Arkadaşlar merhaba
siteye inceliyorum galiba bu konuda kimse olan yok olanlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
eşimde azospermi var 2 kere tese ameliyatı oldu ilaçlar vs.fsh yüksekliği olduğu için sonuc vucut sperm üretimi yapmıyo sıfır
ben tekrar tedaviye karar verdim gittik yine aynı hüsran sonuç olmaz
aynı sorun olan arkadaşlar denediğiniz farklı şeyler varsa ilaç kürler lütfen yardımcı olun
şimdiden slm cnm bizde aynı sıkıntıyla ugrasıyorruz daha yeni başladık bizede tese yapılcak doktorların söylediğine göre bi ilaç tedavisi yokmuş cnm keşke olsaydı ama sen yinede bi arastr bende araştırıyorum bazıları ilaç tedavisi görüyo ama o hangi durumlarda geçerli bilemiyorum ameliyatnızı nerde ve ne kadar süre aralıklarında oldunuz cnm
slm cnm bizde aynı sıkıntıyla ugrasıyorruz daha yeni başladık bizede tese yapılcak doktorların söylediğine göre bi ilaç tedavisi yokmuş cnm keşke olsaydı ama sen yinede bi arastr bende araştırıyorum bazıları ilaç tedavisi görüyo ama o hangi durumlarda geçerli bilemiyorum ameliyatnızı nerde ve ne kadar süre aralıklarında oldunuz cnmArkadaşlar merhaba
siteye inceliyorum galiba bu konuda kimse olan yok olanlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
eşimde azospermi var 2 kere tese ameliyatı oldu ilaçlar vs.fsh yüksekliği olduğu için sonuc vucut sperm üretimi yapmıyo sıfır
aynı sorun olan arkadaşlar denediğiniz farklı şeyler varsa ilaç kürler lütfen yardımcı olun
şimdiden teşekkürler
ilk ameliyat 2009 istanbul zeynep kamil hastanesinde ikinci 2011 ankara tıp fakültesi kaan aydos doktorslm cnm bizde aynı sıkıntıyla ugrasıyorruz daha yeni başladık bizede tese yapılcak doktorların söylediğine göre bi ilaç tedavisi yokmuş cnm keşke olsaydı ama sen yinede bi arastr bende araştırıyorum bazıları ilaç tedavisi görüyo ama o hangi durumlarda geçerli bilemiyorum ameliyatnızı nerde ve ne kadar süre aralıklarında oldunuz cnm
Mrblar arkadasim benim esimde azospermi biz 6aydr biliyoruz.. esim igne tedavisi oluyo celalettin hocanin hastasiyiz. Bizde fsh ilk olrk 7 lerdeydi. Sebebini bilmioruz. Genetik testlerden biri temiz cikti 2. Henuz belli degil.. Allahtan gonulden istersekk rabbim bizleri geri cevimesin.. allah eslerimize sifa versin insallah..cocuk sesleryle senlendrsin evlerimizi rabbimArkadaşlar merhaba
şimdiden teşekkürler
Mrblar arkadasim benim esimde azospermi biz 6aydr biliyoruz.. esim igne tedavisi oluyo celalettin hocanin hastasiyiz. Bizde fsh ilk olrk 7 lerdeydi. Sebebini bilmioruz. Genetik testlerden biri temiz cikti 2. Henuz belli degil.. Allahtan gonulden istersekk rabbim bizleri geri cevimesin.. allah eslerimize sifa versin insallah..cocuk sesleryle senlendrsin evlerimizi rabbim[/QUOT canim selam konunu okudum igne tedavisi ise yaradimi merak ettim
Cnm biz hala tedavi oluoruz. Kontrole gitmedik. Kasim sonu gidicez. Testesteron 3 tu suan 9 civarinda fsh 0.159 a dustu igneden dolayi.bakalim insallah guzel sonuclr aliriz
Amin canm insallh sonuclarini bildirirsen cok memnun olurum ayni sorun arkadssmda var cok uzuluyor esi rabbm sizede onlarada hayrli evlat nasip etsnCnm biz hala tedavi oluoruz. Kontrole gitmedik. Kasim sonu gidicez. Testesteron 3 tu suan 9 civarinda fsh 0.159 a dustu igneden dolayi.bakalim insallah guzel sonuclr aliriz
