- 5 Mart 2016
- 267
- 411
- 53
- 40
- Konu Sahibi Thoughtful_06
-
Çok saol canim inss hepimizin olur peki soğan kürü sabah aksammi oluyodu ve aç karnina mi olcak ilk defa yapıyorum da bugün basladimCanım buraya sana destek olmak için yazıyorum korkma Allah tan umut kesilmez sen kurlerini uygula zamanla asacagimizi dusunuyorum hep dua edelim inşallah
Süper ya maşallah ben de gelecek ay gitcem 15 gün soğan kürü yaptım suan civan percemi yapıyorum saracogluna göre yapiyorumBenim değerlerim dusmus canım kullandığım kur sayesinde herhalde
Canım soğan kürü yle başladım Ya Şafi deyip besmele çekip içiyorum arkadaşım bıraktı tadı kötü diye ben içtim şifa olsun inss ben inanıyorum önce Rabbime kürlere de sonuçta ilaçlardan daha doğal ve arada vercem bi süre Rabbim çok büyük emeklerimizi boşa cikarmasin inss adet 2 günü bal tarcin corek otu karışımı na başladım 10 gün onu yiycem o da çok iyi geliyomus inss herşey güzel olur olcak daHadi inş.sonuclarin güzel olur kurlerin çok faydası oluyor vazgeçme sakin
İi aksamlar benim fsh 26 civarı bazen düştüğüde oluyor amh 001 den düşük e 2 15 çıkiyor ilk tedavide döllenme olmadi ve 2 csinde yumurta 16 ya ulaştı ve durdu gelişimi e 2 çok dusuk çıkmış ne yapmam lazım şükür düzenli adet görüyorum diğer ay tekrar gitcem dr a ama çok korkuyorum lutfenn yardımcı olurmusunuz
Mrb benim tedavim iptal oldu 2 ay önce 2 yumurta vardi biri gelisiyodu oda gelişimi durdu e2 dusukmus buda gelişimini durdurmuş iptal oldu sobra tekrar başladık 2 tane çok çok küçük dedi dozunu artrdi bu sefer hiç gelişme olmadı yine iğneleri bırak dedi 1 hafta sobra gel dedi bazen Sonradan gelisebelirmisMerhaba ben yeni üye oldum sizinle aynı soruları yaşıyorum
Canım ne dozda verildi hangi igneleri yaptın başka bişey onerdimı dr hayırlı olsun umut oldun bizeCanım sakın moralini bozma. Benim de aynı durum vardı. İlk tedavimde 3 folikül toplandı, biri döllendi kalitesizdi. İkincide sadece iki folikülüm oldu ki biri çok çok çok küçüktü. Yani aslında 1 folikülüm vardı, çok şükür döllendi, çok şükür hamileyim. Önemli olan moral. Ben ikincide birinci tedavim kadar sıkıntı yapmadım, moralimi düzgün tuttum ve doktoruma inandım. Moralini asla bozma. Sadece biraz daha az takmak lazım galiba. Stres tedavi sürecini olumsuz etkiliyor çünkü.
Canım ne dozda verildi hangi igneleri yaptın başka bişey onerdimı dr hayırlı olsun umut oldun bize
Cevabın için teşekürler fsh ve amh n kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?