- 25 Kasım 2016
- 56
- 28
- 3
- 45
- Konu Sahibi Thoughtful_06
-
Am testini bir keremi yaptırdın sonuçlar değişe biliyormuş ben amh değeri me tekrar baktiracam benim yumurtalıklarim ultrason da görünmüyor doktorlar benimle uğraşmak istemiyorlar o yüzden moralip cok bozuk rahim evlat sahibi olmak istiyenlere yar ve yardımcı olsun
Bu arada ben 22 günde bir adet görüyorum 8 günüm geçti hamile olabilir miyim diye umutlaniyorum ama hiç bir belirti yok ne göğüs ağrısı akıntı baş dönmesi hiç birşey yok
Test yapmadım
Sakın pes etmemars ay sakın benimde amh 001 ben inanıyorum ii bir dr bul sakın onlara çaresiz gibi gösterme kendin güçlü ol bana yol gösterin biliyorum sorunumu de ben öyle diorum ozele gidiyorum devlette yüzümüze bakmadilar sanki insan değiliz zaten biz farklı bir psikilojiyle gidiyoruz birde onlar vuruyor ben ankarada yaşadım zeksi tahir Burak hastanesinde
Çıktı mı sonuçMrh arkadaslar yeni uyeyim benimde fsh 64lerde cikti daha 34 yasindayim yumurta rezervin az tup bebekte yuzde iki sansin var dediler.amh yaptirdim sonucunu bekliyorum
Canım fsh hayitla düşebilir hayit ictinmiMrh arkadaslar yeni uyeyim benimde fsh 64lerde cikti daha 34 yasindayim yumurta rezervin az tup bebekte yuzde iki sansin var dediler.amh yaptirdim sonucunu bekliyorum
Merhaba. Tedaviniz nasıl gitti? Şuan ne durumdasınız? Benim de değerlerim sizinki ile aynı olduğu için araştırma yapıyordum yazınızı gördüm.İi aksamlar benim fsh 26 civarı bazen düştüğüde oluyor amh 001 den düşük e 2 15 çıkiyor ilk tedavide döllenme olmadi ve 2 csinde yumurta 16 ya ulaştı ve durdu gelişimi e 2 çok dusuk çıkmış ne yapmam lazım şükür düzenli adet görüyorum diğer ay tekrar gitcem dr a ama çok korkuyorum lutfenn yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?