evet canım benim fsh çok yüksek değil ama dr biraz yüksek buldu zaten sonra amh testi yaptırdım bu daha detaylı bir test yumurtalık rezervi konusunda bilgi veriyor ve benimkisi sınırda çıktı.benim yaşım 31 ama yumurtalık yaşım 38 civarlarındaymış.ben 2 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyorum önce yumurta takibi denendi bir kerede aşılama oldum ama bana bu testleri yaptıran son doktorum(teksen çamlıbel)bunlarla vakit kaybetme hemen tüp bebeğe geçelim dedi.benim gibi yumurtaları ilaçlara zayıf tepki veren hastalarda kısa protokol uygulanıyor bu yöntemde adetin 3.günü ilaçlara başlanıyor göbekten kendin yapıyorsun ama hiç korkma acımıyor zaten ikinci yapışından sonra alışıyorsun dr seni iki günde bir görüyor ultrosonla yumurtalarına bakıyor kaç tane ve ne kadar büyüklükte olmuş diye olması gereken büyüklüğe ulaşınca da bu yaklaşık 10.gün olyor tabi herkese göre farklılık gösterebiliyor çatlatma iğnesi oluyorsun bundan 36 saat sonra hastaneye gidiyorsun ve yumurtaların toplanıyor hiç korkulacak birşey yok zaten anestezi altında oluyor sonra 2 yada 3 gün sonra tekrar hastaneye gidip spermlerle döllenmiş olan yumurta yani artık embriyo senin içine yerleştiriliyor bu arada söylemeyi unuttum yumurta toplanma günü aynı anda da eşinden sperm örneği alınıyor.inan bana buraya kadar olan bölüm hiçbirşey değil işkence olan senden 12 gün beklemeni ve gebelik testi yaptımanı istiyorlar işte o 12 gün geçmiyor.ben sonucu yarın öğreneceğim inşallah yardımcı olmuşumdur aklına takılan birşey olursa lütfen sor elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım:enbuyukkk:
canım benim sonucum pozitif bebeğimi de gördüm hayırlısıyla kalp atışını da duyarsam rahatlıcam inşallah en kısa zamanda sen de böyle güzel sonuçlar alırsına.s.
merhaba canım..bende 3 gün oldu dururmumu öğreneli..yaşımda 43 senden daha zordayım tüpü bıle önermedı dr.hemen donasyon dedı çok ağrıma gıttı allahım yardımcımız olsun çaresızce nette gezınıyorumm
merhaba canım..bende 3 gün oldu dururmumu öğreneli..yaşımda 43 senden daha zordayım tüpü bıle önermedı dr.hemen donasyon dedı çok ağrıma gıttı allahım yardımcımız olsun çaresızce nette gezınıyorumm
HANDEYKSL canım henüz çok gençsin üzülme sakın.geçici bir durum olabilir.bitkisel destekk içemn lazım.bir kere karkim markalı k8 al aktarlardan içinde çok güzel birkiler var canım sabah akşam aç karnına içersin yarım çay bardağı.arısütübal polen ye.soğan kürü yap.canım.ada.ayı aslanpençesi civanperçemi iç marnaki kürü o da çok faydalı.adaçayını sakın ihmal etme.buğday özü alabilirsin balık yağı eczanelerden al ve sabah akşam yemeklerden sonra 1 çorba kaşığı iç.seninki muhakkak geçici bir durumdur.stres yapma sakın.sonuçta herşeyin tedavisi var bitkilerde.mutlaka cevap verecektir vucudun.bu yaşta erken menopoz olmaz canım.stres yaşamışsın o yüzden olmuştur.sakın kola asitli içeceklerden içme.yediklerine dikkat et.bol bol yürüyüş yap.hormonlu gıdalardan kızartmalardan uzak dur.sebze meyve ağırlıklı beslen canım.kesin düzelirsin.bu soğan kürü ve marnaki kürünü onların sitesine girerek bakıp yapabilirsin canım.henüz bekarsın. soğan ile reglin gelir canım
Allah yüzünü güldürür inşallah canım. Benim fsh ım 14 tü ve 2 kez tedavi oldum 2.sinde hamile kaldım şükürler olsun endişelenme ilk duyduğumuzda hepimiz biraz ürküyoruz bende aynısını yaşamıştım. Ama abartılırya konuşulurken hiç öyle bir tedavi değil .tüp bebekte fsh değerin değil yumurta sayın ve yumurtalarının kalitesi önemli.Hiç endişe etme tedavinde söylenenleri ( ilaçlarda zamanlar çok önemli) aynen uygula mucizen gerçekleşicektir. Şimdiden hayırlısı olsun.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?