- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canim ben mail atmistim bizim fsh 7 diydi bizimkine biraz yuksek demisti. Ideali 3 veya 4 civariymisCanim bu fsh normalde kac olmali bizim 50 yuksek biliyorum ama ne kadar dusmeli
Canim ben mail atmistim bizim fsh 7 diydi bizimkine biraz yuksek demisti. Ideali 3 veya 4 civariymis[/QUOTE
Evet bizdede oyle yaziyodu. Ama kaan hoca bana oyle bi mail atmisti normal deger araliklarinda olsa bile olmasi gereken deger 3veya 4 civaridir. Mesela 1 veya 2 olursada tikanikliktan suphelenilir diye mail gonderdi.Şuan eşimin tahlil raporuna bakıyorum da fsh için olması gereken değer 1.5-12.4 arası
cnm bizim fsh da 50 lerdeydi iğneyle düşüyor hem de çokCanim bu fsh normalde kac olmali bizim 50 yuksek biliyorum ama ne kadar dusmeli
Ne kadar surede dustu canim bizim daha bir ay oldu aynicnm bizim fsh da 50 lerdeydi iğneyle düşüyor hem de çok
tahlıl verdınızmı tedavı nasıl gıdıyor2014 aralıkta 6 aylık bi tedaviye başladık igne ve klomen hap ile fsh düşürmeye çalışıyolar ki düşürdüler 35 lerden
0.25 e üştü 3 ay oldu bu ay bitirecek galiba tedaviyi sperm boyama testi istedi oda olgunlaşmamış sperm hücrelerini kuyruklu kuyruksuz spermleri boyama ile buluyolarmış bakalım 1 nisanda tahlil verecek
merhaba, eşimde FSH yüksekliğine bağlı azospermi tanısı konuldu. ancak hormonun düşürülmeye çalışmak yerine kromozom analizleri istendi. doktorun söylediği şu: eğer sebep kromozom bozukluğu ise yapılacak hiçbir tedavi yok ve TESE sonucunda spermetogenez bulma şansı sadece %1; ancak kromozom bzuluğu yok ise olay hormon bozukluğu ise hormon tedavisi uygulamayı öngörüyorum ve sonra yapılacak TESE de olgun sperm bulma şansımız %40.. enim anlamadığım konu şu ki: iki durumda da TESE ile olgun sperm aranacaksa bu analizlere neden bakılıyor? ve 6 aylık iğne tedavisi gören arkadaşlar sizde tanı sadece hormon bozukluğu mu? y kromozom analizi yaptırdınız mı?2014 aralıkta 6 aylık bi tedaviye başladık igne ve klomen hap ile fsh düşürmeye çalışıyolar ki düşürdüler 35 lerden
0.25 e üştü 3 ay oldu bu ay bitirecek galiba tedaviyi sperm boyama testi istedi oda olgunlaşmamış sperm hücrelerini kuyruklu kuyruksuz spermleri boyama ile buluyolarmış bakalım 1 nisanda tahlil verecek
Bizde de gen normal cikti cnm fsh en yuksek 20 cikti ama dr direk tese demedi ayrintili ultrason istedi onun sonucuna gore iyi cikarsa direk yapariz dedi yok kotu cikarsa once tedavi sonra micro tese dedi bizedeselam arkadaşlar benimde eşim azosperm fsh 30 doktor kromozom testi normal çıktı ilaç tedavisinden bahsetmedi direkt tese dedi şansınız %30 dedi eğer sperm bulunmazsa ilaç kullancaz dedi garip geldi biraz kafam karıştı siz nasıl bir yol izlediniz tüp bebek yaptıran varmı aranızda...
o zaman aynı durumdayız canım ultrasonda çektirdik ondan sonra tese dedi doktor demekki olması gereken bu peki berabermi hazırlanmayı düşünüyosunuz yoksa dondurupmu yapcaksınızBizde de gen normal cikti cnm fsh en yuksek 20 cikti ama dr direk tese demedi ayrintili ultrason istedi onun sonucuna gore iyi cikarsa direk yapariz dedi yok kotu cikarsa once tedavi sonra micro tese dedi bizede
Doktor isterseniz dondurabiliriz dedi ama ben bunu dusunmuyorum acikcasi cunku dondurduk diyelim spermleri cozunurken olebiliyorlarmis bu yuzden esim bosu bosuna 2 defa amaliyat olmasin diye yani. Ki direk tup derse biz bekleyecegiz canim maddi durumumuz yok su an zaten simdiye kadar 1500 tlye yakin para harcadikyedirip icirdiklerimde dahil sgkmiz yok o yuzden bu kadar tuttuo zaman aynı durumdayız canım ultrasonda çektirdik ondan sonra tese dedi doktor demekki olması gereken bu peki berabermi hazırlanmayı düşünüyosunuz yoksa dondurupmu yapcaksınız
Siz nasil dusunuyorsunuz canim senin guzel haberlerin bana yol gosterir insallho zaman aynı durumdayız canım ultrasonda çektirdik ondan sonra tese dedi doktor demekki olması gereken bu peki berabermi hazırlanmayı düşünüyosunuz yoksa dondurupmu yapcaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?