bana umut olacak haberlerinizi bekliyorummm... şimdiden teşekkürler...
bana umut olacak haberlerinizi bekliyorummm... şimdiden teşekkürler...
canım merak ettigim fhs degerlerin kaçtı hamile kaldıgında normal yollamı hamile kaldın benimde fhs degerlerim yüksek 1 kez tüpbebek denemesi yaptık ama oda ilaclar yumurtalarımı geliştirmedi ve tedavm yarım kaldı. ve yeniden demenek istiyoruz.bakalım yaın doktordan gidecegiz.
fsh nin düşmesi için doktorum iki aylık amerikadan gelecek bitkisel ilaçtan kullanmamı istedi.netten istedim henüz gelmedi.günde 10 tane 600 hap.geçen yumurta toplama işim vardı.4 yumurta oluştu.1 tanesi dolu çıktı .Neyseki döllendi.dondurdu doktorum.bitkisel ilaçtan sonra tekrar yumurta toplıcam dedi.hayırlısı bakalım.yumurta rezervim oldukça düşük.bakalım işe yarıcak mı.
canım merak ettigim fhs degerlerin kaçtı hamile kaldıgında normal yollamı hamile kaldın benimde fhs degerlerim yüksek 1 kez tüpbebek denemesi yaptık ama oda ilaclar yumurtalarımı geliştirmedi ve tedavm yarım kaldı. ve yeniden demenek istiyoruz.bakalım yaın doktordan gidecegiz.
denizay fsh bnm 17 ye düştü fakat doktor bunun tek başına bişey ifade etmediğini söyledi.adetin 2.günü bakıp tüp olup olmayacağına bakacak...tüp içinde fazla ümitlenmememi söyledi...canım cok sıkkın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?