Tabiki canim yazarim.. aminn insallah arkadasinada bizede bizim durumda olan herkese rabbim evlat nasip etsin.isteyen herkese.Amin canm insallh sonuclarini bildirirsen cok memnun olurum ayni sorun arkadssmda var cok uzuluyor esi rabbm sizede onlarada hayrli evlat nasip etsn
Canım bizim sonuçlarCnm biz hala tedavi oluoruz. Kontrole gitmedik. Kasim sonu gidicez. Testesteron 3 tu suan 9 civarinda fsh 0.159 a dustu igneden dolayi.bakalim insallah guzel sonuclr aliriz
canm bunlar benm sonuçlarım bi bakarmısın normalmi fsh 11.27 testosteron total 12.82 H belki anlarsn ben bişey anlamadım doktor normal dediCnm biz hala tedavi oluoruz. Kontrole gitmedik. Kasim sonu gidicez. Testesteron 3 tu suan 9 civarinda fsh 0.159 a dustu igneden dolayi.bakalim insallah guzel sonuclr aliriz
Canim testesteron iyi fsh biraz yuksek 3-4 civari daha iyi. Doktor deger araliklarnda oldugu icin normal demistr.ama fsh yuksek fakat fsh bukdr yuksekken testesteron okdr nasil yuksek oluyo normalda fsh testesteronu baskilar ve dusuk olur. Ama sizin yuksek cikmks testesteron. Peki fsh ve testesteron disinda biseye bakilmadimi prolaktin lh e2 gibi ??Canım bizim sonuçlar
canm bunlar benm sonuçlarım bi bakarmısın normalmi fsh 11.27 testosteron total 12.82 H belki anlarsn ben bişey anlamadım doktor normal dedi
Bizimde testestoronumuz normal fsh 30lardayken üstelik, prolaktinin yüksekliğimden hiç bahsetmiyorum bileCanim testesteron iyi fsh biraz yuksek 3-4 civari daha iyi. Doktor deger araliklarnda oldugu icin normal demistr.ama fsh yuksek fakat fsh bukdr yuksekken testesteron okdr nasil yuksek oluyo normalda fsh testesteronu baskilar ve dusuk olur. Ama sizin yuksek cikmks testesteron. Peki fsh ve testesteron disinda biseye bakilmadimi prolaktin lh e2 gibi ??
Kac cnm testesteron. Bizim fsh 7 diydi testesteron 3 ile 5 arasiydi. Prolaktin kacti sizinBizimde testestoronumuz normal fsh 30lardayken üstelik, prolaktinin yüksekliğimden hiç bahsetmiyorum bile
Canim testesteron iyi fsh biraz yuksek 3-4 civari daha iyi. Doktor deger araliklarnda oldugu icin normal demistr.ama fsh yuksek fakat fsh bukdr yuksekken testesteron okdr nasil yuksek oluyo normalda fsh testesteronu baskilar ve dusuk olur. Ama sizin yuksek cikmks testesteron. Peki fsh ve testesteron disinda biseye bakilmadimi prolaktin lh e2 gibi ??
Kuzum elimde olan sonuçlar bunlar yeni. Testte yuvarlak hücre yok anlamadım nasıl bişey oldugunuCanim testesteron iyi fsh biraz yuksek 3-4 civari daha iyi. Doktor deger araliklarnda oldugu icin normal demistr.ama fsh yuksek fakat fsh bukdr yuksekken testesteron okdr nasil yuksek oluyo normalda fsh testesteronu baskilar ve dusuk olur. Ama sizin yuksek cikmks testesteron. Peki fsh ve testesteron disinda biseye bakilmadimi prolaktin lh e2 gibi ??
Canim lh ta baya bi yuksekmis bunlari dusurmek gerekir. Prolaktine de baktrin bnceKuzum elimde olan sonuçlar bunlar yeni. Testte yuvarlak hücre yok anlamadım nasıl bişey oldugunu
Canim bu fsh normalde kac olmali bizim 50 yuksek biliyorum ama ne kadar dusmeliCanim lh ta baya bi yuksekmis bunlari dusurmek gerekir. Prolaktine de baktrin bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?