaptırıcam...merak ediyorum bu şekilde fsh düşürüp tüple hamile kalan varmı.....bize ümit olsunlar.....

canım ilacın adı ne..? senin fsh kaçtı..?yaş kaç?

yaşım 33 ama AMH TEST SONUCUM 0,4 ÇIKTI ÇÜNKÜ ÇıKOLATA KıSTı hastasıyım.açık ameliyat oldum iki kez laparoskopi oldum tüplerimi aldırdım.4.tüp denemem bu.0,4 kötü bir değer menepoz nerdeyse.fsh mi bilmiyorum ama.ilacımı bekliyorum doktorum bu ilacın düşüreceğini ve daha sonra tekrar yumurta toplıcanı söyledi.bir de rahim içi kaç akışını düzenliyormuş.erkekler için de sperm artıranını gördüm sitede.ilacın adı reduce FSHimprove egg quality sitenin adı ise ivfherbalsupport.com

canım doktora gittin mi ?naptın??? gelişmelerden bizi haberdar edermisin???

denizay fsh bnm 17 ye düştü fakat doktor bunun tek başına bişey ifade etmediğini söyledi.adetin 2.günü bakıp tüp olup olmayacağına bakacak...tüp içinde fazla ümitlenmememi söyledi...canım cok sıkkın....

filo folikül var mı? kaç tane? herhalde bunu kasdetti doktorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…